pittas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Aγορα 4 Ιανουαριου....ακομα τιποτα. Για πειτε οι υπολοιποι ? Λαβατε την επιστροφη ?
lelos1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 και εγώ περιμένω 28/12 είχα πάρει τηλ είπαν μέχρι τέλος Φεβρουάριου θα έχουν μπει
ArisG88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε εμενα εδω και μερικες μερες μπηκαν, σε τραπεζα Πειραιως
jt1973 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα , ξερει κανεις να υπαρχει καμια προσφορα για το κινητο αυτο ?
manolaskakis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάντως δεν μπήκαν ούτε σήμερα που ήταν η τελευταία μέρα (1 μηνας μετά την λήξη της προσφοράς..) ούτε σε έναν φίλο μου που το είχε πάρει μια ωδομαδα πριν από εμένα.. Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο.. Οι υπόλοιποι έχετε παραλάβει όλοι?
NaGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ούτε εδώ έχουν κάνει την επιστροφή. αν σου πουν κάτι νεότερο ενημέρωσε.
spook Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και εμένα πέρασε ο μήνας από την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα περιμένω. Πήρα τηλέφωνο στο 801 11 Samsung αλλά η κοπέλα που το σήκωσε μου είπε ότι εδώ και 2 βδομάδες ξεκίνησε το τελευταίο στάδιο της προσφοράς και θα πρέπει να περιμένω.
manolaskakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και εμενα μου ειπαν σημερα να περιμενω και οτι τα λεφτα θα μου μπουν απλα επειδη είχαν πολλες αιτήσεις για αυτό καθηστέρησαν.. Υπομονή!
nfeel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πήρε παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου παίδες. Αν τα χαρτιά που έχετε στείλει ΔΕΝ είναι οκ,επικοινωνούν μαζί σας.Αν δεν έχουν επικοινωνήσει τα λεφτά θα μπουν μέχρι τέλους του μήνα και στους τελευταίους,μην ανησυχείτε! Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
manolaskakis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πέρασαν άλλες 10 μέρες και ακόμα τιποτα απο την Samsung..
spook Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πήρε κανείς τα χρήματα; Νεκρός ο λογαριασμός... ούτε λεπτό που λέμε... άντε μία βδομάδα έμεινε... να δούμε τι θα γίνει, θα τα πάρουμε ποτέ;
taitienitsa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κ εμένα ακόμα τίποτα!!! Λέτε να μπουν τελευταία μέρα;
pittas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πηρα τηλεφωνο σημερα, μου ειπαν οτι οι πληρωμες αρχισανε αρχες Φεβρουαριου και θα ολοκληρωθουν μεσα Μαρτιου. Οσοι δεν εχετε παρει ακομα την επιστροφη δεν παιρνετε κανενα τηλεφωνακι επεισης ? Παντως ειναι ντροπη να πρεπει να τους κυνηγας για να σου δωσουν τα λεφτα της επιστροφης, 2 μηνες μετα τη ληξη της "προσφορας". 1
taitienitsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πήρα κ εγω σήμερα κ μου είπαν αυτό μέχρι τα μέσα Μαρτίου! Πηρα τηλεφωνο σημερα, μου ειπαν οτι οι πληρωμες αρχισανε αρχες Φεβρουαριου και θα ολοκληρωθουν μεσα Μαρτιου. Οσοι δεν εχετε παρει ακομα την επιστροφη δεν παιρνετε κανενα τηλεφωνακι επεισης ? Παντως ειναι ντροπη να πρεπει να τους κυνηγας για να σου δωσουν τα λεφτα της επιστροφης, 2 μηνες μετα τη ληξη της "προσφορας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα