spook Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δεν ειχα καποια ενημερωση. δεν εχω διαβασει καπου οτι ενημερωθηκε καποιος για την παραλαβη του φακελου. αν θα εχεις προβλημα αγνωστο. ας ελπισουμε πως οχι. Επειδή έχεις καιρό που έστειλες τα χαρτιά γι αυτό ρώτησα. Παρόλα αυτά εμένα κανονικά ανάγραφε στην απόδειξη το imei της συσκευής, αγορασμένο από πλαίσιο και εμένα.
stageof Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εγω τα έστειλα με κούριερ οπότε ξέρω όχι μονο τι ώρα παραδόθηκαν αλλά και ποιος ακριβως τα παρελαβε.
Marvellous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλι τα εχω στειλει απο 13/12 με συστημενο (ΕΛΤΑ) και ακομα τιποτα απο επιστροφη...
nfeel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Θα περιμένουν μάλλον τη λήξη του διαγωνισμού που είναι σήμερα. Από Δευτέρα λογικά ξεκινάνε!
nfeel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Τα πήρε κανείς τα λεφτά ακόμα? Δε βλέπω feedback στο συγκεκριμένο θέμα
qwerty99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω παλι τα εχω στειλει απο 13/12 με συστημενο (ΕΛΤΑ) και ακομα τιποτα απο επιστροφη... Και εγώ συστημένο το έστειλα πριν τα Χριστούγεννα, και πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή γιατί τόσο καιρό δεν είχα κάποια ενημέρωση για την παραλαβή ή κατάθεση, και μου επιβεβαίωσαν ότι τα είχαν παραλάβει. Προφανώς κρατάνε τα ονόματα, η κατάθεση θα γίνει σύντομα φαντάζομαι...
loubas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στο myphone κάποιο παιδί είπε πως του βάλανε το 100ρικο εχθες νομίζω..
christar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στο myphone κάποιο παιδί είπε πως του βάλανε το 100ρικο εχθες νομίζω.. Επιβεβαιωνω, το διαβασα και εγω. 1
manolaskakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εμένα πάντως δεν έχουν μπει ακόμα.. σε 3 μέρες κλείνω μήνα απο την ημέρα αγοράς..
nfeel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Στο myphone κάποιο παιδί είπε πως του βάλανε το 100ρικο εχθες νομίζω.. Πρέπει να είναι μούφα διότι η sammy δεν έχει αρχίσει καν τις πληρωμές ακόμα.Το διάβασα κ εγώ αλλά υπάρχει άλλο post πιο κάτω από άνθρωπο εκ των έσω που επιβεβαιώνει ότι δεν είχαν αρχίσει τις πληρωμές ακόμα.Ήταν λίγο περίεργο όντως να τα έχει πάρει 1 άτομο μόνο so far.. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει πάρει κανείς ακόμα το cashback.
fuku Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 παιδια οποιος το πουλαει το NOTE2 του ας με στειλει ΠΜ γιατι με ενδιαφερει για αγορα
pittas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ανεβαζω λιγο το θεμα για να μη ξεχνιομαστε. Ουτε σε εμενα εχουν μπει λεφτα ακομη. Εχουν περασει πανω απο 2 εβδομαδες απο τη ληξη του διαγωνισμου...wtf ?
aghahowa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 λογικα περιμένουν να περασουν οι 14 εργασιμες που εχεις δικαιωμα να επιστρεψεις την συσκευη για να μην παρει καποιος τα 100 ευρω και μετα την επιστρεψει.
thepredatorkostas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έχουμε νέα?Σε εμένα τίποτα ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα