Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα μια lg led.

Ψαχνωντας για κανάλια τα βρίσκω όλα εκτός Απο τα κρατικά! Λίγη βοήθεια παρακαλώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν πιανεις ολα τα αλλα εκτος απο αυτα....μαλλον με την κεραια εχεις το θεμα. θα θελει λιγο (ελαχιστα) να την στριψεις.

Δημοσ.

και τι λες να φταιει δηλαδη;

μετα παμε σε πιο συνθετα θεματα....καλωδιο (ποιοτητα του και ενωσεις), ποιοτητα δεκτη κτλ κτλ. οταν ομως κατεβαζεις καποιες συχνοτητες και καποιες αλλες οχι, το πρωτο που κοιτας ειναι η κατευθυντικοτητα της κεραιας.

Δημοσ.

Τα κρατικά κανάλια εκπέμπουν σε αρκετά χαμηλότερη ισχύ απο την digea. Εάν έχουμε σχετικά χαμηλές σταθμες σήματος και αρκετές απώλειες, τα πρώτα που δεν κλειδώνουν είναι τα κρατικά. Λογικά το σήμα είναι σε οριακά επίπεδο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο απο τον δεκτη σου τα επιπεδα ισχύος - ποιότητας σήματος στις συχνότητες 47 (που πιανεις) και 54 που εχεις το θεμα. Θα στα βγάλει στο μενου χειροκίνητου συντονισμου

Και οπωσδήποτε μάθε απο ποιο κέντρο λαμβάνει η κεραία σου. Μπορεί να είναι πεδιομετρημενη λαθος.

Δημοσ.

Σε εμενα και στις 3 τηλεορασεις τα πιανει ολα ΣΗΜΕΡΑ(με την καινουρια αλλαγη) μια χαρα.

Στο σπιτι ενος φιλου που πηγα να τους τα ρυθμισω τα πιανει ολα εκτός απο ΑΝΤ1 και ALPHA!

Στο σπιτι ενος θειου μου που πηγα επισης, στην μια τηλεοραση(LCD) με ψηφιακο δεκτη τα πιανει ολα εκτός απο ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3. Στην καινουρια τηλεοραση τους με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη MPEG-4 τα πιανει ΟΛΑ μια χαρα.

Ακρη δεν βρηκα πουθενα για το τι φταιει!! Στο σπιτι του φιλου μου ακομα και την κεραια στριψαμε σε διάφορες θεσεις αλλά ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΜΑΛΗ μεταβαση my @ss.... :mad:

Δημοσ.

Μπορει το προβλημα να ειναι απλα το καλωδιο της κεραιας απο την πριζα στον τοιχο μεχρι την τηλεοραση.

Μου εχει τυχει σε 2 σπιτια και μια απλη αλλαγη του 1.5μετρου καλωδιου ελυσε το προβλημα και επιαναν και τα κρατικα.(που συνηθως ειναι τα πρωτα που αποσυντονιζονται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...