Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το ειχα κανει μια φορα και εναν καιρο σε windows 2000 σε ενα μηχανημα εργαστηριου σχολης για να παρω προσβαση στον πινακα ελεγχου. παιρνεις αυτο το αρχειο και ενα αλλο με boot cd και με ενα προγραμματακι πας και αλλαζεις τον admin κωδικο. νταξει δε τον σπας αλλα δεν χρειαζεται κιολας :P

http://www.infosecisland.com/blogview/9271-NTLM-Passwords-Cant-Crack-it-Just-Pass-it.html

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι δεν μπορώ να καταλάβω στην είδηση, το ocl-Hashcat Plus το χρησιμοποιώ κανά 2μηνο τώρα,πως η σουίτα δημιουργήθηκε μετά την ολοκλήρωση του cluster;

ΥΓ. Μήπως μπαγιάτεψε λίγο η είδηση;No Offence!

και για ποιο λόγο το χρησιμοποιείς για να χουμε καλό ρώτημα ;

Δημοσ.

Πειραματισμος στο δίκτυο μου,χρησιμοποιώντας wpa με tkip χωρίς dictionary αλλά με διάφορες μασκες ?l , ?u , ?κλπ να δω κατά πόσο μπορεί να αποδώσει με διαφορετικές παραμέτρους αλλά και με διαφορετικές κάρτες, τόσο NV όσο και ATI.

Μέχρι και σαν stress testing soft το έχω χρησιμοποιήσει με -n 160 και για max temps αλλά και για να δω ορισμένες κάρτες τι ταβάνι έχουν clockάροντας τες(βασιζόμενος στα c/s που λέει πως αποδίδει)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοεί ότι σπάει κωδικούς των windows ?

Εγώ ξέρω  πως από τα xp έως τα 7 βάζω ένα live cdακι μέσα και σβήνω τον κωδικό τελείως στο δευτερόλεπτο δεν ξέρω τι λέει το άρθρο μήπως εννοεί για τα windows 8 ? δεν έχω δοκιμάσει να σπάσω τα windows 8 ίσως αυτά έχουν κρυπτογράφηση δεν το ξέρω αλλά δεν το νομίζω.

Ο καθένας με λίγα λόγια χωρίς καμιά γνώση υπολογιστών με ένα cdακι που το βάζει στο cd drive όταν ξεκινά ο υπολογιστής μπορεί να διαγράψει τον κωδικό που έχουν βάλει οι χρήστες στα windows , αυτό ξέρω και το έχω δοκιμάσει και σε vista και σε 7 όταν χρειάστηκε για κάποιους φίλους μου που είχαν ξεχάσει τον κωδικό τους ή χάλασε η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Δημοσ.

Τι εννοεί ότι σπάει κωδικούς των windows ?

Εγώ ξέρω  πως από τα xp έως τα 7 βάζω ένα live cdακι μέσα και σβήνω τον κωδικό τελείως στο δευτερόλεπτο δεν ξέρω τι λέει το άρθρο μήπως εννοεί για τα windows 8 ? δεν έχω δοκιμάσει να σπάσω τα windows 8 ίσως αυτά έχουν κρυπτογράφηση δεν το ξέρω αλλά δεν το νομίζω.

Εννοεί ότι τους αποκρυπτογραφεί και τους βρίσκει. Το να τους παρακάμψεις απλώς είναι εύκολο, όπως λες και εσύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...