Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ όταν βάζω ένα βίντεο από το youtube στο άρθρο μου αυτό να πηγαίνει αυτόματα στο κέντρο του άρθρου και όχι τέρμα αριστερά όπως πάει.

Επίσης θέλω να είναι και μεγαλύτερο το βίντεο.

Τι να προσθέσω και που σε κώδικα ρε παιδιά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

μέσα στo iframe αναφέρει λογικά το width και height. Εκεί μπορείς να το αλλάξεις και να στο κάνει αυτό. Από εκεί και πέρα για το κεντράρισμα του iframe λειτουργεί το παρακάτω:

>
iframe {
      margin-left: auto;
      margin-right: auto;
      display: block;
}

Δημοσ.

Με την προσθήκη του κώδικα που μου δίνεις γινεται αυτό που θέλω αλλά αλλάζει και κάποια άλλα στο site ρε γαμωτο όπως για παραδειγμα τα banner που έχω.

Και το κάνει όπως ακριβώς θέλω το βίντεο ρε φούστη μου.

Πως θα γίνει να αλλάξει μόνο το βίντεο θέση και μέγεθος. Θα σκάσω.

Δημοσ.

Αν μας στέιλεις το site, θα μπορέσω να σου δώσω λύση για το που να εφαρμόσεις το συγκεκριμένο css rule. Ως γενικό παράδειγμα στο έθεσα παραπάνω :-(

Από εκεί και πέρα, μπορείς να το περνάς σε κάθε βίντεο μέσα στο iframe με style="margin-left:auto;margin-right: auto;display:block;"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω να πηγαίνει αυτόματα στο κέντρο και να του αλλάξω και μέγεθος χωρίς να επηρεάσει άλλα μέρη του Site. Ίσως θα πρέπει να το βάλω στο σωστό css τον κώδικα.

Πάντως φίλε σε ευχαριστώ πολύ γιατί έστω και με τον συγκεκριμένο κώδικα με μια μικρή παραλλαγή που έκανα μπόρεσα έστω να μεγαλώσω το βίντεο έτσι όπως το ήθελα. Τώρα στο αφήνω όπως ήταν για να το δεις.

Ευχαριστώ και πάλι!!! :-D

Επεξ/σία από giorgostsili1978
Δημοσ.

Βάλε το iframe μέσα σε ένα div και δώσε στο div το css για να κεντράρει το βίντεο:

Άλλαξε δηλαδή τον κώδικα:

><iframe src="http://www.youtube.com/embed/sfMfBcRItLM" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

με:

><div class="vid"><iframe src="http://www.youtube.com/embed/sfMfBcRItLM" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe></div>

.

Και στο css σου πρόσθεσε:

><style>
.vid { 
width:560px; 
margin:0 auto;
}
</style>

Έτσι όποιο βίντεο θες να είναι στο κέντρο θα το βάζεις μέσα σε div το οποίο θα έχει την class "vid".

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής

>
#system iframe {

}

λογικά θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές μόνο στο συγκεκριμένο element, δηλαδή αυτό του youtube video.

Σχετικά με το μέγεθος τις θες να κάνεις? Θέλεις να είναι σε κάποιο standard πλάτος κάθε φορά ή να έχει πλάτος όσο του άρθρου?

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής

>
#system iframe {

}

λογικά θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές μόνο στο συγκεκριμένο element, δηλαδή αυτό του youtube video.

Σχετικά με το μέγεθος τις θες να κάνεις? Θέλεις να είναι σε κάποιο standard πλάτος κάθε φορά ή να έχει πλάτος όσο του άρθρου?

Φίλε με έσωσες δεν φαντάζεσαι. Η λεπτομέρεια ήταν η λέξη "system" πριν το iframe στο CSS.

Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα ήθελα. Άλλαξα και το μέγεθος του βίντεο και όλα οκ.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά...Σου χρωστάω χάρη!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...