mentoras99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Οι σόλες από τα παλιοτερα μποτακια timberland ηταν καλυτερες.Μου το ειπε εμπειρος τσαγκαρης.Του πηγα για μικροδιορθωση παλια μποτακια και τα ειδε.Τα νεότερα μποτάκια timberland μου ειπε οτι εχουν αλλα υλικα στην σολα, και αμα χαλάσει χάλασε, δεν μπορεί ο τσαγκάρης να κάνει σχεδον τιποτε.
Razor_7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 τι εναμισης μηνας;επιασε τριετια.....και η πλακα ειναι οτι καθε χρονο,το πιανει ανοιξη το θεμα.get a woman man.... ενάμιση από το τελευταίο πόστ... Dolly ψήσου να θυσιαστείς για το καλό όλου του ινσόμνια
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κριμα παντως, να βγαινουν off παπουτσια, που κατα τα αλλα ειναι μια χαρα, αλλα να βγαζουν προβλημα στις σολες, πχ ανοιγματα, ξεκοληματα κλπ.Παπουτσια σε αψογη κατασταση κατα τα λοιπα, κι οι σολες σε μαυρο χαλι.Τελικα ειναι μαλλον ο αδυναμος κρικος των παπουτσιων.
mentoras99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 To ποσο χοντρη ειναι η σολα, παιζει τον ρολο του στο θεμα 'ανεση' ενος παπουτσιου;Προσφατα ετυχε να περπατησω αρκετα με αθλητικα που (εκ των υστερων παρατηρησα) ειχαν λεπτη σχετικα σολα, και δυστυχως μετα τα ποδια ενιωθαν πολυ κουρασμενα, περισσοτερο απο το κανονικο...Πιστευω ενα μινιμουμ παχους και σκληροτητας, βοηθα μαλλον τα ποδια να ειναι πιο ξεκουραστα, ωστε να μην καταληγουν τυχον ανωμαλιες του δρομου, στις πατουσες...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Mentoras99 η πολλή ενασχόληση με τις σόλες παπουτσιών έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί εθισμό χειρότερο από τον τζόγο και τη νικοτίνη
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Mentoras99 η πολλή ενασχόληση με τις σόλες παπουτσιών έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί εθισμό χειρότερο από τον τζόγο και τη νικοτίνη χαχαχα διαβάζοντας την απάντηση σου, ασυναίσθητα το μυαλό μου πάει στα παρακατω https://en.wikipedia.org/wiki/Shoe_fetishism
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Παπουτσια καινουρια, αμεταχειριστα, στην κυριολεξια 'του κουτιου', δεκαετιας ομως (στοκαρισμενα σε καλες εποχες με μεγαλυτερη οικονομικη ανεση),με εναρξη χρησης φετος την ανοιξη,και οι σολες ειναι μια χαρα, χωρις κανενα προβλημα,τα ποδια νιωθουν ανετα.Αντοχη στο χρονο.
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ποια ειναι η αποψη σας για την τεχνολογια memory foam στις σολες; Εχω δει αρκετα αθλητικα να εχουν τετοιες. Πολλα αρθρα λενε πολλα θετικα, αλλα υπαρχουν και γνωμες ισως με καποιες αρνητικες εμπειριες; Εσεις εχετε χρησιμοποιησει τετοια παπουτσια; Ενα πολυ διαφωτιστικο αρθρο https://findmyfootwear.com/are-memory-foam-shoes-good-for-you/
czarjuly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Αν και παλιο το θεμα μου εχει τυχει και μενα να χρησιμοποιησω δυο πολυ επωνυμες μαρκες αθλητικων παπουτσιων που τα ειχα αποθηκευμενα για χρονια και απλα διαλυθηκαν,συμπερασμα μην αποθηκευετε παπουτσια που δεν προκειται να χρησιμοποιησετε 1
mindreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, mindreader είπε Ποια ειναι η αποψη σας για την τεχνολογια memory foam στις σολες; Εχω δει αρκετα αθλητικα να εχουν τετοιες. Πολλα αρθρα λενε πολλα θετικα, αλλα υπαρχουν και γνωμες ισως με καποιες αρνητικες εμπειριες; Εσεις εχετε χρησιμοποιησει τετοια παπουτσια; Ενα πολυ διαφωτιστικο αρθρο https://findmyfootwear.com/are-memory-foam-shoes-good-for-you/ Αφορα ομως, insoles ή outsoles? Ή ενα συνδυασμο και των δυο μαζι;
bromiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, mindreader είπε Ποια ειναι η αποψη σας για την τεχνολογια memory foam στις σολες; Εχω δει αρκετα αθλητικα να εχουν τετοιες. Πολλα αρθρα λενε πολλα θετικα, αλλα υπαρχουν και γνωμες ισως με καποιες αρνητικες εμπειριες; Εσεις εχετε χρησιμοποιησει τετοια παπουτσια; Ενα πολυ διαφωτιστικο αρθρο https://findmyfootwear.com/are-memory-foam-shoes-good-for-you/ Άκουγα πολύ καλά λόγια για τα skechers με memory foam... Αγόρασα ένα ζευγάρι στα 75 ευρώ και βγαίνω για περπάτημα... Ότι χειρότερο έχω φορέσει... Τους έδωσα μια ακόμη ευκαιρία αλλά δεν... Τα πρόσφερα στον πεθερό σαν δώρο... 1
mindreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 1/11/2019 στις 11:23 ΠΜ, bromiaris είπε Άκουγα πολύ καλά λόγια για τα skechers με memory foam... Αγόρασα ένα ζευγάρι στα 75 ευρώ και βγαίνω για περπάτημα... Ότι χειρότερο έχω φορέσει... Τους έδωσα μια ακόμη ευκαιρία αλλά δεν... Τα πρόσφερα στον πεθερό σαν δώρο... Αρα δεν ειμαι ο μονος που βρηκα οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η τεχνολογια 'memory foam'...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα