Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να αγορασω ενα dremel

http://www.toolshouse.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8156&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

αλλα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα? Στα πιο φθηνα dremel φοβαμαι οτι δε θα βρισκω εξαρτηματα εκτος κ αν εχετε να μου προτεινεται καποιο εσεις (μονο μεσω online παραγγελιας,γιατι δε βρισκομαι σε πολη)

Δημοσ.

Αν δεν άξιζαν τα λεφτά τους, δε θα τα αγόραζαν άτομα που ασχολούνται με το θέμα modding.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά δεν έχω δει και κάποιον που ασχολείται σοβαρά με το θέμα μετατροπών, να μην έχει από ένα.

Από εκεί και πέρα ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο οικονομικο που να χρησιμοποιεί τα γνησια εξαρτηματα του dremel ? Το χρειαζομαι για να κοβω φυλλα αλουμινιου (λεπτα)

Δημοσ.

Υπαρχουν πιο οικονομικα αλλα ειναι να σου κατσει για να σου βγει καλο.

Καλυτερα δωσε τα λεφτα σου και παρε με μιας κατι καλο και αξιοπιστο για να μην τρεχεις μετα

Δημοσ.

εχει προσφορα το praktker το βαλιτσακι τις dremel στα 100 ευρο συμφερει γιατι τα εξαρτηματα που εχει μεσα

απο μονα τους εχουν πανω απο 100 ευρο

Δημοσ.

Τα εξαρτηματα του dremel ταιριαζουν σε ολα τα dremel ανεξαρτιτος μαρκας.. κ που κ που παιζουν προσφορες σε βαλιτσες με εξαρτηματα.

Τωρα στο τι dremel θα αγορασεις παιζει μεγαλο θεμα γιατι τα φτηνιαρικα δεν εχουν ψυχη κ δεν κοβουν ραβουν με τπτ ειναι μονο για ψιλο μοντελισμο για dremel δεν θα πρεπει να τσιγκουνευτεις. οχι εαν δεν θελεις να σου βγει η πιστη στο να κοψεις ραψεις ενα κομματι

Δημοσ.

Εχω ενα απο τα lidl.Αυτο παιρνει της dremel εξαρτηματα? Το θελω για modding πιο πολυ, να κοψω φυλλο αλουμινιου και τετοια.Ή καλυτερα να αγορασω dremel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...