Kostas360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη μάρκα laptop και γιατι...? Ρωτάω επειδή πρόκειται να πάρω και εγώ laptop τα Χριστούγεννα κοντά στα 600 euro...και θέλω να με κατατοπίσετε περίπου στο τι να επιλέξω...
Antwni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το καλύτερο service στην Ελλάδα το έχει η dell...και μετά η lenovo Αν θες μάζεψε λίγα ακόμη λεφτά να πάρεις αυτό...τα αξίζει 1
LambisElef Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η κάθε μάρκα έχει τα καλά της μοντέλα και τα κακά. Η Dell έχει πάρα πολύ καλό service, η HP επίσης, αλλά δε θα έρθει τεχνικός στο σπίτι σου, και η lenovo απ' ότι έχω ακούσει. πρέπει να μας διευκρινήσεις τη χρήση που θα κάνεις για να σου προτείνουμε κάτι Με πρόλαβε ο Αντώνης
Kostas360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε το laptop το θέλω για πολλή μουσική , πολλές HD ταινίες , κάψιμο στο internet και θέλω επίσης να σηκώνει σοβαρά παιχνίδια σαν το battlefield 3 η το COD MW3 αξιοπρεπώς... Υ.Γ. Από service δεν περιμένω να έρθει ο τεχνικός στο σπίτι μου...απλώς αν αντιμετοπίζω κάποιο πρόβλημα με το laptop να με βοηθήσουν η αν πάθει τίποτα να το διορθώσουν γρήγορα χωρίς να περιμένω 3-4 εβδομάδες.... Φίλε Αντώνη μακάρι να μπορούσα να μαζέψω και άλλα λεφτά γιατί το DELL που μου έδειξες φαίνεται να τα σπάει....
Antwni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μα στο dell ο τεχνικός έρχεται σπίτι σου 2
Kostas360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Για τα Laptops της Samsung τι γνώμη έχετε?
MATRIX TECHNOLOGY Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 TOSHIBA με δυο χρονια εγκυηση οτι κι αν συμβη . Ψαξτο λιγο και θα δεις 1
Kostas360 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 και για την TOSHIBA ακούω καλά σχόλια...για τη SAMSUNG τι γνώμη έχετε παιδιά?
PaNtErAz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 +1. Καλύτερο Service στην Ελλάδα τα Lenovo και μετά τα Dell! Μέτριο προς το καλό τα Toshiba AΘΛΙΟ SERVICE τα Sony, Acer, HP. 1
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 TOSHIBA με δυο χρονια εγκυηση οτι κι αν συμβη . Ψαξτο λιγο και θα δεις Στον 1ο χρονο ισχυει η εγγυηση 'ο,τι και αν συμβει'. Για τα Laptops της Samsung τι γνώμη έχετε? Αν και δεν παει πολυς καιρος που φτιαχνει λαπτοπ, εχει πολυ καλα μηχανηματα. Το μειον: το κακο σερβις τους.
jtheogr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 +1. Καλύτερο Service στην Ελλάδα τα Lenovo και μετά τα Dell! Μέτριο προς το καλό τα Toshiba AΘΛΙΟ SERVICE τα Sony, Acer, HP. To οτι τα Lenovo έχουν καλύτερο service απο τα Dell απο που προκύπτει ? Και σε ρωτάω γιατί για οποιοδήποτε Lenovo το service κάνει να σου επιστρέψει το laptop τουλάχιστον μια εβδομάδα το λιγότερο και στα Dell έρχεται τεχνικός στο χώρο σου την επόμενη εργάσιμη απο την βλάβη και στο επισκευάζει επι τόπου (στο 95% των περιπτώσεων). 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε το laptop το θέλω για πολλή μουσική , πολλές HD ταινίες , κάψιμο στο internet και θέλω επίσης να σηκώνει σοβαρά παιχνίδια σαν το battlefield 3 η το COD MW3 αξιοπρεπώς... Aυτό με λαπτοπ των 600 ευρώ ξέχνα το. Αξιοπρεπώς θα τα σηκώνει ένα desktop των 600 ευρώ. Εννοείται ότι αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη τη φορητότητα (απολύτη ανάγκη δεν είναι να το παίρνεις εντός σπιτιού από το κρεβάτι στον καναπέ) παίρνεις desktop. Όχι μόνο για το gaming αλλά για πάρα πολλούς λόγους. Στο θέμα σου τώρα, δεν υπάρχει γενικά η καλυτερη μάρκα. Αυτό που πιθανώς υπάρχει είναι το καλύτερο μοντέλο με βάση το μπάτζετ και τις ανάγκες σου. 2
Antwni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με i5 και με gt 620m μια χαρά το σηκώνω το battlefield πάντως 1
pOLoS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 για τα lenovo ακούω τα καλύτερα το τελευταίο καιρό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα