leftis95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν σέρνεται υπερβολικά ή φταίνε οι μνήμες ή ο σκληρός... Δοκίμασε να bootareis με ένα dimmaki κάθε φορά και όχι στο ίδιο slot... Μπορείς να τρέξεις πρόγραμμα ή κολλάει υπερβολικά...ακόμα και να μπει στα windows? όχι δεν κολλάει υπερβολικά. απλά είναι λίγο unresponsive. δηλαδή μπορεί να πατήσω να ανοίξει ο chrome και να ψιλοκολλήσει και να ανοίξει μετά από 30 δευτερα.
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία τότε... Λοιπόν κατεβάζεις το HD Sentinel και βλέπεις αν έχει πρόβλημα ο σκληρός... Όσο για τις μνήμες κάνεις ένα memtest (με μία μνήμη πάνω κάθε φορά) και το αφήνεις όλο το βράδυ ανοιχτό...κανα 4ωρο πιστεύω είσαι οκ...
leftis95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία τότε... Λοιπόν κατεβάζεις το HD Sentinel και βλέπεις αν έχει πρόβλημα ο σκληρός... Όσο για τις μνήμες κάνεις ένα memtest (με μία μνήμη πάνω κάθε φορά) και το αφήνεις όλο το βράδυ ανοιχτό...κανα 4ωρο πιστεύω είσαι οκ... θα το δοκιμάσω μόλις βρώ τρόπο να το ξανανοίξω. γιατί τώρα κολλάει πάλι στο memory testing
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ε φίλε μου όπως σου είπαν τα παιδιά βάζεις ένα dimmaki πάνω στη μητρική κάθε φορά και βλέπεις ποιες από όλες ram φταίνε.. Πόσες μνήμες έχεις?
leftis95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ε φίλε μου όπως σου είπαν τα παιδιά βάζεις ένα dimmaki πάνω στη μητρική κάθε φορά και βλέπεις ποιες από όλες ram φταίνε.. Πόσες μνήμες έχεις? 3
stratus.stratus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γεια σας το ίδιο συμβαίνει και σε μένα το pc άλλες φορές φορτώνει κανονικά και άλλες κολλάει στο bios αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα από όσα δοκίμασα είδα δύο λύσεις ή βγάζω μια μνήμη από τις τέσσερις και την ξανά βάζω ή βγάζω έναν sata από τους δύο που χρησιμοποιώ και τον ξανά βάζω πάλι έχω δοκιμάσει να άλλαξω θέσεις στις μνήμες και στους δίσκους αλλά το πρόβλημα επιστρέφει Υ.Γ.στο βάλε βγάλε μου έμεινε η μια μνήμη στο χέρι (ξεκόλλησε ένα ολοκληρωμένο) και έτσι είπα ότι αυτή θα έφταιγε αλλά γίνετε και με τις υπόλοιπες τώρα είμαι με 6GB η ερώτηση μου είναι υπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα