Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αν με το "σηκώνει" εννοείς "παίζει", βεβαίως. 1
Kostas360 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Οκ παιδες...έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο αλλο laptop εκτος του samsung για εναλλακτικη?
geopolit Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Το καλύτερο service στην Ελλάδα το έχει η dell...και μετά η lenovo Αν θες μάζεψε λίγα ακόμη λεφτά να πάρεις αυτό...τα αξίζει +1 για το dell https://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html 1
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Toshiba satellite πολύ αξιόπιστα Sent from my iPhone using Insomnia 1
basilis5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Η dell που αναφερουν οι φιλοι εχει οντως πολυ καλο σερβις αλλα τα λαπτοπ τηα των 600€ ποιοτικα δεν ειναι και τπτ ιδιαιτερο. Γενικα σε αυτα τα λεφτα μην περιμενεις ποιοτητα στην κατασκευη. Ασχετα με το τι εχουν μεσα. Γενικα καλες μαρκες ειναι οι dell, lenovo, toshiba ενω εγω προσωπικα θα κοιταζα και σονυ (σερβις στο εξωτερικο ομως-χωρις εγγυηση ακριβα μεταφορικα) αλλα και κανενα asus. HP καλα στις ακριβες σειρες, στις φθηνες πανω κατω τα ιδια. Δεν θα εκανα πειραματα τυπου acer, fujitsu,samsung etc Sent from my iPhone using Insomnia 1
PsyGreg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδή από θέμα Service Dell & Lenovo αλλά από ποιότητα (γενική) ποιές μάρκες? 1
Antwni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Η dell που αναφερουν οι φιλοι εχει οντως πολυ καλο σερβις αλλα τα λαπτοπ τηα των 600€ ποιοτικα δεν ειναι και τπτ ιδιαιτερο. Γενικα σε αυτα τα λεφτα μην περιμενεις ποιοτητα στην κατασκευη. Ασχετα με το τι εχουν μεσα. Γενικα καλες μαρκες ειναι οι dell, lenovo, toshiba ενω εγω προσωπικα θα κοιταζα και σονυ (σερβις στο εξωτερικο ομως-χωρις εγγυηση ακριβα μεταφορικα) αλλα και κανενα asus. HP καλα στις ακριβες σειρες, στις φθηνες πανω κατω τα ιδια. Δεν θα εκανα πειραματα τυπου acer, fujitsu,samsung etc Sent from my iPhone using Insomnia OMG!Γιατί τα samsung και τα fujitsu τι έχουν?? Εδώ μου λες για Hp και αποκλείεις samsung και fujitsu?trololol... 1
Kostas360 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 PsyGreg και εξω την ιδια απορια εχω... απο αποψη ποιοτητας ποιες ειναι οι καλυτερες μαρκες? φιλε geopolit .... το dell φαινεται πραγματικά φανταστικο..αλλα δεν μπορω ρε γαμωτο να διαθεσω παραπανω χρηματα...και τα 600 που δινω πολλα ειναι....
PsyGreg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 PsyGreg και εξω την ιδια απορια εχω... απο αποψη ποιοτητας ποιες ειναι οι καλυτερες μαρκες? ελπίζω να πάρουμε κάποια απάντηση τις τελευταίες βδομάδες έχω ρίξει ψάξιμο γιατί κι εγώ θέλω να πάρω Laptop, αλλά άκρη δεν βρίσκω. μία κοιτάω Sony μία Dell μία Toshiba μία HP 1
Antwni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Kostas μην βάζεις like σε όλους...καταντάει σπαστικό ελπίζω να πάρουμε κάποια απάντηση τις τελευταίες βδομάδες έχω ρίξει ψάξιμο γιατί κι εγώ θέλω να πάρω Laptop, αλλά άκρη δεν βρίσκω. μία κοιτάω Sony μία Dell μία Toshiba μία HP Όπως είπε και ο Λάμπης υπάρχουν μοντέλα που είναι καλά και ''κακά'' Γενικά τα ποιοτικά laptops κάνουν 1 χιλιάρικο Μην περιμένεις ένα laptop με 500 ευρώ να έχει το ίδιο σασί με με αυτό που κάνει 1000
PsyGreg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Όπως είπε και ο Λάμπης υπάρχουν μοντέλα που είναι καλά και ''κακά''Γενικά τα ποιοτικά laptops κάνουν 1 χιλιάρικο Μην περιμένεις ένα laptop με 500 ευρώ να έχει το ίδιο σασί με με αυτό που κάνει 1000 δηλαδή ότι κι αν πάρεις στα 500 θα είναι μάπα? δεν υπάρχει σε κανένα ποιότητα?
xristoforos89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για ποιοτικα λαπτοπ: Dell latitude/Vostro. Hp Probook. http://kroko.gr/index.php?route=product/product&product_id=3996 1
Kostas360 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μετά από λαική απαίτηση τα like σταματάνε μαγκες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα