Kserolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 To Decrypter se File Mode kai meta patas Edit kai : Select All Files Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Για guide πάνω στο Instant Copy κοίτα στο http://www.mrbass.org (έχει προαναφερθεί) Για quide πάνω στο DVD Shrink κοίτα στα guides section του http://www.doom9.org Για το DVD2One...χρειάζεσαι πραγματικά guide; :?: Το DVDXCopy τι το κατέβασες; Θέλεις σχεδόν όλες σου τις ταινίες να τις κάνεις σε 2 δισκάκια; Στην αρχή του thread αυτού έχω γράψει ολόκληρο κατεβατό...κοίταξε το!! Στο CopyToDVD τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Για το DVD Decrypter με κάλυψε ο φίλος kserolas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Gia mena to kalitero einai to DVD95Copy idika stin teleutea ekdosi 1.6 oute DVD Decrypter xriazete pleon ego me P3 1.13 mou kanei 50 lepta tora oso afora to DVD2One euxaristo den tha paro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soublaki_3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Το DVDXCopy τι το κατέβασες; Θέλεις σχεδόν όλες σου τις ταινίες να τις κάνεις σε 2 δισκάκια; Εγώ χρησιμοποιώ την version 3.01 του DVDxCopy XPress. Σε ένα δισκάκι το κάνω πάντα. Καμμιά φορά χρησιμοποιώ το CloneDVD της Elby, όχι της CloneDVD.net είναι άλλο :idea: Πάντως κάτι DVD Shrink, DVD2One κλπ μου χουν σπάσει τα νεύρα και ξαναγυρνάω στο DVDxCopy XPress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Πάντως κάτι DVD Shrink, DVD2One κλπ μου χουν σπάσει τα νεύρα και ξαναγυρνάω στο DVDxCopy XPress. Για ποιό λόγο σου έχουν σπάσει τα νεύρα; Το instant copy 8.0 το δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.