Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε δε πιστεύω να μη το κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας, όλοι οι sata ίδια καλώδια χρησιμοποιούν.

Απλά θα πρέπει να πάρει ένα κιτ προσαρμογής από 2.5'' σε 3.5'' για να τον τοποθετήσει μέσα στο κουτί στη γνωστή θέση.

Δημοσ.

δεν ειπα για θεμα ασυμβατοτητας

ενταξει, χαμενος δεν θα σου παει, καποια στιγμη θα παρεις και μια θηκουλα usb3 και θα γινει ο καλυτερος εξωτερικος.

• Like 1
Δημοσ.

Χαμένος δεν πρόκειται να πάει ούτως ή άλλως. Το ότι είναι 2.5άρης δεν τον εμποδίζει σε τίποτε και πουθενά. Για την ακρίβεια, ίσως και να είναι πιο προσεγμένοι οι λαπτοπίσιοι σκληροί, ακριβώς επειδή έχουν ν' αντιμετωπίσουν "πιο ζόρικες καταστάσεις" σε πιο μιχρό χώρο (θερμοκρασία και διαστάσεις κατασκευής των ίδιων των δίσκων). Δεν αποδεικνύει τίποτα το παρακάτω, ούτε καν γενική ένδειξη θα το έλεγα, αλλά μου έκανε εντύπωση (ακόμη κι αν παίζει ρόλο και το ίδιο το βάρος του σκληρού για τους κραδασμούς που δέχεται) πως ένας 2.5άρης που μου 'φυγε απ' τα χέρια πριν καιρό και μάλιστα με "άσχημη" γωνία πρόσπτωσης και "φόρα" (στην προσπάθεια να μην μου φύγει), δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα, ενώ εγώ τον είχα για χαμένο. Τη στιγμή που 2-3 3.5άρηδες που επίσης μου έχουν πέσει μέσα στα χρόνια, αλλά από μικρότερο ύψος, αμέσως-αμέσως ζαβλακωθήκανε. Επίσης γενικά δεν έχω πετύχει πολλούς 2.5άρηδες (όχι τόσους όσους 3.5άρηδες) με χαλασμένο μηχανισμό κίνησης κεφαλών. Πιο πολύ να έχουν υπερσυγκέντρωση bad/unreadable sectors (ανεξαρτήτως εταιριών κατασκευής), που ναι μεν σημαίνει έχουν εκφυλιστεί, αλλά αρχεία τουλάχιστον προλαβαίνει να πάρει κανείς...

Όσο για το αν θα του είναι πρόβλημα να τον βάλει μέσα στον πύργο, υπάρχουν πολλές λύσεις, ξεκινώντας από το απλά να τον βιδώσει από την μία μόνο πλευρά του bay, μέχρι και να τον αφήσει χύμα πάνω απ' τον προηγούμενο δίσκο, ή έστω να τον βάλει μέσα σ' ένα οποιοδήποτε κουτάκι που θα στριμώξει εκεί. Φαντασία θέλει, και απλές λύσεις υπάρχουν διάφορες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...