mindreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μονο εγω πιστευω οτι η 'eva' soles ειναι μια χαζομαρα, που σε βαθος χρονου μπορει και να κανει κακο στα ποδια; Απο πλευρας ανακουφισης στα ποδια, προτιμοτερες βρισκω να ειναι, οι παλιες-καλες σολες, και σε πολλα αθλητικα, με υλικο κατασκευης απο καοτσουκ. Δυστυχως, λιγα αθλητικα βγαινουν ακομη με τετοιες σολες. Ενδιαμεση λυση, αλλα σαφως καλυτερη απο τη σκετη 'eva', η eva με ενθεση/γεμιση phylon.
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ενδιαφερουσα τεχνολογια απο την Reebok (αντιγραφω εδω) Reebok DMX Foam is a soft and responsive foam compound used to deliver long-lasting cushioning in the brand's newest basketball models. The focus of Reebok DMX Foam is to deliver cushioning in the areas players need it most at the ideal time Reebok με τετοια σολα, τα βρηκα ανετοτερα απο αυτα με eva.
mindreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2019 στις 1:23 ΜΜ, czarjuly είπε Μου εχει τυχει και μενα να χρησιμοποιησω δυο πολυ επωνυμες μαρκες αθλητικων παπουτσιων που τα ειχα αποθηκευμενα για χρονια και απλα διαλυθηκαν,συμπερασμα μην αποθηκευετε παπουτσια που δεν προκειται να χρησιμοποιησετε Αντιθετη περιπτωση σε μενα. Εχω αθλητικα αρκετων ετων, αμεταχειριστα. Οταν χρειαστηκε να ξεκινησω να τα χρησιμοποιω, δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα. Σολες μια χαρα. Ισως τελικα, υποθεση κανω, τα αθλητικα να ειναι φτιαγμενα ετσι που να ειναι πιο ανθεκτικες οι σολες τους, σε σχεση με τα υπολοιπα παπουτσια. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από mindreader
mindreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκτος απο την εξωτερικη φθορα, να υποθεσω (αναμενομενο θα πειτε μαλλον) οτι υπαρχει και εσωτερικη-μη ορατη φθορα στις λαστιχενιες σολες; Υπαρχει πχ θρυμματισμα υλικου; Γιατι ρωταω. Γιατι εχω κατι παλια αθλητικα, για προχειροδουλειες, σε χωματα, πετρες σε μικρο κηπο κλπ. Διαπιστωσα, οτι ενω παλιοτερα, οταν ηταν καινουργια και περπατουσα, απο κατω στο πελμα δεν ενιωθα απολυτως τιποτε, τωρα πια, αν πατησω μια περιεργη ψιλοακονισμενη πετρα, το νιωθω στο πελμα. Κι ας ειναι η σολα εξωτερικα με πολυ μικρες ορατες φθορες. Ομως, εσωτερικα, το feeling ειναι αλλο. Τι εχετε διαπιστωσει για την εσωτερικη φθορα; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από mindreader
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Εκτος απο την εξωτερικη φθορα, να υποθεσω (αναμενομενο θα πειτε μαλλον) οτι υπαρχει και εσωτερικη-μη ορατη φθορα στις λαστιχενιες σολες; Υπαρχει πχ θρυμματισμα υλικου; Γιατι ρωταω. Γιατι εχω κατι παλια αθλητικα, για προχειροδουλειες, σε χωματα, πετρες σε μικρο κηπο κλπ. Διαπιστωσα, οτι ενω παλιοτερα, οταν ηταν καινουργια και περπατουσα, απο κατω στο πελμα δεν ενιωθα απολυτως τιποτε, τωρα πια, αν πατησω μια περιεργη ψιλοακονισμενη πετρα, το νιωθω στο πελμα. Κι ας ειναι η σολα εξωτερικα με πολυ μικρες ορατες φθορες. Ομως, εσωτερικα, το feeling ειναι αλλο. Τι εχετε διαπιστωσει για την εσωτερικη φθορα; Πάρε καινουργια παπούτσια,στο λιντ με 30€ βρίσκεις μια χαρά . 1
vagos789 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εκτος απο την εξωτερικη φθορα, να υποθεσω (αναμενομενο θα πειτε μαλλον) οτι υπαρχει και εσωτερικη-μη ορατη φθορα στις λαστιχενιες σολες; Υπαρχει πχ θρυμματισμα υλικου; Γιατι ρωταω. Γιατι εχω κατι παλια αθλητικα, για προχειροδουλειες, σε χωματα, πετρες σε μικρο κηπο κλπ. Διαπιστωσα, οτι ενω παλιοτερα, οταν ηταν καινουργια και περπατουσα, απο κατω στο πελμα δεν ενιωθα απολυτως τιποτε, τωρα πια, αν πατησω μια περιεργη ψιλοακονισμενη πετρα, το νιωθω στο πελμα. Κι ας ειναι η σολα εξωτερικα με πολυ μικρες ορατες φθορες. Ομως, εσωτερικα, το feeling ειναι αλλο. Τι εχετε διαπιστωσει για την εσωτερικη φθορα; Υπαρχει το midsole που δεν φθειρεται ορατα
mindreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, vagos789 said: Υπαρχει το midsole που δεν φθειρεται ορατα Ειναι εκει κι ας μη το βλεπουμε, αλλα κι αυτο φθειρετε, σωστα; Μαλλον γι'αυτο, πλεον στο ζευγαρι που ειπα, 'νιωθεις' οταν πατας πετρες ενω παλιοτερα οχι. Η εξωτερικη σολα βεβαια, δειχνει-αν και με φθορες, ακομη στιβαρη, αλλα η αισθηση δεν... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από mindreader
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το υλικο eva-αφρος, προσωπικα δεν το εχω σε εκτιμηση.... υποτιθεται ειναι μαλακο στο ποδι και οντως ειναι, αλλα νομιζω οτι ουσιαστικα τελικα καταπονει το ποδι, γιατι μεταφερει λυγισματα στα μπροστινα δαχτυλα και γενικως, απο το δρομο προς τα ποδια... Ενω οι σολες με σκληρο λαστιχο ή αλλα υλίκα, ενω κατ'αρχας φαινονται και ειναι -καλως- σκληρα, εν τελει εκτιμω οτι σεβονται περισσοτερο τα ποδια, αφου προσφερουν μια επιφανεια σταθερη και ακαμπτη για τα ποδια, κι οχι να λυγιζουν ολοι την ωρα και να καταπονουνται. Δυστυχως, πληθος αθλητικων σημερα χρησιμοποιει eva. Ψαχνω πολυ για να βρω εναλλακτικες επιλογες, ευτυχως υπαρχουν ομως. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από mindreader
mindreader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Εξηγειστε μου κατι. Απο αυτα τα timberland boat shoes, πως ειναι δυνατον αυτη η σολα (καοτσουκ), να μην γλυστραει; Ουτε εγκοπες ουτε τιποτε. Βεβαια, και αυτα με τις ξυλινες σολες, το πολυ επισημα παπουτσια ειδικα παλιοτερα(?), δεν ξερω αν γλυστρανε. Βεβαια αν γλυστραγανε τρελα, ισως δεν τα προτιμουσε και κανεις. Αλλα εν προκειμενω: η παραπανω σολα, αυτου του τυπου, υποτιθεται οτι ειναι 'gripped' στο δρομο, οπως το διαφημιζουν; Οντως;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, mindreader είπε Εξηγειστε μου κατι. Απο αυτα τα timberland boat shoes, πως ειναι δυνατον αυτη η σολα (καοτσουκ), να μην γλυστραει; Ουτε εγκοπες ουτε τιποτε. Βεβαια, και αυτα με τις ξυλινες σολες, το πολυ επισημα παπουτσια ειδικα παλιοτερα(?), δεν ξερω αν γλυστρανε. Βεβαια αν γλυστραγανε τρελα, ισως δεν τα προτιμουσε και κανεις. Αλλα εν προκειμενω: η παραπανω σολα, αυτου του τυπου, υποτιθεται οτι ειναι 'gripped' στο δρομο, οπως το διαφημιζουν; Οντως; Τετοια timberland δεν έχω πάρει,παλιά είχα πάρει lumberjack boat shoes και δεν θυμάμαι να γλυστράνε. Timberland εχω πάρει 2 ζευγάρια ,ένα running και το https://www.tradeinn.com/trekkinn/en/timberland-euro-trekker-super-oxford-hiking-boots/138455514/p .Και τα δύο μετά απο καιρό και αρκετή χρήση γλύστραγαν, εχω φάει σαβούρδες και με τα δύο σε βρεγμένο πλακάκι πεζοδρομίου. 1
mindreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ειμαι οπαδος του 'καοτσουκ' και παροτι δεν βγαινουν πολλα αθλητικα παπουτσια με τετοιες σολες, ωστοσο ευτυχως υπαρχει ακομη μια αρκετα ικανη κατηγορια κατασκευαστων που βγαζει αθλητικα με τετοιες σολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα