Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα η 660 είναι υπεραρκετή και καλή κάρτα για την δουλειά σου,με μειωμένη κατανάλωση κιόλας.. Η άλλη είναι μια από τις απόλυτες Gaming κάρτες για υπερύψηλες αποδόσεις κ αναλύσεις.

Δημοσ.

η 670 εχει πολυ καταναλωση ρευματος ?

και κατι αλλο ! η Dell U3011 και εισοδο για HDMI

σε περιπτωση αγορας 660/670 gtx ποια ειναι ειναι η καλυτερη

συνδεση μεταξύ καρτας και οθονης ?

Δημοσ.

...και οι δυο ανήκουν στην καινούρια γενιά GPUs χαμηλότερης κατανάλωσης σε idle δεν έχουν μεγάλη διαφορά όσο ανεβαίνουν τα loads ανεβαίνει και η διαφορά,υπολόγισε όμως οτι η μια τροφοδοτείται με 1x6pin και η αλλη με 2x6pin.

Δημοσ.

ευχαριστω , στο καταστημα που μιλησα σημερα να την παραγγειλω μου είπανε οτι δεν θα αξιοποιεί ολη την ταχύτητα τις κάρτας μια ς και το pci express τις δικιάς μου μητρικής ειναι παλιο !!

τι εχετε να πειτε γιαυτο ?

ειναι μεγαλη διαφορα pci epress 3.0 με απλή pci expess που εχω εγω ?

Δημοσ.

Γνωμη μου παντα ειναι να παρεις μια καινουργια μητρικη (50ευρω) εναν i3-i5 και τα υπολoiπα για καρτα.. Πιο συμφερων, αποδοτικο και θα συμβαδιζει με τις απαιτησεις για τουλαχιστον μια 5-6ετια Αν εχεις εναν καλο επεξεργαστη και με μια μετρια προς καλη καρτα εισαι υπερκαλυμενος αλλα με τα λεφτα που διαθετεις μπορεις να παρεις εναν i5 και μια extreme καρτα και να εισαι αρχοντας, μιας και εχεις και ssd ετσι θα μπορεις να τρεχεις πραγματικα οτι θες...

Σου μιλαω εκ πειρας μιας και το εχω κανει σε πολλα μηχανηματα (και το δικο μου) και πραγματικα αποδιδουν τελεια

Αν θες τη γνωμη μου για μια συνθεση (cpu, mobo, gpu) πες μου

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω , στο καταστημα που μιλησα σημερα να την παραγγειλω μου είπανε οτι δεν θα αξιοποιεί ολη την ταχύτητα τις κάρτας μια ς και το pci express τις δικιάς μου μητρικής ειναι παλιο !!

τι εχετε να πειτε γιαυτο ?

ειναι μεγαλη διαφορα pci epress 3.0 με απλή pci expess που εχω εγω ?

Λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και κυρίως λόγω Pci.. από εκεί κ πέρα ο επεξεργαστής που έχεις για την δουλειά που τον θέλεις είναι μια χαρά,σαφώς και ένας ivy θα ήταν καλύτερος αλλά αυτό έγκειται σ'εσενα πότε θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση σου..

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα ! ευχαριστω παιδια .. θελει σκεψη .. θα επανελω

Δεν θελει καθολου σκεψη... Εσυ αποφασιζεις... Η θα παρεις μια καρτα πανακριβη η οποια δεν θα αξιοποιηται 100% σε ενα συστημα που σε 2-3 χρονια θα αναγκαστεις να εγκαταλειψεις ή πας σε μια γενικοτερη και πιο ανεβαστικη λυση... επελεξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...