Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο είπα εγώ άλλο νόημα βγήκε πάλι : Σαν ζεστό ψωμί έφυγε ,γιατί από εδώ μέσα + άλλα φόρουμ έχουν φύγει 300 παραγγελίες εμείς καθορίζουμε την τιμή φίλε μου όχι αυτή αν δεν πετάγαμε από την χαρά μας σαν τα κοτόπουλα να πάμε να το πάρουμε να δεις πώς πάει 210 Ε μπορεί και σαν το s τότε MM 199 E αν θυμάσαι μιας και είσαι και παλιό μέλος. Επιβεβαιώνομαι σ'αυτό που είπα το you το έχει στα ίδια έστω και σαν πακέτο ακόμα και στην παρακάτω τιμή αν το δώσουν 344 βγαίνει και φθηνότερο .

Αυτος που λες φιλε μου ειναι ουτοπικο. Μην αγοραζετε ωστε να πεσουν οι τιμες. Χαιρω πολυ. Εξυπακουεται οτι απο την καταναλωτικη συμπεριφορα μας θα επηρεαστουν οι τιμες των προιοντων αλλα δεν ειμαστε οι μονοι εδω μεσα. Δεν μπορει να υπαρξει μια μεγαλη "συνωμοσια" να μην αγορασει κανενας το galaxy s2 στα 270€ ωστε να αναγκαστουν να το ριξουν και αλλο γιατι πολυ απλα σε αυτα τα χρηματα οι καταλωτες που δεν ξερουν/ειναι μεσα στην "συνωμοσια", δεν θα εχουν κατι καλυτερο να παρουν. Αρα παλι θα ξεστοκαρουν καποιοι σε αυτη την τιμη. Απλα με πιο αργο ρυθμο.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε μου ο κόσμος δεν έχει λεφτά ποια το ξέρεις ? (πχ. όσοι είναι σε forum τεχνολογίας ψωνίζουν γιατί έχουν το ψώνιο με τα ηλεκτρονικά και καλά κάνουν ή απλά περιμένουν να βρουν μια προσφορά αξιόλογη αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην αγορά μιας και υπάρχουν και άλλα forum που κάνουν ακριβός το ίδιο με την ίδια προσφορά σωστά ως εδώ ,αν κάποιος δεν ασχολείται θεωρώ δύσκολο να μπήκε και να το πήρε μιας και έπαιξε λίγο πόσο μάλιστα να μιλάμε για ένας τόσο μεγάλος αριθμός από τυχαίους και αδιάφορους χρήστες να πάρουν όλα τα s2 απ όλα τα μαγαζιά άρα εμείς εδώ φτιάχνουμε κατα κάποιο τρόπο τιμή ) οπότε αν δεν το χρειάζεται κάποιος άμεσα ( εδώ γελάμε λίγο :-D μιας και σιγά μην πεθάνει και κανένας άμα δεν έχει 2 πύρινο κινητό άμεσα ) καλύτερα να περιμένει.Όσο για τον αν έχουν κάτι καλύτερο να πάρουν είναι σχετικό μιας και σε αυτά τα λεφτά μέχρι 300 Ε υπάρχουν αρκετά αξιόλογα κινητά και ποιο καινούργια.

το να το χτυπάει αλύπητα σε ότι τιμή είναι λέγετε υπερκαταναλωτικός και δεν είπα να κάνουμε αποχή από την αγορά μην μου βάζεις λόγια απλά να είμαστε προσεχτική και να μην λέμε ότι θέλουμε π.χ.δεν πάει ποιο κάτω ( καλά όλοι στην samy δουλεύετε ?) τα υπόλοιπα που είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν τα σχολιάζω απλά από εδώ μέσα πολλά μαγαζιά έχουν ξεστοκάρει και το ξέρεις αυτό που λέω κιόλας από εμάς .

τέλος πάντων άμα εσύ θεωρείς ότι είναι η καλύτερη τιμή όλων τον εποχών κανένα πρόβλημα δέχομαι την διαφορετική γνώμη σου και δεν λέω κάτι άλλο όποιος θέλει να καταλάβει τι είπα το κατάλαβε είδη.

Άλλωστε ξεκινάνε εκπτώσεις.

Δημοσ.

Απ οτι καταλαβα τελειωσε η προσφορα-κραχτης. Μαλλον θα περιμενω να βγαλει προσφορα το πλαισιο το note I κανα 300αρι. Το nexus το εβγαλε ξανα στα 300 και το κοβω αυτες τις μερες να κανει καμια προσφορά

Δημοσ.

Κι άλλος έξυπνος πετάχτηκε που το δίνει 21€ ακριβότερα απ' ότι το πήρε, και μεταχειρισμένο μάλιστα, ούτε καν σφραγισμένο :-)

την πλάκα την έχει άμα δείτε τις αγγελίες του ,πως στο παρελθόν είχε πουλήσει και άλλο s2

αυτό το αγόράσε καθαρά για να βγάλει κέρδος και το άνοιξε κιόλας...ντροπή

Δημοσ.

Πάντως οι admins θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τα δημόσια σχόλια στις αγγελίες.Φυσικά σχόλια που περιέχουν βρισιές κλπ θα μπορόυσαν να διαγράφονται.

Ορίσμένοι πωλητές είναι πολύ προκλητικοί και νομίζω πως αυτό θα βοηθούσε.

Sorry για το off topic

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως οι admins θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τα δημόσια σχόλια στις αγγελίες.Φυσικά σχόλια που περιέχουν βρισιές κλπ θα μπορόυσαν να διαγράφονται.

Ορίσμένοι πωλητές είναι πολύ προκλητικοί και νομίζω πως αυτό θα βοηθούσε.

Sorry για το off topic

Kατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ένας συγκεκριμένος κανονισμός για τις αγγελίες που να περιλαμβάνει μερικά βασικά

όπως

1. Η περιγραφή να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να μην είναι παραπλανητική (π.χ. έχω βαρεθεί να λένε κάποιοι και δεν είναι καθόλου λίγοι "Καινούργιο στο κουτί του" και να εννοούν (πονηρά) ότι αυτοί το θεωρούν ότι είναι σε καινούργια κατάσταση και απλά υπάρχει το κουτί κάπου σκονισμένο. Έλεος

2. Να απαγορεύεται να διαμορφώνεται τιμή μτχ. ακριβότερη από καινούργιο στο όνομα της ελεύθερης αγοράς. Έχω βαρεθεί τους έξυπνους που ψάχνουν το βλάκα που θα αγοράσει πιο ακριβά από την τιμή καταστήματος.

3. Πως μπορεί να αστυνομευτεί αυτό. Πολύ απλά. Αφήστε το κύριοι του site στην ευθύνη των υπόλοιπων χρηστών. Νομίζω ότι αν έδιναν τη δυνατότητα report σε μας, πολλοί φίλοι, ο καθένας στον τομέα του που τον γνωρίζει καλά, θα έμπαιναν στον κόπο να προστατεύσουν το σύνολο. Ετσι θα φτιαχνόταν ένα πολύ πιο αξιόπιστο κομμάτι αγγελιών και θα μπορούσε το site ίσως να βγάλει και κάποιο ποσό από διαφημίσεις ή ακόμη και από αυτούς τους χρήστες που βάζουν υπερβολικά πολλές αγγελίες (καμουφλαρισμένοι έμποροι).

¨Οσο για μας που έχουμε το ψώνιο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών με τις αγγελίες έχουμε ένα κανάλι ανταλλαγών ή διάθεσης πραγμάτων που δεν θέλουμε πια ή κάποιων άλλων που χρειαζόμαστε και τα προμηθευόμαστε από εδώ σε καλύτερες τιμές. Απλά πρέπει να ξεβρωμίσει το πράγμα από τους πονηρούληδες...

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

και εγώ την πάτησα με ένα μεταχειρισμένο huawei x5 ,που ενώ το πήρα σε καλή τιμή ,συνολικά μου βγήκε ακριβότερο από ότι αν το έπαιρνα καινούριο για να το φτιάξω ,λόγω προβλημάτων που "δεν ήξερε" ή "ξέχασε να μου αναφέρει".

Θα μπορούσαν να προστατευτούν πολλά άτομα ,και οι αγγελίες να είναι πολύ πιο αξιόπιστες.

Ελπίζω κάποιος admin να ακούει και να βάλει το χεράκι του

• Like 3
Δημοσ.

μακαρι να εισακουστουν ολες αυτες οι προτασεις σας παιδια, πρεπει να αλλαξουν πολλα στο υπαρχον συστημα των αγγελιων.

• Like 1
Δημοσ.

δλδ ρε παιδια να κανω μια ερωτηση .. εγω που το δικο μου ειναι 5 μηνων και το δινω με 2 φορτιστες 2 μπαταριες εξτρα απο αυτες που παιρνουν ολοι και που πηρα πριν κανα εικοσαημερο την οποια την πληρωσα 30 ευρω ποσο πρεπει να το δωσω ?

και το κινητο ειναι κατι παραπανω απο πενα...επειδη η αγορα εχει διαλυθει και μας κοροιδευαν τοσο καιρο ψιλο γαζι δεν σημαινει οτι εγω θα εναρμονιστω πληρως στις απιτησεις καποιου ο οποιος λεει το μακρυ του και το κοντο του...

Πάντως εκείνος με το S2 έριξε την τιμή στα 270, έδινε και 2 θήκες, άντε πες εντάξει.

Και βέβαια έφυγε το κινητό.

ενδιιαφερεσαι για s2? αν ναι στειλε μου μηνυμα ...

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά αυτό το πράγμα θα υπάρχει πάντα τώρα τσαμπα τα λέμε αν και Συμφωνώ με αυτά που λέτε για τις αγγελίες εδώ μέσα. Και είμαι υπέρ για τις αλλαγές. Φίλος τι μπαταρίες έχεις;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

δλδ ρε παιδια να κανω μια ερωτηση .. εγω που το δικο μου ειναι 5 μηνων και το δινω με 2 φορτιστες 2 μπαταριες εξτρα απο αυτες που παιρνουν ολοι και που πηρα πριν κανα εικοσαημερο την οποια την πληρωσα 30 ευρω ποσο πρεπει να το δωσω ?

και το κινητο ειναι κατι παραπανω απο πενα...επειδη η αγορα εχει διαλυθει και μας κοροιδευαν τοσο καιρο ψιλο γαζι δεν σημαινει οτι εγω θα εναρμονιστω πληρως στις απιτησεις καποιου ο οποιος λεει το μακρυ του και το κοντο του...

δε νομιζω να φταιει κανεις συμφορουμιτης, αν εσυ πηγες και εδωσες υπερογκο ποσο για να παρεις τη συσκευη, ή καποιο εξτρα. Ηταν καθαρα δικη σου επιλογη. Απο τη στιγμη ομως που θα θες να το πουλησεις στις αγγελιες, γνωμη μας και αυτο που λεμε ειναι οτι θα πρεπει να εναρμονιζεσαι στις εκαστοτε τιμες της αγορας.

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη (όχι απαραίτητα σωστή), είναι ότι με το που ανοίγεις ένα κουτί, αυτομάτως χάνεις ένα ~10% της αρχικής του αξίας.

Αυτό ισχύει σε όλα τα προϊόντα, και άλλα χάνουν μεγαλύτερο ποσοστό, άλλα μικρότερο.

Εκείνος στην αγγελία που ανέφερα π.χ., έλεγε ότι είναι μιας ημέρας και μιας φόρτισης. Ε για μένα, από 269€ που το πήρε, αυτομάτως η τιμή πήγε στην καλύτερη στα 250€.

Καλά αυτός στην αρχή ζήτησε 290€ με τη λογική ότι τέλειωσε η προσφορά και το αμέσως φθηνότερο στο skroutz έκανε 325€.

Το δικό σου είναι άλλη περίπτωση καθώς το δίνεις με extra, τα οποία βέβαια ανεβάζουν την τιμή και δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν ανάγκη από δεύτερη μπαταρία, και ειδικά από δεύτερο φορτιστή.

Όσοι θέλουν και τα extra που δίνεις, πάσο.

Σα σκέτη συσκευή όμως, μετά από 5 μήνες κατοχής και όχι χρήσης, σίγουρα έχει χάσει ένα μέρος της αξίας της.

Το να καθορίζονται οι τιμές των μεταχειρισμένων καθολικά απ' το skroutz, εγώ δεν το θεωρώ σωστό.

Πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά πώς κινείται η αγορά και να κοστολογούμε αντικειμενικότερα τη συσκευή μας.

Το S2 λοιπόν για μένα, αξίζει περίπου 270€ πλέον, τα 325€ που έχει το φθηνότερο στο skroutz δε μου λένε τίποτα.

Κι ευτυχώς να λένε μερικοί που η LG και η Google παραπαίουν με τη διαθεσιμότητα του Nexus 4, αλλιώς με το ζόρι θα έπιανε τα 200€ καινούριο.

Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να κοστολογεί όσο θέλει τις συσκευές του, όπως και των υποψήφων αγοραστών να δίνουν όσα θέλουν για ένα μεταχειρισμένο προϊόν.

Κανείς δε θα τους βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.

Αλλά είναι και αναφαίρετο δικαίωμά μου να σχολιάζω τις κινήσεις του καθενός, είτε θετικά, είτε αρνητικά, απ' τη στιγμή που δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα και το κάνω ευπρεπώς.

• Like 7
Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη (όχι απαραίτητα σωστή)' date=' είναι ότι με το που ανοίγεις ένα κουτί, αυτομάτως χάνεις ένα ~10% της αρχικής του αξίας.

Αυτό ισχύει σε όλα τα προϊόντα, και άλλα χάνουν μεγαλύτερο ποσοστό, άλλα μικρότερο.

Εκείνος στην αγγελία που ανέφερα π.χ., έλεγε ότι είναι μιας ημέρας και μιας φόρτισης. Ε για μένα, από 269€ που το πήρε, αυτομάτως η τιμή πήγε στην καλύτερη στα 250€.

Καλά αυτός στην αρχή ζήτησε 290€ με τη λογική ότι τέλειωσε η προσφορά και το αμέσως φθηνότερο στο skroutz έκανε 322€.

Το δικό σου είναι άλλη περίπτωση καθώς το δίνεις με extra, τα οποία βέβαια ανεβάζουν την τιμή και δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν ανάγκη από δεύτερη μπαταρία, και ειδικά από δεύτερο φορτιστή.

Όσοι θέλουν και τα extra που δίνεις, πάσο.

Σα σκέτη συσκευή όμως, μετά από 5 μήνες κατοχής και όχι χρήσης, σίγουρα έχει χάσει ένα μέρος της αξίας της.

Το να καθορίζονται οι τιμές των μεταχειρισμένων καθολικά απ' το skroutz, εγώ δεν το θεωρώ σωστό.

Πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά πώς κινείται η αγορά και να κοστολογούμε αντικειμενικότερα τη συσκευή μας.

Το S2 λοιπόν για μένα, αξίζει περίπου 270€ πλέον, τα 320€ που έχει το φθηνότερο στο skroutz δε μου λένε τίποτα.

Κι ευτυχώς να λένε μερικοί που η LG και η Google παραπαίουν με τη διαθεσιμότητα του Nexus 4, αλλιώς με το ζόρι θα έπιανε τα 200€ καινούριο.[/quote']

Γνώμη σου, σεβαστή, μέχρι εκεί όχι ότι είναι σωστή όμως

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...