fotmarg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα μια lg led. Ψαχνωντας για κανάλια τα βρίσκω όλα εκτός Απο τα κρατικά! Λίγη βοήθεια παρακαλώ. Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 αν πιανεις ολα τα αλλα εκτος απο αυτα....μαλλον με την κεραια εχεις το θεμα. θα θελει λιγο (ελαχιστα) να την στριψεις.
timo63 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον δεν φταιει η κεραια ουτε εγω τα πιανω και οταν τα πιανω κανει σπασιματα
Alxnks Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 και τι λες να φταιει δηλαδη; μετα παμε σε πιο συνθετα θεματα....καλωδιο (ποιοτητα του και ενωσεις), ποιοτητα δεκτη κτλ κτλ. οταν ομως κατεβαζεις καποιες συχνοτητες και καποιες αλλες οχι, το πρωτο που κοιτας ειναι η κατευθυντικοτητα της κεραιας.
fotmarg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Στην άλλη τv π έχω στο σαλόνι π έχω πάνω αποκωδικοποιητη πιάνουν κανονικά. Sent from my iPhone using Insomnia
george kesoglu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 τις τελευταιες μερες μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα με την digea ακουω πολλα παραπονα
graphist83 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τα κρατικά κανάλια εκπέμπουν σε αρκετά χαμηλότερη ισχύ απο την digea. Εάν έχουμε σχετικά χαμηλές σταθμες σήματος και αρκετές απώλειες, τα πρώτα που δεν κλειδώνουν είναι τα κρατικά. Λογικά το σήμα είναι σε οριακά επίπεδο. Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εγω πιανω κανονικα νετ αλλα δεν πιανω ΣΚΑΙ... τι στον δαιμονα...?
fotmarg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καμινια. Τα πιάνω όλα Εκτός απο τα κρατικά. Sent from my iPhone using Insomnia
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τσέκαρε λίγο απο τον δεκτη σου τα επιπεδα ισχύος - ποιότητας σήματος στις συχνότητες 47 (που πιανεις) και 54 που εχεις το θεμα. Θα στα βγάλει στο μενου χειροκίνητου συντονισμου Και οπωσδήποτε μάθε απο ποιο κέντρο λαμβάνει η κεραία σου. Μπορεί να είναι πεδιομετρημενη λαθος.
MJBulls23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σε εμενα και στις 3 τηλεορασεις τα πιανει ολα ΣΗΜΕΡΑ(με την καινουρια αλλαγη) μια χαρα. Στο σπιτι ενος φιλου που πηγα να τους τα ρυθμισω τα πιανει ολα εκτός απο ΑΝΤ1 και ALPHA! Στο σπιτι ενος θειου μου που πηγα επισης, στην μια τηλεοραση(LCD) με ψηφιακο δεκτη τα πιανει ολα εκτός απο ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3. Στην καινουρια τηλεοραση τους με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη MPEG-4 τα πιανει ΟΛΑ μια χαρα. Ακρη δεν βρηκα πουθενα για το τι φταιει!! Στο σπιτι του φιλου μου ακομα και την κεραια στριψαμε σε διάφορες θεσεις αλλά ΤΙΠΟΤΑ! ΟΜΑΛΗ μεταβαση my @ss....
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει το προβλημα να ειναι απλα το καλωδιο της κεραιας απο την πριζα στον τοιχο μεχρι την τηλεοραση. Μου εχει τυχει σε 2 σπιτια και μια απλη αλλαγη του 1.5μετρου καλωδιου ελυσε το προβλημα και επιαναν και τα κρατικα.(που συνηθως ειναι τα πρωτα που αποσυντονιζονται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα