abc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 αν θες ζητα φωτοτυπια Δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι ότι δεν αντήλλαξες τα στοιχεία σου μόνο με την vodafone όπως θα νόμιζες διαβάζοντας τη διαφήμιση. Αλλά με έναν ιδιώτη. Ένας ιδιώτης ή πολλοί από εκεί μέσα, έχουν σελίδες επί σελίδων στοιχεία του καθενός από εσάς που πήρε την προσφορά! 1
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μολις ζητησα να μου στειλei σε email το χαρτι που υπογραψαμε δεν ξηνησε καθολου ισα ισα μου ρωτησε αν λειτουργη και σωστα το χαρτι που υπογραψαμε πηγε στην vodafone με fax αν κρατησαν φωτοτυπια....δεν μου λεει και κατι φιλε μου αν δεν περασει απο κεπ δεν μπορουν να το κανουν τιποτα
spinemm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Χωρις ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ή καποιοι εδω μεσα στρουθοκαμηλιζετε ή δεν θελετε να καταλαβετε....τι σημαινει εαν δεν περασει απο το ΚΕΠ δεν μπορουν να κανουν τιποτα.....σοβαρολογεις τωρα? ζεις την εποχη της τεχνολογιας και μεσω μιας απλης "επεξεργασιας" με photoshop μπορουν να βαλουν επανω στην πολυ ομορφη φωτοτυπια σας απο σφραγιδα του ΚΕΠ μεχρι την "στρογγυλη" της Προεδριας της δημοκρατιας και εσυ λες δεν τρεχει τιποτα? τι να πω βρε παιδια.....εαν ειναι ετσι πραγματικα στειλτε μου και εμενα της Φ/Π της ταυτοτητας σας και θα σας μοιραζω με wifi ή ακομα θα σας δωσω και τα password μου για την συνδεση μου, εαν μετα ομως βρεθειτε με κανενα δανειο στο κεφαλι μην κλαιγεστε και μην παραπονιεστε.....Δεν λεω οτι η προσφορα(?) ειναι απατη ή οχι, αλλωστε δεν με ενδιαφερει, ομως καποια πραγματα (οπως η Φ/Π της ταυτοτητας) ειναι "παιχνιδια με τη φωτια" στη εποχη που ζουμε.... 3
abc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Χωρις ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ή καποιοι εδω μεσα στρουθοκαμηλιζετε ή δεν θελετε να καταλαβετε....τι σημαινει εαν δεν περασει απο το ΚΕΠ δεν μπορουν να κανουν τιποτα.....σοβαρολογεις τωρα? ζεις την εποχη της τεχνολογιας και μεσω μιας απλης "επεξεργασιας" με photoshop μπορουν να βαλουν επανω στην πολυ ομορφη φωτοτυπια σας απο σφραγιδα του ΚΕΠ μεχρι την "στρογγυλη" της Προεδριας της δημοκρατιας και εσυ λες δεν τρεχει τιποτα? τι να πω βρε παιδια.....εαν ειναι ετσι πραγματικα στειλτε μου και εμενα της Φ/Π της ταυτοτητας σας και θα σας μοιραζω με wifi ή ακομα θα σας δωσω και τα password μου για την συνδεση μου, εαν μετα ομως βρεθειτε με κανενα δανειο στο κεφαλι μην κλαιγεστε και μην παραπονιεστε.....Δεν λεω οτι η προσφορα(?) ειναι απατη ή οχι, αλλωστε δεν με ενδιαφερει, ομως καποια πραγματα (οπως η Φ/Π της ταυτοτητας) ειναι "παιχνιδια με τη φωτια" στη εποχη που ζουμε.... μακάρι να σε άκουγαν πιο πολλή προσοχη... και εγώ μαζί σου φίλε μου! 1
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://www.mycampus.gr/extras/mycampusgr_students_xclusive.html απο τον ιδιο εκδοτικο ομιλο επισεις το πακετο για τον φοιτητη για το τηλεφωνω 600 λεπτα και τα λοιπα λενε οτι ειναι αποκλιστικα συνεργασια mycampus a.k.a biscotto και vodafone επισεις απο καταστημα επισημο της vodafone κατω στο κεντρο τσιμησκη μου ειπαν να παω στα γραφεια του biscotto ποσα ακομα....
karasardelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης μας ψεκάζουν από τον ουρανό... κάθε μέρα... 1
lampisd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση στα 7 ευρω ενας μηνας 5gb ειναι συνεχεια?Η για μια μονο φορα?
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 κοιτα οτι αφορα καρτα ειναι ρευστω αυτο παντως μου ειπαν οτι εινια χωρις ληξη για καποιους μηνες σιγουρα παντος
ktsolkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 σε καταστημα βονταφον με ενημερωσαν οτι η προσφορα καρτοιντερνετ για φοιτητες δεν ειναι διαθεσιμη απο το καταστημα αλλα μονο απο promotion που γινεται στις σχολες.ισχυει αυτο?η μπορω να ξαναστειλω τον αδερφο μου με το πασο του να το παρει απο το καταστημα αφου τους επιμεινει λιγο?
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 εμενα παντος στο biscotto καταστημα με εστειλε και μου ειπε οτι εμεις δεν θα φερουμε τετοιο πακετο στο τηλεφωνω του φανηκε πολυ νορμαλ οτι το πηρα απο το biscotto δεν νομιζω να μας κλεβουν αλλωστε το μπισκοτο εχει και μια ιστορια στην πολη μας ολοι εχει τυχει να το διαβασουν 7 χρονια μετραει αν δεν κανω λαθως,,,,,
karasardelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά έβαλα το Mobile Partner από εδώ: http://huaweifirmware.blogspot.gr/2011/11/mobile-partner-21-003-27-00-03.html δουλεύει μια χαρά και βλέπει το modem χωρίς πρόβλημα... αν θέλετε μόνο το Mobile Partner βάζετε το Download Mobile partner 21 003 27 00 03 Dashboard (Windows) ενώ αν θέλετε να αλλάξετε τελείως και το πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στο στκάκι και να βάλετε και εκεί να εγκαθιστά αυτόματα το Mobile Partner, βάζετε το Download Mobile partner 21 003 27 00 03 Dashboard UPDATE (Windows) Όλα τα παραπάνω με δική σας ευθύνη πάντα... εγώ πάντως το έκανα και δουλεύει περίφημα...
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 γιατι εκανες ολη αυτη την διαδικασια εμενα το στικακι λειτουργη κανονικα με το software της vodafone ????
karasardelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 γιατι εκανες ολη αυτη την διαδικασια εμενα το στικακι λειτουργη κανονικα με το software της vodafone ???? Ναι αλλά εγώ δεν ήθελα το Software της Vodafone αλλά το original software της Huawei... κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο...
babble tribe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 OK ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΙΑ ΚΑΚΟ ΤΗΣ VODAFONE ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ αν και δεν θα κατσω να ασχοληθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα