Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης παιξε και με τα καναλια για να δεις πως παιζει και βαλε to inssider να δεις που παιζουν οι αλλοι.επισης καποια ρουτερ φρικαρουυν ασχημα να το πω ετσι αμα τα βαλεις σε γωνια τοιχου με τις κεραιες για οσα εχουν κολλημενες στον τοιχο.

Δημοσ.

θα δοκιμάσω να βάλω το ρούτερ στη κρεβατοκάμαρα που εκεί θα έχω το λάπτοπ άλλωστε και θα βάλω το access point κάπου στο σαλόνι για όταν θέλω να το πηγαίνω εκεί. ο σταθερός θα μπει σε άλλο δωμάτιο να δω εκεί τι θα παίξει !

πάντως ευχαριστώ για τιη συμμετοχή σας όλους!Δε το περίμενα!

Δημοσ.

καλησπέρα...επανέρχομαι...

το πήρα σήμερα το 801nd fiwmare έχει το τελευταίο

firmware

μια ερώτηση.

το σέταρα κανονικά για να το τεστάρω μιας και δε

μετακόμισα ακόμα,ως universal repeater στο ρούτερ που έχω.

όλα οκ.

τι παρατήρησα? ότι και μετα δύο ενεργά η σύνδεση του ίντερνετ

διακοπτόταν κάθε λίγο και λιγάκι...

μόλις έκλεισα το repeater δουλεύει όλα οκ...

επειδή είναι στον ίδιο χώρο παρεμβάλλονται και τα δύο?

τι παίζει?

για να ξέρω τι να κάνω αργότερα μην έχω ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

α.δοκιμασε καποιο καναλι αλλο (θα πρεπει να αλλαχτει και στο repeater) και β.βαλτα σε μια αποσταση χ μεταξυ τους γιατι αμα ειναι διπλα διπλα επειδη ειναι στο ιδιο καναλιμπορει τοpc να μπερδευει γιατι βλεπει και τα 2 με πολυ καλο σημα και μπορει να συνδεεται μια στο ενα μια στο αλλο εφοσον καναλι και ssid ειναι τα ιδια.

Δημοσ.

to 701 δεν ειχες παρει εσυ?η το 801?το 701 θυμαμαι.

Είχα πάρει το 801 που είχε τέτοια προβλήματα κι έκανα φασαρία για να μου το αλλάξουν στο you. Mέχρι και τα κεντρικά της tp-link στο εξωτερικό έφτασα.. Τελικά μου το αντικατέστησαν με το 801 v2 και όλα είναι εντάξει.

Δημοσ.

801 v2 σίγουρα.

ΑΠλά δε μπορώ να το ελέγξω ακόμα σε διαφορετικά δωμάτια αλλά στο ίδιο που τα δοκίμασα έχανε το ρούτερ τη σύνδεση κάθε λίγο γιατί παρεμβάλλονταν μάλλον...

Να ρωτήσω όμβς και αν βάλω μετά το 801 σε άλλο δωμάτιο το συνδέω απλά στη πρίζα έτσι...καλώδιο δικτύου δε θα έχω πάνω...ασύρματα δε θα παίρνει το σήμα?

γιατί τώρα σύνδεσα το 801 με καλώδιο δικτύου στο ρούτερ μου....

λες για αυτό να παρεμβάλλονταν?

και μη με ρωτήσετε γιατί δε το σύνδεσα με το πισι?

χαζό θα σας φανεί αλλά δεν έφτανε το...καλώδιο δικτύου που είχα!!!

Δημοσ.

ναι ασυρματα θα παιρνει το σημα.ε δοκιμασε σε αλλο δωματιο να δουμε.εφοσον εισαι Universal repeater δεν τα συνδεεις με καλωδιο.ουτε με το pc γιατι εκει παλι δεν ειναι Universal repeater.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...