morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μα λες οτι παιρνει micro sd λες και το αλλο δεν παιρνει! Δεν ειναι καλυτερο τα 16 γιγα + καρτα απο τα 8 γιγα + καρτα? Με broken sword 1+2 , fifa, navigon, ndrive κτλ που εχω ανετα περναω τα 6 γιγα. Σκεψου τωρα οτι τα 8 που σου λεει ειναι εικονικα και στην ουσια εχεις ουτε 6 οποτε βλεπεις πως δεν ειναι αρκετα. 1
11888ap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 εγώ μάλλον θα περιμένω 1 χρόνο να πάρω s3 στα 300€ Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να περιμένεις τόσο πολύ .....όχι για 300 αλλά για 350 πιστεύω θα το πάρεις αρχές καλοκαιριού ΑΝΕΤΑ
Raijin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Η προσφορά στον κωτσόβολο ισχύει ? γιατί δεν βλέπω τίποτα στην σελίδα στο internet
Kapami Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Η προσφορά στον κωτσόβολο ισχύει ? γιατί δεν βλέπω τίποτα στην σελίδα στο internet Όχι έχουν τελειώσει απο το πρωί που πήρα τηλέφωνο..
coupejohn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 οχι παιδια πηγα κι εγω δεν ισχυει κριμα!
what ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ισχύει γιατί έληξε η προσφορά ή γιατί εξαντλήθηκαν ? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει ένα λευκό s2 στον Κωτσόβολο Συγγρού...το έκανα κράτηση εχθές αλλά μου είπαν ότι δεν έχει άτοκες και το παρήγγειλα εν τέλει απο electroworld ηλεκτρονικά. Το γράφω γιατί κρίμα είναι αν κάποιος ήθελε να το πάρει..στην περίπτωση που ισχύει η τιμή βεβαίως.
zapermania Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ισχύει γιατί έληξε η προσφορά ή γιατί εξαντλήθηκαν ? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, υπάρχει ένα λευκό s2 στον Κωτσόβολο Συγγρού...το έκανα κράτηση εχθές αλλά μου είπαν ότι δεν έχει άτοκες και το παρήγγειλα εν τέλει απο electroworld ηλεκτρονικά. Το γράφω γιατί κρίμα είναι αν κάποιος ήθελε να το πάρει..στην περίπτωση που ισχύει η τιμή βεβαίως. Πόσο πήγε το μαλλί από electroworld?Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω κάπου στο σίτε τους.
dieccast Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδια σημερα το πρωι παντως στο Κωτσοβολο ιωαννινων πηγα να δω αν υπαρχει και μου ειπαν πως υπαρχει στα 269 κανονικα αλλα με παραγγελια!
what ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 269.. παράλληλα με τον Κωτσόβολο ήταν και στο electroworld και κατέβηκε και απο εκεί την επόμενη ημέρα. Αλλά αν ισχύει αυτό με την παραγγελία που είπε ο Newbie μια χαρά...ίσως ισχύει και για το electroworld. Διαφορετικά δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο στην Νέα Σμύρνη...
giorginho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ...που είπε ο Newbie μια χαρά...χαχα, πώς το καταφερατε και έχετε ίδιο username!! Τελικά έτσι που αγοράζει ο Ελληνας τα S2 (1η φορά παρατηρώ στην οικοδομή που είμαι τώρα να μην έχει περισσέψει στη είσοδο ουτε ενα φυλλάδιο -- πήρα το τελευταίο --!) δε θα γίνει ποτέ EOL αυτό... 1
dieccast Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 269.. παράλληλα με τον Κωτσόβολο ήταν και στο electroworld και κατέβηκε και απο εκεί την επόμενη ημέρα. Αλλά αν ισχύει αυτό με την παραγγελία που είπε ο Newbie μια χαρά...ίσως ισχύει και για το electroworld. Διαφορετικά δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο στην Νέα Σμύρνη... τι ακριβως εννοεις κατεβηκε?
mikegad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 τι ακριβως εννοεις κατεβηκε? συνεννόηση 4
pontios16 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Όχι έχουν τελειώσει απο το πρωί που πήρα τηλέφωνο.. Πήγα προχθές και μου λένε στον κοτσόβολο ότι έχει 4 κομμάτια μαύτα και 120 άσπρα! Με λέει αν θες μαύρο κάντο παραγκελία τώρα γιατί λογικά δε θα προλάβεις... (είδα και στο pc ότι είχε τόσα στην αποθήκη) Εχθές πήγα να το πάρω (ήθελε το άσπρο τελικα η αδερφή μου) και πως κοιτάμε στον υπολογιστή, είχε ΜΟΝΟ ΕΝΑ άσπρο χιχιχι.... Άρα εγώ σας πήρα το τελευταίο κομμάτι!!!! Μετά όμως σου λένε οικονομική κρίση! 120 galaxy s2 μέσα σε μια μέρα πουλήθηκαν (το είχε και η electroword εχθές 270 ευρώ και το media markt αλλά τους τέλειωσαν και εκείνους) 1
dieccast Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 συνεννόηση xaxa..οντως βασικα ειναι πρωι παιδια.. 1
what ever Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν μόλις με πήραν απο Κωτσόβολο Ν. Σμύρνης (μνμ τηλεφωνητη γιατι δεν ειχα μπαταρία) να μου πουν οτι τελικα το κινητο που υποτίθεται έληξε η προθεσμία να το παραλάβω εχθές απο λάθος θα ειναι στο καταστημα την Παρασκευή. Αν το θέλει καποιος να μην το ακυρωσω, να συνεννοηθούμε να το παραλάβει. Αν όχι, να το ακυρωσω για να επωφεληθεί κάποιος. υ.γ. καλά αυτο με τα username είχε πλάκα...δικό μου λάθος, εγώ το ξεκίνησω, είδα σε λάθος σημείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα