Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 2 @450€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που γινεται με το Γερμανο ειναι περιεργο. Μιλησα με Αιγαλεω και Νικαια που εχουν κομματια, δεν ξερουν τιποτα για τα -100 της Samsung (άρα μηπως δεν ειναι απο Samsung Hellas?) και μου λενε πρεπει να το συνδιασω με προγραμμα internet on the go για να παρω το -150... Οτι ναναι.. Το πηρα απο πλαισιο ναχω το κεφαλι μου ησυχο εστω και αν τελικα βγαινει 500

Δημοσ.

Απαντησεις περιμενω κι εγω. Δεν μπορω σημερα, αυριο θα περασω ο ιδιος απο καταστημα Γερμανος, :-)

Δημοσ.

απο τον γερμανο δεν νομιζω να εχουμε θεμα, αν κατι δεν παει καλα απλα δεν πληρωνεις.

Η διαδικασια με το κουπονι της samsung μου φαινεται λιγο τρυπια.

Ξέρει κανεις αν στην λεωφορο κηφισιας 280 που αναφερεται στους ορους χρησης υπαρχει καταστημα samsung η απλα γραφεια;

(ειμαι διπλα και μπορω να περασω απο εκει)

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην είναι εντάξει η samsung.

Μεγάλη, σοβαρή εταιρεία είναι! Απλά κάνει ένα εξαιρετικό promotion για τις γιορτές το οποίο ίσως να φαίνεται περίεργο σε κάποιους γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε cashback όπως συμβαίνει πολύ συχνά στο εξωτερικό και ειδικά σε Ην. Πολιτείες και Καναδά.

Εγώ περισσότερες αμφιβολίες έχω για την άμεση εξαργύρωση των δωροεπιταγών....

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην είναι εντάξει η samsung.

Μεγάλη, σοβαρή εταιρεία είναι! Απλά κάνει ένα εξαιρετικό promotion για τις γιορτές το οποίο ίσως να φαίνεται περίεργο σε κάποιους γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε cashback όπως συμβαίνει πολύ συχνά στο εξωτερικό και ειδικά σε Ην. Πολιτείες και Καναδά.

Εγώ περισσότερες αμφιβολίες έχω για την άμεση εξαργύρωση των δωροεπιταγών....

Δεν παιζει θεμα αξιοπιστιας. Περσυ αγορασα tv samsung με την ιδια προσφορα και πιστωθηκαν τα χρηματα εντος του μηνα. Το θεμα ειναι να ειναι Ελληνικης εισαγωγης απο Samsung Hellas αλλιως δεν θα δειτε χρηματα :P

Δημοσ.

Πήγα σε κατάστημα γερμανός. Μου επιβεβαίωσαν ότι μπορεί η δωροεπιταγή να εξαργυρωθεί κατευθείαν με την αγορά και να πληρώσω 550 ευρώ. Επίσης όπως και άλλο μέλος αναφέρει μου είπαν ότι δεν έχουν κομμάτια διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και αν παραγγείλω μέσα στη βδομάδα θα το έχω. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός αν η Samsung Hellas θα σου επιστρέψει τα χρήματα όταν δει την δωροεπιταγή στην απόδειξη. Από την άλλη δεν αναφέρει κάτι στους όρους της προσφοράς επιστροφής χρημάτων.

Δημοσ.

Δεν παιζει θεμα αξιοπιστιας. Περσυ αγορασα tv samsung με την ιδια προσφορα και πιστωθηκαν τα χρηματα εντος του μηνα. Το θεμα ειναι να ειναι Ελληνικης εισαγωγης απο Samsung Hellas αλλιως δεν θα δειτε χρηματα :P

Αυτο εννοω. Αν βρουν καποιο παραθυρακι και δεν επιστραφουν τα 100 ευρω δεν συμφερει.

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν στην λεωφορο κηφισιας 280 που αναφερεται στους ορους χρησης υπαρχει καταστημα samsung η απλα γραφεια;

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

μέσω τηλεφώνου λέτε να βγάλουμε άκρη;

Δημοσ.

Ρωτήστε το Γερμανό αν προμηθεύεται τα Note 2 από την Ελληνική αντιπροσωπεία, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάνει εισαγωγές μόνος του.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ το αγόρασα πριν από λίγο. Τηλεφώνησα εχθές στο τηλεφωνικό κέντρο του Γερμανού και μου είπαν αρκετά καταστήματα στα οποία είναι διαθέσιμο. Το αγόρασα από το athens heart που είναι κοντά μου. Πήρα το τελευταίο λευκό που είχε. Δεν ξέρω αν έχει γκρι. Το αγόρασα μετρητά και η δωροεπιταγή αφαιρέθηκε χωρίς πρόβλημα οπότε όλα καλά... τώρα μένει μόνο η επιστροφή από τη Samsung.

Δημοσ.

απο τον γερμανο δεν νομιζω να εχουμε θεμα, αν κατι δεν παει καλα απλα δεν πληρωνεις.

εχει και κατάστημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...