mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μου λενε καποιοι, οτι αν ενα ζευγαρι παπουτσια ειναι παλιο, ακομη κι αν τιποτε αλλο δεν εχει χαλασει στα παπουτσια, 'κοβονται' τα λαστιχα απο τις σολες, κομματιάζονται με τα χρονια. Ειδικά δε, αν δεν ειναι πολυ-χρησιμοποιημενα, και τα φορά καποιος αραιά, ή και καθόλου!(για οποιονδηποτε λογο, πχ ξεχάστηκαν καπου κλπ). Ισχύει αυτο? Και αν ισχύει, ισχύει παντα? Εγω το εχω δει να συμβαινει καποιες φορες, αλλα οχι παντα. Ειναι παπουτσια που οντως θρυμματιστηκαν οι σολες, οταν ειχα καιρο να τα χρησιμοποιησω, κι ειναι και αλλα που τα εχω πανω απο δεκαετια, μπορει να τα φοράω καμια δεκαρια φορες το χρόνο, και δεν εχουν παθει οι λαστιχενιες σολες τους το παραμικρο! Τελικα, που ειναι η αληθεια, που το ψεμα, και τι ισχυει? Τι γνωριζεται, και ποια η δικη σας εμπειρια;
mphxths Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Truth is out there. Στα αληθεια τωρα ανοιγεις θεμα για...λαστιχενιες σολες ? Μηπως να συζητουμε και πως να ξεκολαμε τις πατημενες τσιχλες απο αυτες?.......θεε μου...
mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι, το θεμα εχει το ενδιαφερον του. Αν πχ νομιζεις οτι εχεις 20 ζευγαρια παπουτσια, εκ των οποιων χρησιμοποιεις συνηθως 10-15, και πας καποια στιγμη να βαλεις και τα αλλα, και δεις οτι παπαλα οι λαστιχενιες σολες, ειναι προβλημα. Εδω κανουν χρυσες δουλειες τα ραφταδικα και τα 'τακουνι-τσαφ-εξπρες', και τα 'μανταρισματα' δινουν και παιρνουν, ετσι οπως μας κατηντησαν...οποτε, μην το κοροϊδευεις καθολου. Παρακαλω, οποιος δεν εχει να συνεισφερει στη συζητηση, καλυτερας ας μη συμμετέχει. Ειρωνιες και εμπαιγμοι, δεν χρειαζονται.
frenzy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ε απλό είναι, το φυσικό καουτσούκ σαπίζει με τον καιρό, τα άλλα παπούτσια που έχεις και κρατάνε θα είναι κάποιο συνθετικό προϊον.
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Παντως, πιστευω εχει να κανει και με την ποιοτητα του λάστιχου στο καθε ζευγαρι παπουτσια. Παπούτσια που ειχα να τα φορεσω χρονια, τα φορω τωρα συνεχεια και κανενα προβλημα, και σε αλλα που τα φορουσα απο την πρωτη στιγμη που τα αγορασα, τα λαστιχα τα επαιξαν σε 1-2 χρόνια. Γενικα βεβαια, δεχομαι οτι ο κανονας ισχυει, η φθορα του χρονου κλπ. Αλλα μαλλον πρεπει να υπαρχει διαφοροποιηση λογω ποιοτητας, για το ποσο αντεχουν, αν καποιος δεν τα χρησιμοποιει.
sphinxgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κανονικά έπρεπε να σου απαντήσουμε μετά απο 200 χρόνια , τωρα που το θυμήθηκες! Ο απο πάνω σου έδωσε την πιο σωστή απάντηση
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μερικα ζευγαρια που εχω, ειναι πολυ παλια, δεκαπενταετιας. Η χρηση που τους κανω δεν ειναι συχνη, αλλα περιστασιακη (5-6 φορες το χρονο). Και ομως δεν εχουν χαλασει, παρα τα πολλα χρονια που περασαν. 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτο το εχω παθει 2 φορες την πρωτη ημουν 8-9 χρονων και παω να παρω "νεα" παπουτσια ολα καλα ολα ωραια στα 2 στενα μετα το πρωτο περπατημα ελιωσε ολη η σολα και μιλαμε για ουτε 5 λεπτα φορεμενα και την δευτερη φορα με κατι ξεχασμενα παπουτσια το χα παθει τα χα κανα 6μηνο στο μπαλκονι και επαθα παλι το ιδιο παπαλα η σολιτσα το κοινο σημειο ηταν ο ηλιος και τα 2 τα τρωγε ο ηλιος ουτε και γω ξερω ποσο καιρο. Αν τα φροντιζεις ομως και τα εχεις σε normal θερμοκρασιες και αναλογα και την ποιοτητα παπουτσιου θα εισαι κομπλε νομιζω. Υ.γ συγνωμη για την μη χρησιμοποιηση τονων ειμαι απο κινητο.
Johny Q Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέρες που έρχονται είπατε να αναστήσετε το ποστ ε; 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 @mentoras99 άνοιξε θέμα με τίτλο "Σε ποιά χώρα βρίσκονται οι ωραιότερες γκόμενες/ Εμπειρίες ενός πορνομετανάστη?" και ο λαός σου θα σε ακολουθήσει ευλαβικά...
arc Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Είναι που ατόνησε/πέθανε το θέμα «Που αφήνετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας» και είπε να αναστήσει τις σόλες. mentora εχω ιδέα. Κάνε μια τρύπα στις σόλες σου και βάζε εκει το κλειδί.
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 To παρον θεμα το ανοιξα γιατι σε διαφορες συζητησεις που ειχα, ειχαμε διαφωνιες για το τι πραγματικα συμβαινει. Αλλοι λενε οτι σε λιγα χρονια χαλανε οι λαστιχενιες σολες, αλλοι ισχυριζονται οτι ειναι αναλογα το παπουτσι κλπ.
mentoras99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 'Σοβαρες' με την εννοια που το θετεις μπορει να μην ειναι, αλλα σε μια εποχη που οι 'ραφτες' και το 'τακουνι-εξπρες' κανουν χρυσες δουλειες λογω της κρισης στην ελλαδα (ποιος πηγαινε σε ραφτη ή τσαγκάρη πριν την κριση? το πετουσες, αγοραζες αλλο), ας μην τα υποτιμουμε και αυτα τα 'ταπεινα' θεματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα