djjohnnie13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 στα 157 ευρω σου εχω βαλει ssd,εβαλα και εγω πριν κανα 5μηνο και ξετρελαθηκα φυσαει το μηχανημα!στην μητρικη που σου εβαλα παντως δεν μπορεις να βαλεις αλλον επεξεργαστη αργοτερα μονο core 2 duo η quand core!διαφορετικα πας κατεθειαν σε μητρικη b75 και επεξεργαστη G86O συνολο 230 περιπου αλλα και γαμω!!!
23Optimus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ναι καταρχην αν δεν υποστηριζει ιντελ core να βαλω αυτον που εχω τωρα μεχρι να παρω αλλον επεξεργαστη.. χρειαζεται κανα 300 και ευρω να παρω μητρικη επεξεργαστη κανα ι5 επιδη χρησιμοποιω και παιχνιδια.. και μετα ssd κανα 60 γιγα καλα θαναι να περασω μονο ς windows εκει
djjohnnie13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 αα εσυ ξεφευγεις,εγω σου εβαλα τα πιο φτηνα και καλα τωρα αν παιζεις και παιχνιδια με αναγκες σε δυνατο επεξεργαστη τοτε ι5 ειναι μια χαρα!αλα απο οτι φενεται θα πρπει να ξεκινισεις απο το κουτι..ειναι οτι χειροτερο εχο δει σορυ εε?μου το ειχε φερει ενας γνωστος να του κανω φορματ..ολα εκει μεσα ειναι αναποδα κι οσο απο airflow ας μην το συζητησουμε!με λιγα λογια κρατας το σιντι windows 7 και αγοραζεις ολα τα υπολοιπα!αχαχχα
23Optimus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ναι και εγω το εχω παρατηρισει το εχω ξαναακουσει απλα απο αερισμο θα παθεις οταν ανοιγει το μηχανημα το μεγιστο ειναι 25 βαθμοι σε ολα μητρικη 7 βαθμοι μετα σε ολη την ημερα χωρις παιχνιδια ειναι 36 καρτα γραφικων με παιχνιδι παει 50 και μετα αν βγω πεφτει σκληρος 35 μητρικη 20 επεξεργαστης 35 με 45το πολυ
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. Το προβλημα σου απο ο,τι βλεπω οφειλεται πιθανοτατα σε software και οχι σε hardware...οποτε μη βιαστεις να δωσεις 160 ευρω για ενα συστημα με socket 775 που ειναι αρχαιο πλεον.... την ατι 7750 μου την αναγνωριζει ως 7700 series kai oxi 7750 εχω αλλαξει 3 φορες οδηγους με τη τριτη εγκατεστισε το προγραμα οδηγησης το οποιο εβγαζε προβλημα.. Φυσιολογικο μου φαινεται αυτο αφου και η 7750 θωρειται 7700 series... Στη θεση σου θα εκανα ενα φορματ να καθαρισει το pc απο ολα τα προγραμματα και θα ξαναπερναγα μετα drivers στην καρτα...και εννοειται δεν θα ξαναπερναγα driverscanner και οποιοδηποτε αλλο προγραμματακι θεωρουσα υποπτο και περιττο. Κανε ενα φορματ ασε και τις 2 ραμ των 2GB μεσα και βλεπεις πώς θα παει.... ΥΓ. Το τροφοδοτικο σου ειναι επικινδυνο εχε το υποψην σου...ειδικα αν αγορασεις νεα κομματια και τα εμπιστευτεις σε αυτο...
23Optimus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ναι εχω ακουσει κακα λογια για turbo x αν φταιει αυτο σε καποιες φασεις ακους κατι παραξενους ηχους ανεμιστιρα και και ανεβενουν οι ταχυτητες του τωρα αν ειναι στο τροφοτοικο η τη καρτα δε ξερω επιδη ο ανεμιστιρας τροφοδοτικου κοιταει την καρτα τωρα για φορματ δεν ξερω αν πρεπει πρι μηνα ειχα κανει και στο κσληρο μου εχω πιασμενα 80 γιγα καπου απο τα 225 που ειναι μαζι με windows.. ισως να εμενα με αυτο αν δεν κανει αλο προβλημα ειναι εμταξει γιατι για να φτιαχτει πληρης θελω πολα 500 ευρω και βαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα