Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα dell με intel core i5 τετραπυρηνο επεξεργαστη στα 2,26 ghz ,καρτα γραφικων ati mobility radeon hd 5470 και τρεχω τα windows 7 64bit.Λοιπον τον τελευταιο καιρο διακρινω μυωσει των επιδοσεων του λατποπ ειδικα στο τομεα του gaming ας πουμε επεζα το arkham city σε γραφικα medium-high και δεν μου κρασαρε κι τωρα παιχνιδια περιπου ιδιων απαιτησεων οπως το hitman absolution σε medium γραφικα μου crasharoun.Ακομα και το wow περυσι σε high γραφικα εππειανα 40-50 fps και σε medium 60 και τωρα στο mentium φτανω με το ζορυ τα 25.Το λαπτοπ το εχω 3 χρονια και τα προβληαματα εμφανιστηκανε τοθς τελαυταιους 2 μηνες.Σας παρακαλω υπαρχει καποιος τροπος να δουμε τη φταιει και αν γινετε να το διορθοσουμε?

Υ.Γ ετρεξα το cclean και εκανα εναν καθαρισμο ομως το συνολο του καθαρισμου ητανε μονο 12 mb ετρεξα και το defragler και μου βρηεκε κατακερματισμενο το 7% του δισκου μου δηλαη τα 45 gb φισικα μου τα διορθωσε ομως ακομα δεν ειδα καποια αισθητη διαφορα

Υ.Γ2 η ram einai 4 gb και στον task manager λεπω οτι χωρις κανενα προγραμα ανοικτο προγραμμα ανοικτο η φυσικη μνημη φτανει εως και το 40% λειτουργιας

Δημοσ.

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html αυτη ειναι η καρτα σου,

Καταρχας ο επεξεργαστης είναι διπύρηνος και όχι τετραπύρηνος. Επίσης πρέπει να ομολογήσω πως δε λέει και πολλά η καρτα, οπότε θα εχεις γενικά θέμα στα παιχνίδια απο εδώ και πέρα.

όμως, σχετικά με τη πτώση στις επιδόσεις, κοίτα λίγο τις θερμοκρασίες του λάπτοπ και πες λίγο τι θερμοκρασίες πιάνει.

Δημοσ.

Λοιπον οι θερμοκρασια των πυρηνων ητανε απο 77 εως 85 ενω επεζα λολ και οταν δεν ετρεχα τιποτα ητανε στους 60 με 70 η καρτα γραφικων χωρις να κανω καποια λειτουργια ητανε σταθερα στου 75 βαθμους και η γενικη θερμοκρασια του λαπτοπ οταν ετρεχα το λολ ητανε 85 βαθμοι και χωρις καποια λειτουργια 64 με 75

Δημοσ.

Έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες! Οποσδήποτε καθάρισμα και μην τον λειτουργείς μέχρι μα τον καθαρίσεις και να αλλάξεις πάστες!

Δημοσ.

τα πραγματα δεν ειναι και τοσο χαλια ωστε να μην τον λειτουργει μεχρι να τον καθαρισει. Πιο πολυ με απασχολει η θερμοκρασια της καρτας σου χωρις να παιζεις καποιο παιχνιδι. Σε idle καλο θα ηταν οι επεξεργαστες να μην ξεπερναν τους 60. Κανε ενα καθαρισμο του ανεμιστηρα, αλλα αυτο που προτεινω και το εχω κανει στο DELL μου ειναι undervolting το οποιο δεν εχει επηρεασει τις αποδοσεις αλλα εχει ριξει κατα πολυ τις θερμοκρασιες. Γενικα τα laptop ειναι πιο θερμα απο τα PC και ο ανεμιστηρας δεν λειτουργει full παντα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστο για τις απαντησεις σας θα ηθελα να προσθεσω οτι το λαπτοπ τον στηριζω μεπραγματα στον αερα γιατι πχ αν ακουμπαει το γραφειο μου και πεζω καποιο παιχνιδι μεα απο ενα 30 λεπτοπ κλεινει αποτομα μονος του οποτε τον στηριζω συνηθως σε διο ποτηρια

υγ πως κανω καθαρισμος κυριο πως τον ανοιγω γιατι εχω ξαναδοκιμασει και δεν ανοιγε παρολο που ειχα βγαλει ολες τισ βιδες

Δημοσ.

Αν δεν πιανουν τα χερια σου εγώ θα σου πρότεινα να μην το ρισκάρεις γιατί μπορεί να κάνεις ζημια....θα σου πρότεινα να το πας σε τεχνικό...

Αν πάλι επιμένεις δες βιντεάκια στο youtube...

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστο για τις απαντησεις σας θα ηθελα να προσθεσω οτι το λαπτοπ τον στηριζω μεπραγματα στον αερα γιατι πχ αν ακουμπαει το γραφειο μου και πεζω καποιο παιχνιδι μεα απο ενα 30 λεπτοπ κλεινει αποτομα μονος του οποτε τον στηριζω συνηθως σε διο ποτηρια

υγ πως κανω καθαρισμος κυριο πως τον ανοιγω γιατι εχω ξαναδοκιμασει και δεν ανοιγε παρολο που ειχα βγαλει ολες τισ βιδες

ανοιξε τον και καθαρισε τον τοτε. Είναι πολυ πιθανο επειδη ειναι DELL να ανοιγει σιγα σιγα απο πανω και στη συνεχεια φτανειςς πιο εσωτερικα

Τι επεξεργαστή έχεις disqualifield?

Αν έχεις i5 με ενδιαφέρει ο οδηγός :P

Εχω πιο παλιο. Χρησιμοποιω το Right Mark CPU Clock Utility

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...