Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα συμφωνοτυμε στο εξης...

νεο sii 250

nexus 260

siii 280 για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι λοιπον....

ειναι επικεντρο γιατι εδω ζεις και ζω ....κοιτας το εδω ...και συγκρινεις το εξω και αναλογα αποφασιζεις...

μπορεις να το αγορασεις το4αρι straight ?oxi επομενως κοιτας τα εδω στανταρ και την εγχωρια αγορα..

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλά διαβάζω τις σελίδες εδώ και έχει καταντήσει ότι νάναι το thread...

Το nexus 4 δηλαδή όταν έρθει ελλάδα δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα έρθει. οκ

Αλλά πές ότι εγω θέλω να κάνω ένα ταξίδι αναψυχής αγγλία και τυχαίνει να περνάω έξω από το google play store και το τσιμπάω στην εκεί τιμή.

Ερώτηση:  θα έχει εγγύηση εντός ελλάδος? αν πάθει κάτι? Παίζει να μην έχει ελληνικά το μενού??

• Like 1
Δημοσ.

Έχει φυσικό κατάστημα το Play Store;

Δε νομίζω..

Μάλλον πρέπει να κάνεις παραγγελία με πιστωτική και να στο στείλουν σε διεύθυνση Αγγλίας.

Εγγύηση θα έχεις πάντως αν το πάρεις από Αγγλία ή οποιαδήποτε χώρα εντός Ε.Ε..

Από Αμερική δε θα έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

ο καθενας κοστολογει το προιον του οπως νομιζει.αναλογα με τα λεφτα που εσκασε να το παρει το κοστολογει.οποιος θελει αγοραζει δεν αναγκαζουν κανενα να το παρει.στην προκειμενη περιπτωση δυσκολα να δωσει καποιος τωρα 250 για μεταχειρισμενο galaxy s2 γιατι παντα οταν βγαζει ενα καταστημα προσφορα μια συσκευη μετα ακολουθουν κιαλλα.ειναι παλιο κινητο οποτε μεσα στις γιορτες θα το ξεστοκαρουν κιαλλα καταστηματα στα 269.οποις θελει galaxy s2 απλα περιμενει μερικες μερες και το παιρνει καινουριο.χασουρα εχουν τα ατομα που το ειχαν χρυσοπληρωσει γιατι δεν μπορουν να το πουλησουν σε καλη τιμη.αυτοι που θα το παρουν στα 269 ακομα και 200 να το δωσουν μετα απο κανα διμηνο εχουν μικρη χασουρα.

Δημοσ.

Παντως πραγματι ηρθε newsletter απο το you για αυτο που ανεφερε καποιος προηγουμενως, δηλαδη Sii + XBOX 360 @399ευρω.. το οποιο πακετακι τρεχει ηδη στην ιδια τιμη και στο electronet... αααν καποιος θελει και τα δυο...

Δημοσ.

Εγώ πάλι ψάχνω κάποιον που να δίνει το Galaxy S2 και θέλει να κρατήσει το Xbox.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Παντως πραγματι ηρθε newsletter απο το you για αυτο που ανεφερε καποιος προηγουμενως, δηλαδη Sii + XBOX 360 @399ευρω.. το οποιο πακετακι τρεχει ηδη στην ιδια τιμη και στο electronet... αααν καποιος θελει και τα δυο...

εδώ είναι τα λινκ

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E23D5FE9DD7478F197DF1CC1DEEF978D&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E23D5F6A4CD81DF197DF1CC1DEEF978D&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26

Δημοσ.

Ώπα τσαχπινιές η Electronet!! Τι έγινε, μπήκε και αυτή στο χορό του ανταγωνισμού;; Έλα ρε συ!!! :)

Δημοσ.
καιρός να συνδιαστούμε (λόγο κρίσης) αγορές ανα ζευγάρια κύριοι.  :)

Ποιος θέλει xbox360 καινουργιο ?

Εμένα με ενδιαφέρει ... ας μιλήσουμε με pm....

Δημοσ.
phanispal δεν αρπαζομαι, μολις μπηκα σπιτι για να μην υπαρχει παρανοηση...

για μενα λοιπον η καταταξη παει ως εξης

nexus 4

siii

nexus

sii

τα htc δεν τα βαζω καν στον ανταγωνισμο οπως και τα lg που επισης δεν υπαρχουν καν βλεπε optimus 2x

οποτε τωρα ειναι στις 4 πρωτες συσκευες ακομα της πλατφορμας.

αν διαφωνεις καπου πες μου ...

τα 330 τα θεωρω πολυ τιμια λεφτα...

κανε μια βολτα απο το myphone να δεις ποσα ατομα εχουν ακριβως τα ιδια και τι επαιζε με μαζικες παραγγελιες ολο αυτο τον καιρο και μιλαμε...

να με στοχοποιεις ειναι τουλαχιστον οπως το εικονιδιο σου.. μαυροκουκουλακιας

μην μιλαμε για nexus 4 απο την στιγμη που εδω ειμαστε ελλαδα... και οχι αγγλια...

να δεις ποσα τετοια θα παιξουν....

αν και μεταξυ μας διαβαζοντας το τι γινεται με google vs lg βλεπω να ερχεται nexus 5 made by samsung λειαν συντομως

τωρα εσυ θες να με τρελανεις ? ποσταρω κυριος στο φορουμ δεν δινω δικαιωμα κανενα και στοχοποιουμαι ?τι φταιω εγω ρε

vrwmiaris

χωρις καμια διαθεση για τσακωμο ...

Μα δεν αναφερόμουν σε σένα φίλος, γενικά Μίλησα γι αυτά που βλέπω στις αγγελίες

Όντως οποίος θέλει χ μποξακι ας το χτυπήσει, είμαι φαν του ps3 εγώ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εμένα με ενδιαφέρει ... ας μιλήσουμε με pm....

Δες και μια το άλλο παιδί από κάτω, εγώ σου έστειλα αλλά δεν καίγομαι κιόλας θα βγούνε και άλλα :) πάντως για να μην υπάρχει παρεξήγηση το έγραψα γενικά όχι ειδικά για μένα ( δικό μου λάθος άμα φάνηκε κάπως έτσι επειδή έβαλα το ερωτηματικό ).

Επεξ/σία από maxdore217

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...