Προς το περιεχόμενο

A disk read error occured. press cntrl.alt.del to restart.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πρωι ανοιγωντας τον υπολογιστη μου βγαζει αυτο το ερρορ. Ειναι προβλημα hardware η software? Εχω 2 σκληρους και εναν ssd. Πως λυνετε?

Δημοσ.

Δεν μπορεί να διαβάσει τον σκληρό που μπουταρει. Τον ssd φαντάζομαι. Εάν δεν έχει αλλάξει το bootorder για κάποιο λόγο τότε παίζει να τα εφτυσε ο ssd.

Δημοσ.

Ότι γράφει . . έχει error ο δίσκος και είναι πάνω στην εγκατάσταση των win .. τι δίσκο έχεις ? αν έχεις εγγύηση ετοιμάσου ψυχολογικά γι' αντικατάσταση.

Δημοσ.

Πρόσφατα έπαθα το ίδιο πράγμα, και εγώ φοβήθηκα για τον ssd, τελικά το καλώδιο του τα είχε φτύσει :wacko:

Δοκίμασε των ssd μόνο του και ξανακοίτα τις ρυθμίσεις στα BIOS (αν τον αναγνωρίζει).

αν δεν παίζει δοκίμασε με άλλο καλώδιο,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε του θύρα sata,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε ssd,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε μητρική!!! :P

Δημοσ.
Πρόσφατα έπαθα το ίδιο πράγμα' date=' και εγώ φοβήθηκα για τον ssd, τελικά το καλώδιο του τα είχε φτύσει :wacko:

Δοκίμασε των ssd μόνο του και αν δεν παίζει δοκίμασε με άλλο καλώδιο,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε του θύρα sata,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε ssd,

αν πάλι δεν παίζει άλλαξε μητρική!!! :P[/quote']

Αν και πάλι δεν παίζει πέτα από το μπαλκόνι ! :Ρ

Δημοσ.

ψόφησε μαλλον ο ενας εκ των σκληρων (1tb), και τους εβγαλα εναν εναν, και οταν εβγαλα αυτον μου ζητησε να κανω repair διοτι λειπει αρχειο. εκανα repair, ανοιξε το pc, τον ξαναεβαλα, παλι τα ιδια, οποτε τον εβγαλα και δουλεβει coble. τι τον κανουμε τωρα αυτον? σκουπιδια? απλα μου φάνηκε περιεργο διοτι δεν ειχα ουτε τα windows σ αυτον, ουτε καν το παραμικρο αρχειο. δεν τον εχω πειραξει μετα απο format που ειχε γινει.

Δημοσ.

Μου συνέβη κ μένα κ η λύση ήταν αλλαγή καλώδιού data.αλλα αυτό το μήνυμα εχει διάφορες αιτίες κ ανάλογες λύσεις

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...