Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την έλευση της εφαρμογής του SkyDrive στη δημοφιλή βιντεοκονσόλα παιχνιδιών Xbox 360.Το SkyDrive είναι η υπηρεσία Cloud της Microsoft στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε όλων των ειδών τα αρχεία (φωτογραφίες, έγγραφα) ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά είτε από smartphones είτε από υπολογιστές που έχουν σύνδεση στο Internet.

Μέσα από την εφαρμογή είναι δυνατή η εμφάνιση φωτογραφιών και βίντεο που έχετε ανεβάσει ήδη στην υπηρεσία ενώ οι χρήστες Windows Phone που κάνουν λήψη φωτογραφιών από το κινητό τους, μπορούν να τη βλέπουν σχεδόν άμεσα στην τηλεόραση τους. Μια ακόμη λειτουργία επιτρέπει την δημιουργία slideshow φωτογραφιών και βίντεο που μπορείτε να εμφανίσετε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Η εφαρμογή του SkyDrive θα είναι διαθέσιμη από σήμερα και θα υποστηρίζει το φωνητικό έλεγχο και τα gestures του Kinect για έναν εναλλακτικό τρόπο χρήσης.

Στην ανακοίνωση της, η Microsoft αναφέρει άλλες 39 εφαρμογές οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στο Xbox 360 μέχρι την προσεχή άνοιξη μεταξύ των οποίων το Deezer, MTV, CNET, Vimeo, Karaoke, Napster και άλλα.

http://www.youtube.com/watch?f&v=BljInOC_9Js

Link.png Site: SkyDrive Blog

• Super Moderators
Δημοσ.

για σένα? σίγουρα...

αλλά αν κάποιος θέλει ένα game που δεν υπάρχει στο Xbox360? πως το κάνει καλύτερο από τον ανταγωνισμό?

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολυ μπροστά γι αυτο άλλωστε τις πλερω. οπότε αυτό που προσφέρει η sony ειναι κομπλέ.

το λέω αυτο επειδή εχω παίξει και στις δυο κονσόλες αλλα δεν έχω καμία και αν έπαιρνα θα ήταν xbox αν και με χαλάει το επι πληρωμης xbox live

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το Xbox, απλα δεχτειτε το.

Δεν θα δεις πότε αξιόλογη IP και θα αρκείστε σε εφαρμογούλες και πλήρωνε κάθε τέλος του μήνα.Απλά δέξου το. Ας ήσασταν λίγο ποιο συνειδητοποιημένοι όταν κάνατε τις αγορές σας.

Δημοσ.

η πληρωμη ?

σοβαρα αυτο που λετε ειναι απλα αθλιο

το 90% στεριτε ολη την εβδομαδα για να παει να πινει 2-3-4 ποτα καθε σαββατοκυριακο , και θεωριτε ακριβο το 2.5ε τον μηνα για το XBL ? (30e τον χρονο )

αλαλ περα απο αυτο , η μαμα MS εχει αρχισει να κανει ΦΟΒΕΡΑ βηματα με την ενοποιηση ολων των υπηρεσιων της

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα δεις πότε αξιόλογη IP και θα αρκείστε σε εφαρμογούλες και πλήρωνε κάθε τέλος του μήνα.Απλά δέξου το. Ας ήσασταν λίγο ποιο συνειδητοποιημένοι όταν κάνατε τις αγορές σας.

Ότι να 'ναι πραγματικά.

Το Xbox Live είναι πολύ μπροστά. Καμία σχέση με το άθλιο PSN. Αλλά το τελευταίο είναι δωρεάν και είναι μεγάλο ατού. Ακόμα και τα 2.5 ευρώ ο άλλος αρνείται να τα δώσει.

Προσωπικά πλέον χρησιμοποιώ μόνο το PSN γιατί είναι free και έχω συμβιβαστεί.

Τώρα τα παιχνίδια είναι άλλη υπόθεση και καθαρά υποκειμενικό. Ότι για σένα είναι αξιόλογο για κάποιον άλλο είναι πατάτα.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω στο η microsoft κάνει μεγάλη προσπάθεια για την εννοποίηση των υπηρεσιών της ,αλλά και ένα σέντ να έβαζε πάγιο εμένα θα με εύρισκε αντίθετο

Δημοσ.

Μια χαρα κανουν και το χρεωνουν ετσι εχεις παντα θεση στα παιχνιδια στο multiplayer και δεν βλεπεις 12 χρονα να κανουν ταρζανιες και να βριζουν μανες και σογια

Δημοσ.
θα συμφωνήσω στο η microsoft κάνει μεγάλη προσπάθεια για την εννοποίηση των υπηρεσιών της ' date='αλλά και ένα σέντ να έβαζε πάγιο εμένα θα με εύρισκε αντίθετο[/quote']

Τόσο "γύφτος" είσαι

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...