Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτην και κλόκαρε τον επεξεργαστή,σίγουρα θα τρως λίγο μπουκάλι αλλά δες το και σαν μια μελλοντική επένδυση όταν αλλάξεις επεξεργαστή.

Εγώ έχω e7500 στα 3,4 με 6850 λογικά πρέπει να τρώω και εγώ λίγο :P

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σορρυ που αργησα να να απαντησω

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

απο οτι καταλαβα θα τρωω μπουκαλι με την 7850

να ρωτησω καποια καλη καρτουλα μεχρι 130 μαχιμουμ 150 που να υποστηριζει ο επεξεργαστης μου παιζει κ να κρατησει για κανα χρονο (πχ η 7770 μπορει να σταθει οπως λεει και ο john-lamia)

γιατι σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση σε κανα χρονο ηθελα να κανω αναβαθμιση τωρα σε amd συστημα επειδη ειναι ποιο οικονομικο αλλα με προβληματιζει το socket αμ3 επειδη ειναι αρκετα χρονια και μηπως η amd παει σε αλλαγη socket σε κανα χρονο

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Άμα κατάλαβες αυτό μετά από τόσα ποστ ζητώ που καηκαμε! :Ρ

Είπαμε θα έχει ελάχιστο μπουκάλι σε ένα 10% επί του συνόλου των παιχνιδιών. Μονό σε αυτά δλδ που υποστηρίζουν πολυπύρηνους επεξεργαστές. Προχωρά για τη 7850 αφοβα .

Όσο για το ΑΜ3 μόλις βγήκαν νέοι επεξεργαστές για αυτό . Οπότε έχει αρκετό χρόνο Ζωής ακόμη. Όταν θα χρειαστεί να αλλάξεις τον FX έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί να αλλάξεις και σοκετ!

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω θα προβω στην αγορα της 7850 αμα προλαβω

αμα ξερει κανεις ποσο ρολογια μπορω να ανεβασω στον Ε8400 με stock ψυκτρα ?

Δημοσ.

Κανένας δεν μπορει να σου πει με σιγουρία ... καθε επεξεργστής συμπεριφέρεται διαφορετικα...

ΚΑτα την γνώμη τοσο ώστε ο επεξεργαστής να μένει κατω απο τους 80 βαθμούς under load!

Δημοσ.

Καλό είναι να πάρεις μια aftermarket μιας και θα ασχοληθείς με το άθλημα :P

Δημοσ.

απ οτι θυμάμαι η στοκ ψήκτρα του 8400 ειναι κοντη σε ύψος, και δεν εχει χαλκο στο κεντρο της, μαζι με την καρτα παρε και μια αλλη ψηκτρα μεχρι 25€ το πολυ, και ο 8400 θα μπορει να παει πχ στα 3,6-3,8.

δες εδω εναν που τον εφτασε στ 4!!!

http://www.youtube.com/watch?v=b79J8LhX6lI

• Moderators
Δημοσ.

Παντως επειδη ειχα Ε8400 πριν τον 2500Κ, σε μια HD5850 μου εκοβε (CPU oc'ed) ενα 30% fps, αλλα δεν ηταν αυτο το προβλημα. Το προβλημα ηταν οτι καθε λιγο και λιγακι ειχα τραγικα framedrops, με αποτελεσμα αρκετα βαρια παιχνιδια ενω μπορουσαν να τρεξουν σε high details, εντουτοις τα καθιστουσε μη playable. Σαμπάνια ετρωγε απο τοτε!

Σε Crossfire με δυο HD5850 δεν θελετε να φανταστειτε τι γινοταν.... :-D :-D :-D

Και ολ' αυτα, με τις 2 γενιες πισω καρτες αυτες, ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα αναρωτιεμαι τι απο τα δύο συμβαίνει.... ή κατω δεν παει καλα με τα συστήματα σας ή εμενα είναι σε overdrive...

Εγώ με 5870 διαφορές μεχαλύτερες του 10 - 12 % δεν βλέπω μεταξύ 8400 @ 4.3 και 920 @ 4

• Moderators
Δημοσ.

Ενω ο 920 ειναι τεχνολογιας 2012... :P

Διαφορα δε λεμε τι θα μετρησει το 3dmark, αλλα αν καθε 2 λεπτα απο εκει που παιζεις με 50fps θα πεσει για 0.5 sec στα 15...

• Like 1
Δημοσ.

Παντως επειδη ειχα Ε8400 πριν τον 2500Κ, σε μια HD5850 μου εκοβε (CPU oc'ed) ενα 30% fps, αλλα δεν ηταν αυτο το προβλημα. Το προβλημα ηταν οτι καθε λιγο και λιγακι ειχα τραγικα framedrops, με αποτελεσμα αρκετα βαρια παιχνιδια ενω μπορουσαν να τρεξουν σε high details, εντουτοις τα καθιστουσε μη playable. Σαμπάνια ετρωγε απο τοτε!

Σε Crossfire με δυο HD5850 δεν θελετε να φανταστειτε τι γινοταν.... :-D :-D :-D

Και ολ' αυτα, με τις 2 γενιες πισω καρτες αυτες, ετσι?

οταν τα λεω γω μου λενε αλλα !

με μια καρτα ( HD6870) άλλαξα 3 επεξεργαστες ιντελ Q9550- amd 1055T- FX8350,

καθε φορα που εκανα την μεταβαση εβλεπα αρκετες διαφορες, ακομαι και σε παιχνιδια 3ετιας!!

ειδικά στα καινουρια που μπορουν να δουν πύρινες κάνει μεγάλο μπαμ η διαφορά !!!

Δημοσ.
Ε γιαυτο κυριως.
σε καποια παιχνιδια που δεν βλεπουν πυρήνες η δεν εκμεταλλευοντε σωστα την αρχιτεκτονική κατασκευής του επεξεργαστή μπορει να μην υπαρχουν μεγαλες διαφορες, θα υπαρχουν ομως και αυτες θα ειναι αισθητές !!! γενικα οταν βαζουμε ποιο καινούριο και ποιο δυνατο επεξεργαστή μπορει να μην κερδίσουμε περισσότερα max FPS, αλλά κερδίζουμε περισσότερα avr FPS και λιγότερα min FPS. πραγμα που μας δίνει να καταλάβουμε οτι τα παιχνίδια είναι ποιο smooth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...