Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το S2 εχει πολυ καλη οθονη, απο τις καλυτερες ακομα και τωρα θα ελεγα. Την ριχνει πολυ ομως η αναλυση της οθονης σε συνδυασμο με τη διαγωνιο, παρολαυτα ειναι πανω απο το μεσο ορο ακομα και σημερα και φυσικα καλυτερη του S3m η οποια ειναι pentile δλδ εχει περιπου 30% περιπου λιγοτερα πιξελ σε σχεση με μια καθαρη RGB. Στα 270 φιλε εχεις κατα τη ταπεινη μου γνωμη τις εξης πολυ καλες εναλλακτικες

Huawei P1

LG true HD 

Nokia 620 (σε windows phone). 

Αυστηρα στα 270 ετσι, αν ανεβεις λιγακι φτανεις το Xperia S, και αλλα πολλα.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμμία σχέση με τν πάνελ το s, έχει μις οθόνη η οποία έχει τα καλά και τα κακά της. Ένα καλό είναι ότι στον ήλιο είναι τέλεια αλλά οι γωνίες θέασης δεν είναι όπως στις αμολεντ. Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί δεν το κοιτάω υπό γωνία το κινητό. Τώρα συγκεκριμένα σε σχέση με το s2 χαλαρά θα έπαιρνα το s είναι καλύτερο σε όλα

και στο xda σαν tn το λενε οι πιο πολλοι ομως. Ψαξε και το συγκριτικο απο gsmarena που λεει το ιδιο. Και εδω επισης λενε οτι υποψιαζονται πως ειναι tn. Οταν χανει σε γωνιες θεασης τοσο πολυ τι αλλο να ειναι;

http://www.hindustantimes.com/technology/Gadgets-Reviews/Review-Sony-Xperia-S/SP-Article1-855563.aspx

Δημοσ.

το ΤΝ κανει παραμορφωση, στην οθονη αυτη παραμορφωση δεν εχεις παρα μονο μια εντονη ξασπρισμενη οθονη οταν τη κοιτας διαγωνια.ΤΝ αμφιβαλλω παρα πολυ οτι ειναι.

που ειδες στο GSMarena να λεει για ΤΝ

Δημοσ.

Και κάτι ακόμη που το ξέχασα..στον κωτσόβολο έγραφε στα χαρακτηριστικά του κινητού ότι έχει έκδοση android 4.Ρώτησα τον πωλητή αν έχει την 2.3 έκδοση και μου είπε την 4 θα έχει αν το πάρω εκτός της αναβάθμισης που περιμένει. Ισχύει?

Δημοσ.

μνημη μονιμης αποθηκευσης εννοω με 16 γιγα το ενα και 8 το αλλο

Και?

Δεν ειναι αξιο αναφορας, οταν υπαρχει επεκταση με καρτα. Τα 8gb δεν κανουν ουτε 10 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι ακόμη που το ξέχασα..στον κωτσόβολο έγραφε στα χαρακτηριστικά του κινητού ότι έχει έκδοση android 4.Ρώτησα τον πωλητή αν έχει την 2.3 έκδοση και μου είπε την 4 θα έχει αν το πάρω εκτός της αναβάθμισης που περιμένει. Ισχύει?

4.0.3 έχει αρχικά και θα πάρει σύντομα jelly bean

Δημοσ.

το ΤΝ κανει παραμορφωση, στην οθονη αυτη παραμορφωση δεν εχεις παρα μονο μια εντονη ξασπρισμενη οθονη οταν τη κοιτας διαγωνια.ΤΝ αμφιβαλλω παρα πολυ οτι ειναι.

που ειδες στο GSMarena να λεει για ΤΝ

Search it καπου οταν κανανε το preview δε θα ψαξω ολο το gsmarena απλα για να δειξω σε καποιον ποσο θα χασει αμα παρει ενα κινητο! Αμα δε θελει ας το παρει τι να πω!

Επισης το λεει και στο γνωστο site εδωhttp://www.neowin.net/news/guide-to-smartphone-hardware-47-displays

Και τα ξεβαμμενα ασπρα που περιμενεις να δεις ισχυαν καποτε στα tn.

Οσον αφορα το θεμα μνημη αν καποιος δεν καταλαβαινει οτι το αντροιντ που σε πολλα apps σε αφηνει να τα βαλεις μονο στην αρχικη μνημη του κινητου τι κερδος εχει απο 8 στα 16 παλι δεν εχω κατι να πω! Ας αγορασει ο καθενας ο,τι νομιζει :)

Δημοσ.

Καλά βλέπω τις αγγελίες και έχω πεθάνει στο γέλιο!

Τα πουλάνε 270€ χρησιμοποιημένα και γράφουν και απο κάτω όχι ανταλλαγές όχι παζάρια...

ο.Ο

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι αυτά που έχουμε πει τόσες φορές.

Ο κόσμος κοιτάει πόσα είχε δώσει, όχι πόσο έχει τώρα, ούτε δίνουν βάση στον ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδιά, τι σας νοιάζει πόσο το πουλάει ο καθένας στις αγγελίες. Ο καθένας πουλάει όσο θέλει, δεν υποχρεώνει κανέναν να το αγοράσει με το ζόρι. Πάντα θα υπάρχουν φαρμακεία,πάντα θα υπάρχουν θύματα και πάντα θα υπάρχουν τζαμπατζήδες. Σας δίνεται η ευκαιρία να το πάρετε στα 269 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση. Εγώ το θεωρώ πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Βρε παιδιά, τι σας νοιάζει πόσο το πουλάει ο καθένας στις αγγελίες. Ο καθένας πουλάει όσο θέλει, δεν υποχρεώνει κανέναν να το αγοράσει με το ζόρι. Πάντα θα υπάρχουν φαρμακεία,πάντα θα υπάρχουν θύματα και πάντα θα υπάρχουν τζαμπατζήδες. Σας δίνεται η ευκαιρία να το πάρετε στα 269 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση. Εγώ το θεωρώ πολύ καλή τιμή.

Δεν δίνεται πλέον η ευκαιρία ξεπούλησε και πάλι..Για 2η φορά δεν το πήρα αν και το σκεφτόμουν..ίσως είναι για καλό..

Δημοσ.

Δεν δίνεται πλέον η ευκαιρία ξεπούλησε και πάλι..Για 2η φορά δεν το πήρα αν και το σκεφτόμουν..ίσως είναι για καλό..

Eγώ το φώναζα πάρτε πριν είναι αργά αλλά....

Δημοσ.

Οσον αφορα το θεμα μνημη αν καποιος δεν καταλαβαινει οτι το αντροιντ που σε πολλα apps σε αφηνει να τα βαλεις μονο στην αρχικη μνημη του κινητου τι κερδος εχει απο 8 στα 16 παλι δεν εχω κατι να πω! Ας αγορασει ο καθενας ο,τι νομιζει :)

Απολυτως καμια διαφορα. Υπαρχει καποιος που  να εχει γεμισει 8 GB rom με το λειτουργικο και μονο τις εφαρμογες; Τετοια μεγεθη γεμιζουν με ταινιες, οχι με εφαρμογες. Δεν ειναι 512MB ή 1GB για να πεις οτι εχεις προβλημα. Τα 8GB rom και δεδομενου οτι η  μνημη ειναι επεκτασιμη δεν πρεπει να απασχολει κανεναν.

Δημοσ.

Απολυτως καμια διαφορα. Υπαρχει καποιος που  να εχει γεμισει 8 GB rom με το λειτουργικο και μονο τις εφαρμογες;

Βάλε βαριά παιχνίδια όπως fifa κλπ που είναι γύρω στα 1.5gb και θα δείς για πότε γεμίζουν.

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ μαζί σου ,από τι στιγμή που το τηλέφωνο δέχεται sd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...