Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα χτες εκανα επαναφορα συστηματος λογω οτι ειχα ενα προβληματακι σε καποια επανεκκηνηση με κενη οθονη πιστευα οτι ηταν απο ενα προγραμμα το driverscanner απο ενα τελευτεο update της ιντελ .. επειδη και ενας φιλος μου του εκανε ακριβως το ιδιο . σημερα που τον ανοιξα κολλαγε τελειως στην σε οτι κανω στην επιφαεια εργασιας.. μετα επανεκηνει μονο του και εγραφε κατι gia drivers δεν προλαβα να το διαβασω τελος μπικε τωρα κανονικα ζιτοντας κανονικη εκκηνηση .. και αυτα και λειτουργουνε ολα κανονικα τι να κανω να χρησιμοποιησω αναιρεση επαναφορα συστηματος ποθ λεει εκει?? ν ισως λυθικε το προβλημα απο μονο του?

Δημοσ.

οχι ενας seagate barracuda

windows 7 ultimate 64 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη)

seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

ati sapphire 7750 ddr5 1 gb

AC 550 W turbo x

οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)

optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

τωρα δεν ξερω τι παιζει μετα απο τηνε πανεκκηνηση ολα λεειτουργουν κανονικα αν χρησιμοποιησω επαναφορα συστηματος και να το παω εκει που λει αναιρεση της χθεσινης επαναφορας? γιατι χτες εγινε η δουλεια απο το παλιο μου προβλημα λεω θα εφτεγε το drivescanner του κανα επαναφορα στη τελευτεα ενημερωση που εκανε κατι για ιντελ ..

Δημοσ.

λες 5γιγα ραμ 3,5 διαθεσιμη,κατι μου βρομαει εδω,εχεις σιγουρα windows 64 bit h 32?ποσες θεσεις εχει η μητρικη σου για μηνμες?λογικα εχει 4 και ειναι dual channel αρα εχεις βαλει 2χ2 και προστεσες αλλη μια 1χ1 τωρα τελευταια?αμα ναι βγαλτει και ολα οκ

Δημοσ.

On Tue 11/12/2012 9:50:45 πμ GMT your computer crashed

crash dump file: C:\Windows\memory.dmp

This was probably caused by the following module: fileinfo.sys (fileinfo+0xD81D)

Bugcheck code: 0xC5 (0xFFFFFA800AEFA758, 0x2, 0x1, 0xFFFFF80002FB6617)

Error: DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL

file path: C:\Windows\system32\drivers\fileinfo.sys

product: Microsoft® Windows® Operating System

company: Microsoft Corporation

description: FileInfo Filter Driver

Bug check description: This indicates that the system attempted to access invalid memory at a process IRQL that was too high.

This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This might be a case of memory corruption. More often memory corruption happens because of software errors in buggy drivers, not because of faulty RAM modules.

The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ WHOCRASHED ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΔΙΟ

ΕΙΝΑΙ θεμα μνημης?? το ειχα κανει και ξανα παλιοτερα πριν μηνα βασικα η μητρικη μου περνει μεχρι 4

γιγα εγω εχω 2gb 500 mb 2 gb 500 mb τι ν ακανω να βγαλω τις 2 των 500? λειτουργικο ναι 64 ειναι

Δημοσ.

πριν λιγο εγραψες οτι εχεις 5 γιγα μνημη τωρα λες 4!τελικα εχεις windows 32bit?οι μηνμες ειναι ολες ιδιες?επισης ενα update στα μπιος της μητρικης δεν θα ηταν ασχημη ιδεα!

Δημοσ.

ναι παιρνει μεχρι 4 η μητρικη ασχετα εγς αν εχω5 μεσα αλλα 64 εχω βαλει ειχα κανει πριν μηνα φορματ και αναβαθμιση καρτας τροφοδοτικου και οπτικου μεσου τωρα τι να κανω να τον αφησω οπως ειναι η να βγαλω τις 2 μνημες των 500 mb? για bios δεν ξερω ιισως ειναι ρισκο? δεν ξερω να το κανω με αναβαθμιση απο εδω

τωρα τι ν απω μετα την επανεκκηνηση της μπλε οθονης λειτουργει καλα δεν εχει προβλημα

μνημε ddr2 333mhz 2gb 500 mb 2gb 500 mb

Δημοσ.

φιλε δεν βγαζω ακρη δεν μιλας ξεκαθαρα.γραψε ακριβως ποση μηνμη εχεις βαλει μεσα συνολικα δηλαδη 3 μηνμες απο ποσα γιγα η καθε μια αλα εφοσων λες οτι δειχνει 3,5διαθεσιμη και εχεις 64bit τοτε μαλλον 3,5 εχεις βαλει!

Δημοσ.

ναι λοιπον στις ιδιοτητες συστηματος λεει 5 εγκατεστιμενη αλλα σε χρηση ειναι δυνατη 3.50 γιγα λειτουργικο windows 7 ultimate 64 bit 5.5 αξιολογηση συστηματος οι μνημες μου ειναι μια των 2gb μια των 500mb μια των 2gb μια των 500 mb ddr2 ολες και 333mhz

απο το speecy

Memory slots

Total memory slots 4

Used memory slots 4

Free memory slots 0

Memory

Type DDR2

Size 5120 MBytes

Channels # Dual

DRAM Frequency 333.4 MHz

CAS# Latency (CL) 5 clocks

RAS# to CAS# Delay (tRCD) 5 clocks

RAS# Precharge (tRP) 5 clocks

Cycle Time (tRAS) 15 clocks

Bank Cycle Time (tRC) 21 clocks

Physical Memory

Memory Usage 36 %

Total Physical 3.50 GB

Available Physical 2.23 GB

Total Virtual 7.00 GB

Available Virtual 5.35 GB

Δημοσ.

ξεκουμποσε τελειως τις δυο μνημες των 500 και βαλτεις στο παταρι,τις αλλες δυο των 2γιγα κουμποσε τις σε ιδιο χρωμα,δηλαδη και τις δυο στο ασπρο η και τισ δυο στο μπλε,κανε μετα ανανεωση συστηματος και πιστευω θα εισαι κομπλε!!!

Δημοσ.

ναι οκ τις βγαζω βασικα εχω δυο μπλε θηκες και δυο μαυρες στις μαυρες ειναι οι 2 γιγα οποτε τις αφηνω εκει?

οσο αφορα την μπλε οθονη τι να κανω εφοσον λειτουργει καλα να το αφησω οπως ειναι?

Δημοσ.

ναι αστω οπως σου ειπα και αν ξαναγινει κατι βλεπεις!παντως απο μια γρηγορη ματια που εριξα η μητρικη σου ζηταει μνημες ddr2 400,533,667 και εσυ εχεις βαλει 333!ας μιλησει και κανενας αλλος μια και δεν ειμαι ειδημονας παντως τωρα ετσι πιστευω πως δεν θα χεις προβλημα!

Δημοσ.

ναι εχει ενα περιεργο ιστορικο παντος ισως καταλαβεις και κατι αλλο εχω κανει φορματ πριν μηνα εβαλα αλη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο/... την ατι 7750 μου την αναγνωριζει ως 7700 series kai oxi 7750 εχω αλλαξει 3 φορες οδηγους με τη τριτη εγκατεστισε το προγραμα οδηγησης το οποιο εβγαζε προβλημα..

επισης σε καποιες επανεκκηνησεις μου εχω παρει κενη οθονη την ωρα που κλεινει το μηχανημα για να δειξει την εικονα της μητρικης

προχθες εκανα επαναφορα συστηματος απο windows και απο driverscanner για ενα update του.. εκανα επανεκηνησεις.. και σημερα πεταξε ασχημα κολλιματα το μηχανημα επανεκκηνει μπλε οθονη μπενει και ολα καλα μετα

Δημοσ.

στα λογι αμου ερχεσε και εγω αυτο σκεφτομουν και μετα θ αμενει μελλοντικα ενας ssd kai cpu

βεβαια δεν εχω ιδεα πως μπενει μετα θερμογογιμη παστα οταν παρω μητρικη και ολα αυτα ισως θελει και κουτι θα το ψαξω

το κουτι μου ειναι αυτο τωρα περνει και αλλες μητρικες οσο αφορα τον αερισμο?

post-245088-0-24391300-1355226012_thumb.jpg

post-245088-0-30843500-1355226017_thumb.jpg

post-245088-0-46959100-1355226022_thumb.jpg

post-245088-0-93365800-1355226025_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...