Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Eντελώς ενδεικτικά: To case (κουτί) ή αλλιώς το σπίτι του υπολογιστή. Κατά προσωπική μου γνώμη πάντα στο κουτί κοιτάμε τα εξής χαρακτηριστικά: α) Το μέγεθος. Αν έχουμε περιορισμένο χώρο αυτό μπορεί να αποτελεί το πρώτο και το τελευταίο κριτήριό μας. β) Τους χώρους. Ένα ευρύχωρο κουτί πρσφέρει καλύτερη ροή του αέρα (airflow) με αποτέλεσμα χαμηλότερες θερμοκρασίες στα εξαρτήματά μας. Επίσης ένα ευρύχωρο κουτί έχει και μεγαλύτερη αναβαθμισιμότητα (δεύτερη ή και τρίτη κάρτα γραφικών, περισσότεροι σκληροί δίσκοι κτλ) γ) Το θόρυβο. Συνάρτηση του υλικού με το οποίο είναι φτιαγμένο (secc, ατσάλι, αλουμίνιο, πλαστικά μέρη) και της ποσότητας και της ποιότητας των προεγκατεστημένων ανεμιστήρων. δ) Τις δυνατότητες διαχείρισης των καλωδίων (cable management). Τα συμμαζεμένα καλώδια πέρα από όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα βοηθούν και στο καλύτερο airflow. Eπίσης τα φίλτρα σκόνης. ε) Επιμέρους χαρακτηριστικά όπως θύρες usb 3, card readers στο front panel. Κάνουν τη ζωή αρκετών χρηστών πιο εύκολη. Εδώ ανήκει και η tool free εγκατάσταση. 1
asbatey Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 @yota21 σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος.ευκολο στην εγκατασταση,εχει και clips για να συγκρατεις τα καλωδια μιας και δεν εχει χωρο πισω απο τη μητρικη.το μονο που με ενοχλησε ειναι οι ανεμιστηρες που κανουν θορυβο.χρειαζονται ρυθμιση με fan controller η adaptor για λιγοτερα volt. εχει καλο airflow και δεν χρειαζεται,κατα τη γνωμη μου,προσθηκη και τριτου ανεμιστηρα. ημουν κι εγω αναμεσα στο fractal και στο qs200.πηρα το δευτερο επειδη ειναι πιο μικρο στο βαθος και ηθελα να ειναι οσο πιο χωμενο στη θηκη του γραφειου. επειδη ομως το θες για σαλονι,πιστευω το fractal σαν design ειναι πιο ομορφο και μινιμαλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα