Dimitris362 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Απο το πρωι ανοιγωντας τον υπολογιστη μου βγαζει αυτο το ερρορ. Ειναι προβλημα hardware η software? Εχω 2 σκληρους και εναν ssd. Πως λυνετε?
GothmogGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορεί να διαβάσει τον σκληρό που μπουταρει. Τον ssd φαντάζομαι. Εάν δεν έχει αλλάξει το bootorder για κάποιο λόγο τότε παίζει να τα εφτυσε ο ssd.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ότι γράφει . . έχει error ο δίσκος και είναι πάνω στην εγκατάσταση των win .. τι δίσκο έχεις ? αν έχεις εγγύηση ετοιμάσου ψυχολογικά γι' αντικατάσταση.
Angelo_24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πρόσφατα έπαθα το ίδιο πράγμα, και εγώ φοβήθηκα για τον ssd, τελικά το καλώδιο του τα είχε φτύσει Δοκίμασε των ssd μόνο του και ξανακοίτα τις ρυθμίσεις στα BIOS (αν τον αναγνωρίζει). αν δεν παίζει δοκίμασε με άλλο καλώδιο, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε του θύρα sata, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε ssd, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε μητρική!!!
GothmogGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πρόσφατα έπαθα το ίδιο πράγμα' date=' και εγώ φοβήθηκα για τον ssd, τελικά το καλώδιο του τα είχε φτύσει Δοκίμασε των ssd μόνο του και αν δεν παίζει δοκίμασε με άλλο καλώδιο, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε του θύρα sata, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε ssd, αν πάλι δεν παίζει άλλαξε μητρική!!! [/quote'] Αν και πάλι δεν παίζει πέτα από το μπαλκόνι ! :Ρ
Dimitris362 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ψόφησε μαλλον ο ενας εκ των σκληρων (1tb), και τους εβγαλα εναν εναν, και οταν εβγαλα αυτον μου ζητησε να κανω repair διοτι λειπει αρχειο. εκανα repair, ανοιξε το pc, τον ξαναεβαλα, παλι τα ιδια, οποτε τον εβγαλα και δουλεβει coble. τι τον κανουμε τωρα αυτον? σκουπιδια? απλα μου φάνηκε περιεργο διοτι δεν ειχα ουτε τα windows σ αυτον, ουτε καν το παραμικρο αρχειο. δεν τον εχω πειραξει μετα απο format που ειχε γινει.
chsam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μου συνέβη κ μένα κ η λύση ήταν αλλαγή καλώδιού data.αλλα αυτό το μήνυμα εχει διάφορες αιτίες κ ανάλογες λύσεις Sent from my iPhone using Insomnia
GothmogGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ψόφησε μαλλον ο ενας εκ των σκληρων (1tb), Ποιος σκληρός είναι ? Δεν έχει εγγύηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα