Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθειά σας για τη σύνθεση νέου πύργου.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :γύρο στα 700euro (το πολύ μέχρι 900euro στη περίπτωση που θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δυνατότητες και στην αντοχή στο χρόνο. Δεν συνηθίζω να κάνω αναβαθμίσεις.)

Χρήση υπολογιστή :απ'όλα (από gaming, το πιο hardcore σε γραφικά που παίζω είναι το Skyrim και στο μέλλον το GTA V)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:matlab,autocad κλπ.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :Όχι, στο κοντινό μέλλον θα αγοράσω μια fullHD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? :Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). :Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? :Από διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? :Θα το συναρμολογήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα :Όχι

Περιμένω γνώμες!!! :-)

Δημοσ.

Kαλησπέρα και καλωσήρθες. Δες τα παρακάτω + αυτόν τον δίσκο: http://www.visionstu...&step=undefined σε πάνω και κάτω όριο του μπάτζετ αντίστοιχα:

Το πόσο αξίζει η διαφορά στην τιμή είναι και σε ένα βαθμό υποκειμενικό. Για μένα π.χ αξίζει, για άλλους όχι. Σε ατόφια νούμερα υπάρχει αρκετή διαφορά η οποία δύσκολα όωμς θα γίνει αντιληπτη στην καθημερινή χρήση. Με δεδομένο ότι δεν αγοράζει κανείς κάθε μέρα, προσωπικά θα κοιτούσα να κάνω την υπέρβαση.

post-228313-0-93173300-1355235641_thumb.jpg

post-228313-0-18064000-1355235648_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ. :-)

Μου φαίνεται ότι έβαλες πολύ καλή κάρτα γραφικών...

Επίσης, μπορείς να κάνεις κανένα σχόλιο για την εταιρεία κατασκευής της ram και της motherboard? γιατί δεν τις έχω ξαναδεί.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είμαι και τόσο φανατικός gamer.

Μπορείς να κάνεις κανένα σχόλιο για την εταιρεία κατασκευής της ram και της motherboard? γιατί δεν τις έχω ξαναδεί.

Δημοσ.

Η asrock ηταν θυγατρική της asus και βγάζει πολύ αξιόπιστες μητρικές με μικρό ποσοστό rma. Η gskill βγάζει αξιόπιστες ram που διακρίνονται στο overclocking. Eφόσον σε ενδιαφέρουν απαιτητικά παχνίδια, μην κόψεις από την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά η δεύτερη σύνθεση του Δεινοσαυρου με intel cpu θα σου κρατήσει περισσότερο μιας και δεν κάνεις συχνά αλλαγές ..

Αν δεν σκοπευεις αν κανεις Overclock κρατα την σύνθεση του Δεινόσαυρου αλλά βάλε αντί για 7870 την 7850.

Αν δεν σε παίρνει απο χρήματα και θέλεις να ρίξεις την τιμή δες την σύνθεση του Δεινοσουρου με amd cpu και άλλαξε την κάρτα με 7850.

Αν σκοπεύεις να κάνεις Overclock δες και αυτήν την σύνθεση...

Δεν ξέρω τι μηχάνημα είχες πριν αλλά οτι και να πάρεις απο τα παραπάνω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

post-133420-0-41774100-1355525805_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όλες οι προτάσεις μου φαίνονται πολύ καλές. Μένει τώρα να αποφασίσω εγώ. :)

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα διαφορετικό ζευγάρι μνήμη RAM από Μsystems.gr , computerbeast.gr, ή plaisio.gr , επειδή θα παραγγείλω από τα παραπάνω καταστήματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...