vairass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Φαντάζομαι σκηνικό όταν μπαίνεις και σε βλέπει ο Θόδωρας... (και μην μου πεις δεν είναι εκεί, δεν το δέχομαι! :ρ ) Θόδωρας: Ρε Μήτσο, (Μήτσος είναι ο υπάλληλος) τι κάθεσαι?!? Γρήγορα έναν καφέ για τον Βάηρα! Χάχα σπάνια έρχεται ο Ζαγορακης.... Όταν έρχεται μετράει λεφτά πάντα. Ο Κώστας ναι όταν μπαίνω με ρωτάει από την πόρτα κιόλας αν θέλω καφέ, δεν πίνω όμως καφέ χάχα. Κάνα τσάι το πολύ και είμαι κομπλέ
ObeyWario! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Ξέρεις κανείς τι ποσοστό παίρνει ο πράκτορας απο τα λαχεία;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Πως γίνεται βρε παιδί μου, όσοι παίζουν είτε να είναι στα λεφτά τους, είτε να κερδίζουν. Θα πέσει έξω ο οργανισμός...
skiabox Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μου κάνει εντύπωση που παίζει ακόμα ο ΟΠΑΠ. Δεν έληξε το μονοπώλιο το 2019;
naimore Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 σιγά μην έληξε, για μλκες τους έχεις; θα πεθάνει αν λήξει
skiabox Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, naimore είπε σιγά μην έληξε, για μλκες τους έχεις; θα πεθάνει αν λήξει Ωραία. Ξέρει κανείς τι έγινε ακριβώς όταν έληξε το συμβόλαιο με το κράτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα