Razor7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως εγώ θα το πούλαγα σήμερα 270 - 280 με δύο μπαταρίες και μια θήκη και δύο φορτιστές.. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνω και να το δώσω τόσα ενώ καινούργιο έχει 330 και ο άλλος να μου είναι έχει σαν επιχείρημα ότι πριν 3 μέρες είχε 269 και να τους το δώσω 200. Γιατί δεν πήγε να το πάρει. Πάντως το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται μιας και προς το παρών. Δεν μπορώ. Να βάλω και εγώ αγγελία Δεν πειράζει το έβαλε άλλος για σένα...http://tinyurl.com/ckftjr9 Κατά τα άλλα τις τελευταίες τρεις προτάσεις από google translate ?? 2
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Η τιμή του μεταχειρισμένου εξαρτάται πάντα από την τιμή του καινούργιου, από την στιγμή που βάσει specs αντέχει ακόμη και σήμερα , θα πάρει και επίσημη δεν μπορείς να το ζητάς τσάμπα, είδα ότι το gnexus το λες καλή συσκευή, είναι δεν αντιλέγω αυτό θα έπαιρνα αν είχε ράδιο κάρτα , αλλά μας την λες για το s2. Προσωπικά μέχρι 300 το κοστολογώ νέο παρακάτω όχι. Πάρε εσύ τώρα το νεξους 4 500 κατοστάρικα και μετά από δυο μήνες να στο ζητήσουν 350 να δω αν δεν τους βρισεις Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δε σας τη λέω για το S2, κι εγώ τη θεωρώ αξιόλογη συσκευή και πως αντέχει ακόμα και θ' αντέχει για καιρό ακόμα. Απλά θεωρώ πως δεν αξίζει για 325€ πλέον με τέτοιο ανταγωνισμό. Όσον αφορά στο Nexus 4, προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 500€. Αλλά και να έδινα τόσα, όταν το Πάσχα βγουν τα 1080p, αν βγάλει πάλι η Google κανα αντίστοιχο Nexus 4 σε πολύ χαμηλή τιμή, ε προφανώς ούτε τα 350€ που λες δε θα πιάνει. Αυτό όμως θα το γνωρίζω εκ των προτέρων. Δε θα πετάω στα σύννεφα ότι μετά από 20 μήνες κυκλοφορίας η συσκευή μου αξίζει περισσότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Κάνεις το λάθος να κοιτάς πόσο είχε όταν το αγόρασες ή πόσο έχει καινούριο. Δεν πάει ακριβώς έτσι, τα είπαμε αυτά. Έχεις στην κατοχή σου τη συγκεκριμένη συσκευή και το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα, και λογικό εν μέρει. Αλλά μέχρι εκεί.
mikegad Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλά ρε τι είναι αυτά που λέτε. όποιος θέλει ανταλάζω galaxy s με galaxy s2 και 125 ευρώ από την μεριά σας. τίμη Site: skroutz 449 γιαυτό μην ακούσω αρνητικά σχόλια. 3
nk_surfer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλά ρε τι είναι αυτά που λέτε. όποιος θέλει ανταλάζω galaxy s με galaxy s2 και 125 ευρώ από την μεριά σας. τίμη Site: http://www.skroutz.g...ml''>skroutz 449 γιαυτό μην ακούσω αρνητικά σχόλια. Αφού το έχουμε πει.. τα κινητά είναι σαν το ουίσκι. Όσο πιο παλιό, τόσο πιο ακριβό! Πάω να ξεθάψω κάνα Νokia με την κεραιάρα, μπας και κάνω Χριστούγεννα! 4
maxdore217 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο προμόσιον από μερικούς εδώ μέσα π.χ. ακούσαμε κάτω από 269€ δεν πάει , η συσκευή είναι ότι καλύτερο υπάρχει και θα υπάρχει !!! εγώ λέω είναι 2 χρόνων και βέβαια σε λίγο η samy θα βγάλει το s4 κ.α πολλά. Επειδή είναι ελεύθερη η αγορά όποιος δύστυχος δεν λέει να καταλάβει ότι δεν αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου s2 με 290 Ε καλά να πάθει μιας και βλέπω κάποιους να βάζουν ζήτηση σε λάθος τιμή. πραγματικά δηλαδή τότε να πουλάμε ότι λένε οι αποδείξεις έτσι? δηλαδή έχεις έναν δίσκο ssd 60gb sata 2 με λίγη εγγύηση αλλά τον είχες πάρει 160€ πόσο να τον δώσεις τώρα ? Να σου θυμίσω ότι σατα 3 60gb έχουν μπει και με 40 αλλά να μην είμαι άδικος πες 50 Ε εσύ λοιπόν πόσο θα τον δώσεις τελικά . 1
mikegad Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πειράζει το έβαλε άλλος για σένα...http://tinyurl.com/ckftjr9 Κατά τα άλλα τις τελευταίες τρεις προτάσεις από google translate ?? καλά έγραψες Έλα μωρέ τυχαίο θα είναι ,γράφτηκε σήμερα η κατερινούλα και είπε να βάλλει και μια αγγελία που τυχαία κάπου την ξανακούσαμε. Ορίστε άλλος ένας λόγος που πρέπει να αφήσουν οι admin να βάζουμε σχόλια στα μηνύματα.Πρέπει να απαγορευτούν διπλοί,τριπλοί...λογαριασμοί που μόνο κακό κάνουν στο site και στην νοημοσύνη μας. 1
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δε σας τη λέω για το S2' date=' κι εγώ τη θεωρώ αξιόλογη συσκευή και πως αντέχει ακόμα και θ' αντέχει για καιρό ακόμα. Απλά θεωρώ πως δεν αξίζει για 325€ πλέον με τέτοιο ανταγωνισμό. Όσον αφορά στο Nexus 4, προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 500€. Αλλά και να έδινα τόσα, όταν το Πάσχα βγουν τα 1080p, αν βγάλει πάλι η Google κανα αντίστοιχο Nexus 4 σε πολύ χαμηλή τιμή, ε προφανώς ούτε τα 350€ που λες δε θα πιάνει. Αυτό όμως θα το γνωρίζω εκ των προτέρων. Δε θα πετάω στα σύννεφα ότι μετά από 20 μήνες κυκλοφορίας η συσκευή μου αξίζει περισσότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Κάνεις το λάθος να κοιτάς πόσο είχε όταν το αγόρασες ή πόσο έχει καινούριο. Δεν πάει ακριβώς έτσι, τα είπαμε αυτά. Έχεις στην κατοχή σου τη συγκεκριμένη συσκευή και το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα, και λογικό εν μέρει. Αλλά μέχρι εκεί.[/quote'] Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Δε σας τη λέω για το S2' date=' κι εγώ τη θεωρώ αξιόλογη συσκευή και πως αντέχει ακόμα και θ' αντέχει για καιρό ακόμα. Απλά θεωρώ πως δεν αξίζει για 325€ πλέον με τέτοιο ανταγωνισμό. Όσον αφορά στο Nexus 4, προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 500€. Αλλά και να έδινα τόσα, όταν το Πάσχα βγουν τα 1080p, αν βγάλει πάλι η Google κανα αντίστοιχο Nexus 4 σε πολύ χαμηλή τιμή, ε προφανώς ούτε τα 350€ που λες δε θα πιάνει. Αυτό όμως θα το γνωρίζω εκ των προτέρων. Δε θα πετάω στα σύννεφα ότι μετά από 20 μήνες κυκλοφορίας η συσκευή μου αξίζει περισσότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Κάνεις το λάθος να κοιτάς πόσο είχε όταν το αγόρασες ή πόσο έχει καινούριο. Δεν πάει ακριβώς έτσι, τα είπαμε αυτά. Έχεις στην κατοχή σου τη συγκεκριμένη συσκευή και το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα, και λογικό εν μέρει. Αλλά μέχρι εκεί.[/quote'] Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Δε σας τη λέω για το S2' date=' κι εγώ τη θεωρώ αξιόλογη συσκευή και πως αντέχει ακόμα και θ' αντέχει για καιρό ακόμα. Απλά θεωρώ πως δεν αξίζει για 325€ πλέον με τέτοιο ανταγωνισμό. Όσον αφορά στο Nexus 4, προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 500€. Αλλά και να έδινα τόσα, όταν το Πάσχα βγουν τα 1080p, αν βγάλει πάλι η Google κανα αντίστοιχο Nexus 4 σε πολύ χαμηλή τιμή, ε προφανώς ούτε τα 350€ που λες δε θα πιάνει. Αυτό όμως θα το γνωρίζω εκ των προτέρων. Δε θα πετάω στα σύννεφα ότι μετά από 20 μήνες κυκλοφορίας η συσκευή μου αξίζει περισσότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Κάνεις το λάθος να κοιτάς πόσο είχε όταν το αγόρασες ή πόσο έχει καινούριο. Δεν πάει ακριβώς έτσι, τα είπαμε αυτά. Έχεις στην κατοχή σου τη συγκεκριμένη συσκευή και το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα, και λογικό εν μέρει. Αλλά μέχρι εκεί.[/quote'] Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
doctor444 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 η κοπέλα μου σήμερα πήρε το τελευταίο κομμάτι από τον κωτσόβολο στο εκπτωτικό χωριο...η ψώλα...!!! 4
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Σαφώς και δεν ισχύει αυτό.
sobi1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μην αρπάζεσαι ρε man, απλά συζητάμε για την αξία της συσκευής. Εσύ θεωρείς πως αξίζει για 325€ που το βλέπουμε τώρα στο skroutz; Συγκριτικά με τις υπόλοιπες συσκευές που κυκλοφορούν πάντα. phanispal δεν αρπαζομαι, μολις μπηκα σπιτι για να μην υπαρχει παρανοηση... για μενα λοιπον η καταταξη παει ως εξης nexus 4 siii nexus sii τα htc δεν τα βαζω καν στον ανταγωνισμο οπως και τα lg που επισης δεν υπαρχουν καν βλεπε optimus 2x οποτε τωρα ειναι στις 4 πρωτες συσκευες ακομα της πλατφορμας. αν διαφωνεις καπου πες μου ... τα 330 τα θεωρω πολυ τιμια λεφτα... Δεν πειράζει το έβαλε άλλος για σένα...http://tinyurl.com/ckftjr9 Κατά τα άλλα τις τελευταίες τρεις προτάσεις από google translate ?? κανε μια βολτα απο το myphone να δεις ποσα ατομα εχουν ακριβως τα ιδια και τι επαιζε με μαζικες παραγγελιες ολο αυτο τον καιρο και μιλαμε... να με στοχοποιεις ειναι τουλαχιστον οπως το εικονιδιο σου.. μαυροκουκουλακιας Δε σας τη λέω για το S2, κι εγώ τη θεωρώ αξιόλογη συσκευή και πως αντέχει ακόμα και θ' αντέχει για καιρό ακόμα. Απλά θεωρώ πως δεν αξίζει για 325€ πλέον με τέτοιο ανταγωνισμό. Όσον αφορά στο Nexus 4, προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώσω 500€. Αλλά και να έδινα τόσα, όταν το Πάσχα βγουν τα 1080p, αν βγάλει πάλι η Google κανα αντίστοιχο Nexus 4 σε πολύ χαμηλή τιμή, ε προφανώς ούτε τα 350€ που λες δε θα πιάνει. Αυτό όμως θα το γνωρίζω εκ των προτέρων. Δε θα πετάω στα σύννεφα ότι μετά από 20 μήνες κυκλοφορίας η συσκευή μου αξίζει περισσότερο απ' ότι στην πραγματικότητα. Κάνεις το λάθος να κοιτάς πόσο είχε όταν το αγόρασες ή πόσο έχει καινούριο. Δεν πάει ακριβώς έτσι, τα είπαμε αυτά. Έχεις στην κατοχή σου τη συγκεκριμένη συσκευή και το βλέπεις υποκειμενικά το θέμα, και λογικό εν μέρει. Αλλά μέχρι εκεί. μην μιλαμε για nexus 4 απο την στιγμη που εδω ειμαστε ελλαδα... και οχι αγγλια... να δεις ποσα τετοια θα παιξουν.... αν και μεταξυ μας διαβαζοντας το τι γινεται με google vs lg βλεπω να ερχεται nexus 5 made by samsung λειαν συντομως Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ο ανταγωνισμός όπου αναφέρεσαι εσύ όμως είναι σε άλλη κατηγορία τιμής, να είχε όσο το 2αρι εννοείται ότι θα το έπαιρνα. Απλά σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος. Τώρα για τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς κάτι πρέπει να γίνει όντως έχει παραγίνει το κακό, να φανταστείτε γράφουν τα ίδια ακριβώς ούτε λέξη δεν αλλάζουν, γι αυτό και πήρα καινούριο κινητό και όχι από χέρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App τωρα εσυ θες να με τρελανεις ? ποσταρω κυριος στο φορουμ δεν δινω δικαιωμα κανενα και στοχοποιουμαι ?τι φταιω εγω ρε vrwmiaris χωρις καμια διαθεση για τσακωμο ...
Razor7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 κανε μια βολτα απο το myphone να δεις ποσα ατομα εχουν ακριβως τα ιδια και τι επαιζε με μαζικες παραγγελιες ολο αυτο τον καιρο και μιλαμε... να με στοχοποιεις ειναι τουλαχιστον οπως το εικονιδιο σου.. μαυροκουκουλακιας ξεμπροστιάζεις είναι η λέξη.... αλλά εκεί θα κολλήσουμε, εδώ δεν ξέρεις άλλες κι άλλες.... λίαν όχι λείαν (μήν το μπερδεύεις με τη λείανση) κυρίως όχι κυρίος (μήν το μπερδεύεις με τον κύριο) Διόρθωσέ τα γιατί μας έβγαλες τα μάτια. Αααα, επί τη ευκαιρία, πες και στην Katerina (http://tinyurl.com/ckftjr9) να κάνει το ίδιο
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 phanispal δεν αρπαζομαι, μολις μπηκα σπιτι για να μην υπαρχει παρανοηση... για μενα λοιπον η καταταξη παει ως εξης nexus 4 siii nexus sii τα htc δεν τα βαζω καν στον ανταγωνισμο οπως και τα lg που επισης δεν υπαρχουν καν βλεπε optimus 2x οποτε τωρα ειναι στις 4 πρωτες συσκευες ακομα της πλατφορμας. αν διαφωνεις καπου πες μου ... τα 330 τα θεωρω πολυ τιμια λεφτα... Κι εμένα αυτή είναι η άποψή μου σχετικά με την «κατάταξη». Δε συμφωνώ όμως με τα 325€ του S2, διότι το Nexus 4: - Έχει μεγαλύτερη οθόνη - IPS αντί για Super AMOLED - Μεγαλύτερη ανάλυση - Φοράει 4πύρηνο αντί διπύρηνου - Έχει 2GB RAM έναντι 1GB - 1 μηνός έναντι 20 μηνών - Μεγαλύτερο Data Speed - Τελευταίο λειτουργικό και θα παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις, το S2 μετά την 4.1 θα φάει άκυρο - Σκέψου ότι για το S2 αναμένεται η 4.1 ενώ το Nexus 4 έχει απ' την πρώτη μέρα την επόμενη που το S2 δε θα δει ποτέ επίσημα Η λίστα συνεχίζεται. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έχει τέτοια διαφορά στα χαρακτηριστικά, αν υποθέσουμε ότι το S2 όντως αξίζει 325€, το Nexus 4 θα πρέπει ν' αξίζει εύκολα τα διπλάσια αν λάβεις υπόψη όλες τις παραμέτρους (marketing κ.λπ.). Κι όμως, από αγγλικό Play Store κοστίζει ~35€ περισσότερο. Μην πω για το αμερικάνικο που βγαίνει ~60€ φθηνότερο. Μπορεί η διαθεσιμότητά του, ειδικά από Play Store να είναι τραγελαφική, αλλά αυτές οι τιμές είναι εκείνες που το έχουν σημαδέψει, δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Προς το παρόν τουλάχιστον, που υποτίθεται ότι θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Αν τα πράγματα αλλάξουν και το βρίσκεις από 500€ και πάνω παγκοσμίως, θα μιλάμε σε διαφορετική βάση. Γι' αυτούς τους λόγους είπα στον vrwmiari ότι σαφώς και δεν ισχύει αυτό που λέει.
sobi1984 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 ναι συμφωνω ...δεν εισαι αγγλια...και h google στοχευει να χτυπησει μεσω της κρισης την apple.... εδω οταν θα ερθει 599-669 ευρω δεν τιθεται θεμα...τωρα αν εσυ εισαι αγγλια πχ παρτο...στην αγγλια το s2 με 15 λιρες παγιο το δινουν τσαμπα μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα... και το iphone 5 αμερικη εχει 600 δολλαρια εδω 700 ευρω... δλδ δεν θα πας στο plaisio και θα τα ζαχαρωνεις και τα δυο διπλα διπλα και θα εισαι σε διλλημα οταν το ενα εχει 320 και το αλλο 600 ευρω.... καταλαβαινεις τον συλλογισμο μου? ξεμπροστιάζεις είναι η λέξη.... αλλά εκεί θα κολλήσουμε, εδώ δεν ξέρεις άλλες κι άλλες.... λίαν όχι λείαν (μήν το μπερδεύεις με τη λείανση) κυρίως όχι κυρίος (μήν το μπερδεύεις με τον κύριο) Διόρθωσέ τα γιατί μας έβγαλες τα μάτια. Αααα, επί τη ευκαιρία, πες και στην Katerina (http://tinyurl.com/ckftjr9) να κάνει το ίδιο ρε φιλαρακο κανε μας την χαρη κοψε τις μαλακιες τωρα αντε....θα μου την πεις κιολας.... και στο ξανα λεω δεν με ξεμπροστιαζεις γιατι πολυ απλα δεν ειμαι εγω αυτος.. ενταξει ?και μην νομιζεις οτι μου την λες και εισαι μαγκας που κρυβεται πισω απο πληκτρολογιο γιατι τετοιους εχουμε δει πολλους ... ολο λογια εισαι ....κανε την σουλατσαδα σου τωρα σε κανενα αλλο θεμα και στειλε στην κατερινα που λες να της παζαρεψεις να στο δωσει 100 ευρω
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καταλαβαίνω τι λες, αλλά γιατί να θεωρήσουμε την Ελλάδα ως το επίκεντρο όλου του κόσμου και όχι την Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία μαζί; Γιατί να με νοιάζει τι θα κάνει το κάθε Πλαίσιο κι η κάθε Vodafone; Αναφέρθηκα τόσες φορές στην αντικειμενικότητα. Ε λοιπόν, αντικειμενικά η τιμή του S2 «οφείλει» να είναι σημαντικά χαμηλότερη του Nexus 4 για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Και ως δεδομένη τιμή για το Nexus 4 θεωρώ εκείνη των Play Store, γιατί αν δεχτώ τις τιμές της LG, ζήτω που καήκαμε σαν καταναλωτές. Το θέμα με τη Google και την κίνησή της να τιμολογήσει το Nexus 4 περίπου στα 300€, είναι να ξυπνήσουν οι καταναλωτές και να απαιτούν flagships συσκευές σε αυτά τα επίπεδα τιμών, κι όχι όπως μας έχει συνηθίσει η Apple. Γιατί πρέπει μόνοι μας να βγάζουμε τα μάτια μας; Απλά επειδή έχουμε στην κατοχή μας μια συσκευή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόσμο όλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα