Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη σου, σεβαστή, μέχρι εκεί όχι ότι είναι σωστή όμως

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να επιχειρηματολογούσες κιόλας, απ' το να έλεγες ξερά ότι δεν είναι σωστή η άποψή μου.

Για παράδειγμα εσύ σαν κάτοχος της συγκεριμένης συσκευής, είναι λογικό να το βλέπεις περισσότερο υποκειμενικά και συναισθηματικά το θέμα και να μη σε συμφέρει να χάσει την αξία της.

Το τι θέλουμε να ισχύει έχει τεράστια διαφορά με το τι ισχύει αντικειμενικά.

• Like 4
  • Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει ομως υπαρχουν και καποια ορια και ο λογος ειναι οτι δεν μπορει να σου προτεινει ο αλλος να δινει 200 ευρω για το συγκεκριμενο κινητο επειδη επαιξε μια προσφορα η οποια πλεον δεν υπαρχει.... βρισκουν και πατανε μερικοι οι οποιοι το παιζουν και λιγακι εξυπνοι και με υφακι....καταλαβες..... ειναι το ολο θεμα πολυ κουραστικο και επωδυνο γιατι σου ζητανε ανθρωποι που ισως το κοιταζανε απο μακρυα και συγνωμη για την εκφραση να τους το χαρισεις ειτε το πηρες 400 ευρω ειτε 600 ....δεν παει ετσι....

Δημοσ.

Γενικά το θέμα μας δεν είναι να κοστολογήσουμε αντικειμενικά πόσο πουλιούνται τα μτχ. Αυτό ας το λύσει η προσφορά και η ζήτηση.

Απλούστατα κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις βγάζουν μάτι. Δε γίνεται κάτι να έχει σήμερα 100 ευρώ καινούργιο (όχι προσφορά) και να ζητάς 120 μτχ. επειδή πέρυσι το πήρες 200. και εν τω μεταξύ το εργοστάσιο "έσφαξε" την τιμή. Αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης. Και βέβαια ποιός θα εξαπατηθεί; Ο αφελής που νομίζει ότι στο insomnia θα βρει καλά και ντε ευκαιρία..

Όπως δεν γίνεται να γράφουν κάμποσοι παραπλανητικούς τίτλους στην αγγελία τους π.χ. "Καινούργιο", "τσάμπα" κλπ. και να είναι μεταχειρισμένα ενός έτους και σε τιμή ελάχιστα παρακάτω ή και παραπάνω του ...καινούργιου. ¨Ή το άλλο στιλάκι "Περιμένω προσφορές, θα το πάρει όποιος δώσει τα περισσότερα." Ε κύριε, αν ήθελες δημοπρασία πήγαινε eBay. Eδώ κανονικά είναι για να εξυπηρετούνται οι Insomniacs, όχι οι έξυπνοι.

Τέτοια φαινόμενα αν μη τι άλλο είναι προσβλητικά για τη νοημοσύνη μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω ότι θα ήταν καλύτερο να βλέπαμε αντικειμενικότερα τα πράγματα.

Κι εγώ π.χ. είχα δώσει 680€ για τη U2711 πριν 1½ χρόνο και τώρα με το ζόρι πιάνει 450€.

Είναι σε άριστη κατάσταση, πένα όπως λες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πιάνει 550€ που ίσως να ήθελα να πιάνει.

Γιατί και 130€ κάτω απ' την αρχική αξία δεν είναι και ψίχουλα, έτσι;

Αλλά τα προϊόντα τέτοιου είδους, τα ηλεκτρονικά δηλαδή, χάνουν πιο εύκολα την αξία τους από κάποια άλλα, όπως τα κουτιά για παράδειγμα.

Όταν αγοράζεις κάτι πρέπει να ξέρεις ότι θα χάσει ένα μέρος της αξίας του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Και σκέψου το κι αλλιώς: αν ήσουν εσύ στην άλλη πλευρά, εκείνου που ψάχνει για S2 δηλαδή, δε θα λάμβανες υπόψη σου την προσφορά στα 269€;

Θα σκεφτόσουν ότι πλέον στο skroutz έχει 325€, άρα και θα έδινες 290€ για ανοιγμένη συσκευή;

Αν απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου, μπορεί να κάνουμε συζήτηση.

• Like 4
Δημοσ.

παιδες εδω το τοπικ ειναι για την προσφορα του SGII

Έχεις δίκιο μεν, η προσφορά τελείωσε δε.

Οπότε απ' το να κλείσει το νήμα, ίσως να 'ναι καλύτερα να συζητάμε κάποια πράγματα, εξάλλου μιλάμε περισσότερο για την τιμή του S2.

Δημοσ.
Ξαναλέω ότι θα ήταν καλύτερο να βλέπαμε αντικειμενικότερα τα πράγματα.

Κι εγώ π.χ. είχα δώσει 680€ για τη U2711 πριν 1½ χρόνο και τώρα με το ζόρι πιάνει 450€.

Είναι σε άριστη κατάσταση' date=' πένα όπως λες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πιάνει 550€ που ίσως να ήθελα να πιάνει.

Γιατί και 130€ κάτω απ' την αρχική αξία δεν είναι και ψίχουλα, έτσι;

Αλλά τα προϊόντα τέτοιου είδους, τα ηλεκτρονικά δηλαδή, χάνουν πιο εύκολα την αξία τους από κάποια άλλα, όπως τα κουτιά για παράδειγμα.

Όταν αγοράζεις κάτι πρέπει να ξέρεις ότι θα χάσει ένα μέρος της αξίας του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Και σκέψου το κι αλλιώς: αν ήσουν εσύ στην άλλη πλευρά, εκείνου που ψάχνει για S2 δηλαδή, δε θα λάμβανες υπόψη σου την προσφορά στα 269€;

Θα σκεφτόσουν ότι πλέον στο skroutz έχει 325€, άρα και θα έδινες 290€ για ανοιγμένη συσκευή;

Αν απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου, μπορεί να κάνουμε συζήτηση.[/quote']

Πάντως εγώ θα το πούλαγα σήμερα 270 - 280 με δύο μπαταρίες και μια θήκη και δύο φορτιστές.. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνω και να το δώσω τόσα ενώ καινούργιο έχει 330 και ο άλλος να μου είναι έχει σαν επιχείρημα ότι πριν 3 μέρες είχε 269 και να τους το δώσω 200. Γιατί δεν πήγε να το πάρει. Πάντως το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται μιας και προς το παρών. Δεν μπορώ. Να βάλω και εγώ αγγελία

Δημοσ.

Μιλάμε πάλι για το s2 λες και δεν θα ξαναβγεί άλλο κινητό σε αυτήν την τιμή ή ακόμα και το ίδιο .

εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον phanispal μιας και τα βρίσκω λογικά όσο λέει και τεκμηριωμένα .

ακόμα και αν κάποιος έχει ξεχάσει να λάβει υπόψιν του την σωστή τιμή θεωρώ ότι θα είναι συζητήσιμος να την αλλάξει αν του τεκμηριώσεις ότι πλέον δεν κάνει τόσο αλλά απ ότι φαίνεται δεν πάει εκεί η δουλειά .

αλλά βέβαια μηλάμε και για τα τεμάχια που ήταν στην τιμή 269 Ε τώρα αν έχεις κάτι άλλο και είναι σε καλή κατάσταση μπορείς να παίξεις και εκεί χωρίς να θεωρηθείς κερδοσκόπος.

Σαφώς και στο μεταχειρισμένο έχει άμεσα σχέση η τιμή του με το καινούργιο.

Δημοσ.

Πάντως εγώ θα το πούλαγα σήμερα 270 - 280 με δύο μπαταρίες και μια θήκη και δύο φορτιστές.. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην το κάνω και να το δώσω τόσα ενώ καινούργιο έχει 330 και ο άλλος να μου είναι έχει σαν επιχείρημα ότι πριν 3 μέρες είχε 269 και να τους το δώσω 200. Γιατί δεν πήγε να το πάρει. Πάντως το πουλάω για όποιον ενδιαφέρεται μιας και προς το παρών. Δεν μπορώ. Να βάλω και εγώ αγγελία

Πολλοί δεν πρόλαβαν να το πάρουν επειδή κάποιοι έξυπνοι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις πάνε και αδειάζουν τα ράφια με τη λογική να τα μοσχοπουλήσουν αργότερα.

Αυτό το 'χουμε δει εκατοντάδες φορές.

Πέρα απ' αυτό εγώ ξαναλέω πως τα 325€ είναι υπερβολικά για συσκευή 20 μηνών, απ' τη στιγμή που θεωρώ το Galaxy Nexus καλύτερη συσκευή, η οποία είναι και πιο φθηνή. Και όχι, δεν εννοώ την προσφορά του Πλαισίου στα 299€.

Έχει βγει το S3 εδώ και 7 μήνες, και σε λίγο καιρό θα βγει το S4.

Μιλάμε για συσκευή σχεδόν 2 γενιές πίσω (στο S2 αναφέρομαι), άλλο που από άποψη χαρακτηριστικών αντέχει ακόμα.

Να ξαναπώ για το Nexus 4 που σκοτώνει και το S3 και κοστίζει περίπου όσο κοστολογείς εσύ το S2;

Αλλά είπαμε, η άθλια διαθεσιμότητά του φταίει, αλλιώς θα σπάγαμε πλάκα τώρα με το S2 και το κάθε S2.

Δημοσ.

Καλύτερα που δε βάζεις αγγελία.

Κάτι τέτοιες βλέπω και συγχύζομαι.

• Like 3
Δημοσ.

Καλύτερα που δε βάζεις αγγελία.

Κάτι τέτοιες βλέπω και συγχύζομαι.

deponaki φιλε....δεν βαζω νταβατζη στην τσεπη μου ουτε θα κανω εσενα μαγκα ....στην τελικη το βαφω μπλε και το πεταω στην θαλασσα...

ξερεις τι θυμιζει ολη η φαση... κατι τυπακια που δεν ξεμυταγανε να αγορασουν καμπριο καποτε και τωρα φτιαχτηκαν που πεσανε οι τιμες στο πατωμα και τα κυκλοφορουν ΟΤΑΝ εχουν βενζινη και ΠΑΝΤΑ ανασφαλιστα...

και στο ξαναλεω....

google nexus s 180

samsung galaxy s 150-180

samsung galaxy sii 200

βαλε και το s3 220 επειδη σας αρεσει...

• Like 3
Δημοσ.

Ενας mod να καθαρισει το thread δεν υπάρχει? O ενας πρηζει με τα "ααα δεν μπορω τις αγγελιες τις ακριβές" και ο αλλος "ο,τι θελω θα βαζω ως τιμη και οποιο κοροιδο πιασω". Χεστηκ@με τι θελει ο ενας και τι ο αλλος. Αμα δεν αρεσει στον καθενα η συμπεριφορα του αλλου ας την αγνοήσει. Λαμψη το κανατε εδω μεσα πια!

• Like 2
Δημοσ.

Μην αρπάζεσαι ρε man, απλά συζητάμε για την αξία της συσκευής.

Εσύ θεωρείς πως αξίζει για 325€ που το βλέπουμε τώρα στο skroutz;

Συγκριτικά με τις υπόλοιπες συσκευές που κυκλοφορούν πάντα.

Δημοσ.

Κάνε ότι θες.

Εγώ έχω μάθει να είμαι τίμιος στις συναλλαγές μου.

Δε χρωστάω πουθενά,δεν έχω cabrio δεν κυκλοφορώ ανασφάλιστα και ότι αγοράζω 10 το πουλάω τουλάχιστον 7 από την τρέχουσα τιμή του και χαίρομαι που και πολλοί φίλοι κάνουν παρόμοια πράγματα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για εμάς θα υπάρχει και η άλλη πλευρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...