23Optimus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα το πρωι με το που ανοιξα τον υπολογυστη κολλαγε τελειως κανει επανεκκηνηση απο μονο του και λει κατι για drivers δε προλαβα να το διαβασω ολο τελος κανει επανεκκηνηση μπενω με κανονικη εκκηνηση ολα καλα μετα.. δεν παρουσιασε καπιο προβλημα μεχρι τωρα αλλα ετρεξα ενα προγραμα whocrashed και ειπε αυτο πιστευετε θα χρειαστει να κανω κατι? η ατον αφησω ετσι εφοσον λειτουργει χωρις προβλημα.. λογικα εχει να κανει κατι με το driverscanner χτες ειχα κανει restore system ενα update τις ιντελ που πιθανον να ευθινετε και απο τις κενες οθονες που ειχα σε καποιες επανεκκηνησεις πριν μερες On Tue 11/12/2012 9:50:45 πμ GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: fileinfo.sys (fileinfo+0xD81D) Bugcheck code: 0xC5 (0xFFFFFA800AEFA758, 0x2, 0x1, 0xFFFFF80002FB6617) Error: DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL file path: C:\Windows\system32\drivers\fileinfo.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: FileInfo Filter Driver Bug check description: This indicates that the system attempted to access invalid memory at a process IRQL that was too high. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules. The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. windows 7 ultimate 64 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) μητρικη περνει μεχρι 4 γιγα seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz ati sapphire 7750 ddr5 1 gb AC 550 W turbo x οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900) optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
SATANAS69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα το πρωι με το που ανοιξα τον υπολογυστη κολλαγε τελειως κανει επανεκκηνηση απο μονο του και λει κατι για drivers δε προλαβα να το διαβασω ολο τελος κανει επανεκκηνηση μπενω με κανονικη εκκηνηση ολα καλα μετα.. δεν παρουσιασε καπιο προβλημα μεχρι τωρα αλλα ετρεξα ενα προγραμα whocrashed και ειπε αυτο πιστευετε θα χρειαστει να κανω κατι? η ατον αφησω ετσι εφοσον λειτουργει χωρις προβλημα.. λογικα εχει να κανει κατι με το driverscanner χτες ειχα κανει restore system ενα update τις ιντελ που πιθανον να ευθινετε και απο τις κενες οθονες που ειχα σε καποιες επανεκκηνησεις πριν μερες On Tue 11/12/2012 9:50:45 πμ GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: fileinfo.sys (fileinfo+0xD81D) Bugcheck code: 0xC5 (0xFFFFFA800AEFA758, 0x2, 0x1, 0xFFFFF80002FB6617) Error: DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL file path: C:\Windows\system32\drivers\fileinfo.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: FileInfo Filter Driver Bug check description: This indicates that the system attempted to access invalid memory at a process IRQL that was too high. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules. The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. windows 7 ultimate 64 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) μητρικη περνει μεχρι 4 γιγα seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz ati sapphire 7750 ddr5 1 gb AC 550 W turbo x οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900) optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk εγω παλι θα σου προτινα το ποιο απλο βαλε windows 7 και τερμα οι μπλε οθονες..... ειναι πολι μπροστα και για εμενα τα καλητερα
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα το πρωι με το που ανοιξα τον υπολογυστη κολλαγε τελειως κανει επανεκκηνηση απο μονο του και λει κατι για drivers δε προλαβα να το διαβασω ολο τελος κανει επανεκκηνηση μπενω με κανονικη εκκηνηση ολα καλα μετα.. δεν παρουσιασε καπιο προβλημα μεχρι τωρα αλλα ετρεξα ενα προγραμα whocrashed και ειπε αυτο πιστευετε θα χρειαστει να κανω κατι? η ατον αφησω ετσι εφοσον λειτουργει χωρις προβλημα.. λογικα εχει να κανει κατι με το driverscanner χτες ειχα κανει restore system ενα update τις ιντελ που πιθανον να ευθινετε και απο τις κενες οθονες που ειχα σε καποιες επανεκκηνησεις πριν μερες On Tue 11/12/2012 9:50:45 πμ GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: fileinfo.sys (fileinfo+0xD81D) Bugcheck code: 0xC5 (0xFFFFFA800AEFA758, 0x2, 0x1, 0xFFFFF80002FB6617) Error: DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL file path: C:\Windows\system32\drivers\fileinfo.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: FileInfo Filter Driver Bug check description: This indicates that the system attempted to access invalid memory at a process IRQL that was too high. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules. The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. windows 7 ultimate 64 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) μητρικη περνει μεχρι 4 γιγα seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz ati sapphire 7750 ddr5 1 gb AC 550 W turbo x οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900) optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk εγω παλι θα σου προτινα το ποιο απλο βαλε windows 7 και τερμα οι μπλε οθονες..... ειναι πολι μπροστα και για εμενα τα καλητερα
darkheretic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εγω θα σου προτεινα να κανεις εναν ελεγχο στο harware σου και κυριως στις μνημες,γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι λιγο περιεργες(δεν ειναι ιδιες κλπ).Αν εχεις την δυνατοτητα βαλε καποιες τελειως διαφορετικεσ απο αυτες που εχεις(απο εναν φιλο σου ας πουμε).Κανε αυτο για αρχη να αποκλεισουμε την πιθανοτητα των μνημων και βλεπουμε......
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πρότεινα να πετάξεις το pc σου... Έχεις ανοίξει 150 θέματα με τα γαμ*μενο pc σου!!!!!!!!!!!! http://www.plaisio.gr/Campaign/device-recycle.htm Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2012 από Antwni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα