ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα laptop στην δουλεια συνδεδεμένο σε static global ip Και έχω φτιάξει μια vpn συνδεση με username και pass Θέλω να μπω από το σπίτι. Ποια πόρτα πρέπει να κάνω forward στο laptop από το router για να μπω
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 αναλογως τι vpn πχ απο μια σελιδα σου κανω copy paste. Tip: Some services may use two or more ports. It is recommend that once you've found an instance of a product in this list, search on the name (Command-F) and then repeat (Command-G) to locate all occurrences of the product. For example, VPN service may use up to four different ports: 500, 1701, 1723, and 4500.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα τις δοκιμάσω όλες αν είναι και θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ φίλε μου
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 απλα αυτο ειναι ενα που βρηκα στο google.dmz θα ανοιγε ολες τις πορτες οποτε εκει μονο vpn δεν θα ειναι αλλα ξεφραγο αμπελι για την χρηση που το θες εσυ.αν ηταν για gaming θα σου ελεγα οκ.απο εκει και περα δεν ξερω αν εχει ρυθμιση το προγραμμα που θα κανεις vpn για να δεις το Port.αν ειναι μεσα απο το ρουτερ το vpn εκει δεν ξερω αν θα χρειαστει Port forward η οχι.(μαλλον οχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα