pOLoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 εγώ το πήρα απο Γερμανό την περασμένη βδομάδα. Όλα καλά αλλα αν ήξερα για την προσφορά του πλαισίου θα το επερνα απο εκεί. με 550 ? 1
samniotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 στο πλαίσιο έχει 699-150€ κουπόνι=549 - 100€ επιστροφή απο την samsung = 449€ η διαφορά με τον Γερμανό είναι ότι δίνει μαζί σαν δώρο και χάρτες don't panic αξίας 29€ *στο site του πλαισίου αναφέρει ότι τα 150€ είναι δωροεπιταγή που σου έρχεται μετά απο 2-3 μέρες για επόμενες αγορές αλλά ορισμένα παιδιά εδώ λένε ότι τους έγινε η αφαίρεση του ποσού άμεσα οπότε ο παραπάνω υπολογισμός ισχύει μόνο στην δεύτερη περίπτωση! 2
dr.sakis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μολις το πηρα κ εγω απο πλαισιο θεσ/νικης κεντρου ειχε 2 γκρι κ εγινε αφαιρεση επι τοπου......
AlienHack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μολις το πηρα κ εγω απο πλαισιο θεσ/νικης κεντρου ειχε 2 γκρι κ εγινε αφαιρεση επι τοπου......Ακριβός οπως εκανα και εγω. Σημερα έστειλα και στην σαμσουνγκ το κουπόνι με ολα τα αλλα δικαιολογητικά που θελουν.Λογικα μεχρι μεσα Ιανουαρίου θα δω τα 100 ευρω στον λογαριασμο μου. Στο πλαισιο ευκαιρίας θεσσαλονικης μου έδωσαν το τελευταιο , ενα γκρι που ειχαν. Το παιδι που μου το έδωσε δεν ήξερε τιποτα για την προσφορα της σαμσουνγκ και ουτε κουπόνια ειχε. Τα 150 ευρω μου τα αφερεσα επιτόπου . Το κινητο σφυριζει! Ειμαι κάτοχος και 2 iPhone, 3gs Kai 4 Χρυσό το IOS αλλα η οθόνη του note 2 δεν παίζεται... Και η ταχυτητα του επεξεργάστη Οπως λεω και στους φίλους μου που με ρωτάνε... Ενα note 2 με iOS , το υπέρτατο κινητο. ΑΝ και, πρεπει να ομολογήσω οτι και το Android στην version που εχει φτασει ειναι πολυ δυνατο λειτουργικό. Με πολλα κόλπακια πανω του και ισάξιες αν οχι περισσότερες δυνατότητες απο το iOS. Το μονο σημειο ποια που υπερτερεί το IOS ειναι η αισθηση liquid που σου δινει, μικρες λεπτομεριες σε animation των παραθύρων κτλ που σε κανουν να νοίωθεις το λειτουργικό ποιο φιλικο..
my-iphone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Κ εγω πηρα το τελευταιο κομματι απο το πλαισιο Πειραια. Το κουπονι αφαιρεθηκε στο ταμειο κατευθειαν
VonLoutsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 εγώ το πήρα απο Γερμανό την περασμένη βδομάδα. Όλα καλά αλλα αν ήξερα για την προσφορά του πλαισίου θα το επερνα απο εκεί. Είναι από samsung hellas τα note του γερμανού; Γιατί είχα πάει να ρωτήσω και μου λέει η κοπέλα οτι τα φέρνει από cosmote και δεν ξέρει από που τα παίρνει αυτή...
gkp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Είναι από samsung hellas τα note του γερμανού; Γιατί είχα πάει να ρωτήσω και μου λέει η κοπέλα οτι τα φέρνει από cosmote και δεν ξέρει από που τα παίρνει αυτή... Γερμανός , Πλαίσιο και λοιπές μεγάλες αλυσίδες φέρνουν μόνο από samsung hellas αλλιώς αν αποδειχθεί το αντίθετο θα έχουν πρόβλημα.
sabpaxa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 παίδες τελικώς υπάρχει το απλό note 2(όχι το φορτζ)στο Γερμανό; ή μόνο στο πλαίσιο παίζει η προσφορά; και αν ξέρει κάποιος αν δέχονται την επιδότηση από cosmote,στο πλαίσιο ή στο Γερμανό(σε συνδυασμό με την προσφορα πάντα)
Locke_John Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 παίδες τελικώς υπάρχει το απλό note 2(όχι το φορτζ)στο Γερμανό; ή μόνο στο πλαίσιο παίζει η προσφορά; και αν ξέρει κάποιος αν δέχονται την επιδότηση από cosmote,στο πλαίσιο ή στο Γερμανό(σε συνδυασμό με την προσφορα πάντα) καλησπέρα σε όλους και καλη χρονια. να ρωτησω κατι, πηρα και εγω το note 2 απο πλαισιο 550, και μεθαυριο θελω να στειλω το κουπονι. διαβαζοντας στους ορους, δεν ειδα να ζηταει να στειλουμε τιποτα παραπανω από το κουπονι συμπληρωμενο, σωστά? δλδ ουτε φωτοτυπια ταυτοτητας ή βιβιλαρίου λογαριασμού χρειάζεται ? edit. στον όρο 3 τα ζητάει ταυτότητα και απόδειξη.
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα σε όλους και καλη χρονια. να ρωτησω κατι, πηρα και εγω το note 2 απο πλαισιο 550, και μεθαυριο θελω να στειλω το κουπονι. διαβαζοντας στους ορους, δεν ειδα να ζηταει να στειλουμε τιποτα παραπανω από το κουπονι συμπληρωμενο, σωστά? δλδ ουτε φωτοτυπια ταυτοτητας ή βιβιλαρίου λογαριασμού χρειάζεται ? edit. στον όρο 3 τα ζητάει ταυτότητα και απόδειξη. και φωτοτυπια απο το βιβλιαριο τραπεζικου λογαριασμου που βαζεις.
qwerty99 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Οπως λεω και στους φίλους μου που με ρωτάνε... Ενα note 2 με iOS , το υπέρτατο κινητο. Κάτι τέτοιο θα ήταν αίρεση !!! LOL
spook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 @npapagri_xtra είχες άμεση ενημέρωση από την Samsung ότι έλαβαν τα χαρτιά; ξέχασα να αναγράψω στο φάκελο την ένδειξη "Galaxy Note II Cash Back" , λέτε να έχω πρόβλημα;
lelos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 προσοχή με το cashback να αναφέρει η απόδειξη μηχανογραφημένα το IMEI της συσκευής το λέω αυτό γιατί στο πλαίσιο έχουν δικά τους
npapagri_xtra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 @npapagri_xtra είχες άμεση ενημέρωση από την Samsung ότι έλαβαν τα χαρτιά; ξέχασα να αναγράψω στο φάκελο την ένδειξη "Galaxy Note II Cash Back" , λέτε να έχω πρόβλημα; δεν ειχα καποια ενημερωση. δεν εχω διαβασει καπου οτι ενημερωθηκε καποιος για την παραλαβη του φακελου. αν θα εχεις προβλημα αγνωστο. ας ελπισουμε πως οχι. προσοχή με το cashback να αναφέρει η απόδειξη μηχανογραφημένα το IMEI της συσκευής το λέω αυτό γιατί στο πλαίσιο έχουν δικά τους εγω το εγραψα με στυλο πανω στην αποδειξη. αμα κατσει στραβη θα δειξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα