NeTeD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Well, μόλις εχτές απέκτησα ένα Pioneer 105(A05)! Από χτες λοιπόν προσπαθώ να του αλλάξω τα φώτα και θέλω την εμπειρία σας!! Πρώτο πράγμα που προσπαθώ να καταφέρω, ε τι άλλο! η εγγραφή ταινίας! (backup φυσικά ε? :wink: ) Θέλησα λοιπόν σε πρώτη φάση να μεταφέρω το The Others, 1:1 σε ένα dvd-r δισκάκι! To dvd είναι λίγο περισσότερο από 8Gbytes! Πρώτη μου κίνηση ήταν να το κάνω backup με το smartripper στο σκληρό για decrypt και να το χειρίζομαι άνετα. Ωραία μέχρι εδώ! Τώρα πάμε στα άγνωστα σε μένα μονοπάτια! Περίπτωση 1η! Έστω ότι είναι μικρότερο από 4,37gb το δισκάκι που θέλω να αντιγράψω, τότε απλοποιούνται τα πράγματα! Αρκεί μια όπως είναι αντιγραφή στο dvd-r! Αλλά με ποιο prog? Τι λέει η εμπειρία σας? Εγώ μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει μόνο το nero(το οποίο δείχνει να δουλεύει ok) και το CopyToDVD το οποίο ναι μεν πάναπλο αλλά χωρίς πολλά info και ρυθμίσεις! Τι έχετε να προτείνετε και γιατί? Περίπτωση 2η! Transcode time! Στην περίπτωση μου των 8gb πρέπει να πετσοκόψω το dvd για να το ρίξω σε 4,37gb 1:1. Δύο προγράμματα δοκίμασα μέχρι στιγμής, το dvd2one και το dvd-shrink! Το dvd2one το βρήκα λίγο φτωχό σε δυνατότητες. Μόνο movie και 1:1 mode. Απ'την άλλη το καλό του είναι ότι πάει και πιάνει μέχρι και το τελευταίο byte του dvdr! Στο 1:1 του dvd2one να φανταστώ το compression γίνεται ακριβώς με το ίδιο ratio και στην ταινία και στα extras και στα menus έτσι? To dvd-shrink απ'την άλλη πολύ μεγαλύτερη ευελιξία αλλά το re-authoring με προβλημάτισε. Θα ήθελα να φτιάξω ένα δισκάκι με τα menu του και τα όλα του, αλλά να φάω τα extras. Γι'αυτό και πήγα από re-authoring μεριά αλλά δεν ικανοποιήθηκα. Απ'όσο κατάλαβα δε μπορώ να έχω menus και τέτοια έτσι? Χύμα μόνο video ότι διαλέξω? Καλά θα ήταν να είχε στο Full mode επιλογή να κάνει κανένα pseudo-compress σε αυτά που ΔΕ θες(κάτι σα το still-images, αλλά κι αυτά κάτι πιάνουν) ώστε να μη πιάνουν τίποτα. Επίσης γιατί να έχει standard ratios στα compressions και να μη μπορεί να χειριστεί κατάλληλα ό,τι τελικά έχω επιλέξει και να το βγάλει σε μέγεθος ίσο με το dvdr όπως το dvd2one? Με λίγα λόγια θέλω να φτιάξω το The others με το menu του και την ταινία μόνο! Πως? Μήπως χάνω κάτι εδώ? Τι άλλα προγράμματα υπάρχουν που να καλύπτουν τα παραπάνω ή να τα κάνουν και ακόμα καλύτερα? Από όσα έχετε δοκιμάσει ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο ποιοτικά(για transcode πάντα, όχι re-encode να φάμε τα νιάτα μας )? Ποιο κερδίζει σε ευελιξία και δυνατότητες? Τα φώτααααααα σααααας! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Αν είσαι μαζόχας,παίζεις με "Dvd2dvdr"(τζάμπα)+Ifoedit(τζάμπα)+Cinema Craft Encoder(2κ$).Έχεις(απ' ότι λένε τα αλάνια,100% )!!!.Εναλλακτική λύση(στο Authoring),το Maestro(60κ$,και να θες να το αγοράσεις,δεν πουλιέται πιά...).Κούραση μεγάλη... Το Ddvd2One είναι πανγρήγορη κατάσταση,σε λιγώτερο από ώρα έχεις αποδεκτό back-up,αν η ταινία σου είναι λιγώτερο από 6.4gb.Μετά,το αποτέλεσμα είναι κάτι πάνω από svcd...Αν δεν θες να βλέπεις μέσω Βιντεοπροβολέα,στην πλειονότητα των τηλεοράσεων,πρέπει να είσαι πολύύύύ ψείρας για να διακρίνεις προβλήματα(υπάρχουν όμως.)...Έχει και ένα κουτάκι,που κατ' ευθείαν γράφει το παραγόμενο αποτέλεσμα -μέσω "DvdToCopy"- στο dvdr... Για "Dvd95Copy" και "DvdShrink",δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη,ΔΕΝ τα έχω δοκιμάσει.Όπως και για 321 μεριά(DvdXcopy),παρομοίως. Εγώ έχω καταλήξει στο "Pinnacle Instant Copy",κατέβασα και από τον mrbrass τα patchάκια (για επιλλεκτικό back-up).Ακόμη και για τις ανταλλαγές μου αυτό χρησιμοποιώ.Έχω ΠΑΝΤΑ συμβατό dvdr σε ΟΛΑ τα players(και PS2 και XBox),τα δε 4gb του είναι απείρως καλύτερα από τα 4440 που δίνει το dvd2one.Πως γίνεται αυτό μη με ρωτήσεις,δεν ξέρω... Τέλος,να κατεβάσεις από Rpc1 το hacked 1.31fw,να κάνεις decryption με 8.4χ(μέσο όρο).Το ίδιο κοπιάρει και τα μονής σε διπλή(ΔΕΝ στο συνιστώ,θα αντιμετωπίσεις προβλήματα αναπαραγωγής στα φτηνά),αλλά το κερασάκι είναι ότι όλα τα 4χ τα γράφει 4χ!Αν ψάχνεις φτηνά dvdr,τα princo 4x που φέρνει ο kaisidis με 1.5€ (βλέπε sticky στο "Αποθηκευτικά Μέσα"),είναι ο μονόδρομος.Τα καριόλια στην Αθήνα με βρίσανε όταν τους είπα ότι κονομάνε χοντρά,2.4€ το φτηνότερο...Χαμούρες...Και για τα μελάνια σου,πάρε τα γεμιστηράκια,έως 70% κάτω το κόστος εκτύπωσης. Αν δεν γνωρίζεις που είναι τα proggies(δεν το πιστεύω,αλλά έτσι ρωτάω),τα τζαμπέ στα doom9-divxdigest-dvdrhelp,τα δε φραγκάτα,εδώ μέσα στο κουβαδάκι των p.m. Ότι χρειαστείς,σφύρα,θα το βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Btw,ο 3dvirus μας έσπρωξε στα τελευταία γεγονότα,δεν πιστεύω να μην το είδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Φιλε μου η λυση λεγεται DVDXCOPY XPRESS. Εγω το αγορασα και εχω οποια ταινια θελω σε πιστο αντιγραφο σε 1 dvd με το πατημα ενος κουμπιου. Φιλικα Γιωργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Ας εξετάσουμε λοιπόν κάποια βασικά προγραμματάκια transcoding (κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα) 1. DVD2One 1.2.1 2. DVD Shrink 2.3 3. Pinnacle Instant Copy 7.1.1 4. DVDXCopy Xpress 2.5.2 5. InterVideo DVDCopy 1.1 6. CloneDVD 1.7.1 Με διαφορά την καλύτερη ποιότητα την βγάζει το Instant Copy, αλλά με κόστος τον κατά πολύ παραπάνω χρόνο encoding. Χρειάζεσαι extra editor για να ενεργοποιήσεις αρκετές παραμέτρους του προγράμματος και να επέμβεις στο registry. Άκου τον μάριο και κοίτα στο http://www.mrbass.org Το DVD2One εκμεταλλεύεται πλήρως όλο τον απαιτούμενο χώρο του DVD-R με αρκετά αποδεκτή ποιότητα. Ιδίως αν η ταινία είναι πάνω από 2-2.30 ώρες τότε με το constant bitrate έχεις λιγότερα artifacts, ιδίως πάνω σε επιφάνειες με έντονη αντίθεση. Ο χρόνος encoding είναι κατά μέσο ώρο γύρω στα 25 λεπτά, αλλά μπορείς να διαλέξεις μόνο την ταινία ή ολόκληρο το DVD (με menu). Βέβαια αν διαλέξεις μόνο την ταινία έχεις επιλογή ποιό soundtrack και ποιούς υπότιτλους θες να βάλεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό. Επίσης συνεργάζεται θαυμάσια με το CopyToDVD, αρκεί να το έχεις εγκατεστημένο στο σύστημα σου. To DVD Shrink έχει κατά την γνώμη μου λίγο καλύτερο bitrate allocation κατά το encoding, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις custom compression ratio, πράγμα που πολλές φορές οδηγεί στο χάσιμο χώρου του DVD-R (δήλαδή εκεί που θα έβγαζες κανονικά 4.36GB, λόγω της συγκεκριμένης συμπίεσης που κάνει μπορεί να καταλήξεις σε χάσιμο από 150-300 MB). Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και μπορείς να διαλέξεις ποια κομμάτια (όχι μόνο την ταινία) θες να κρατήσεις από το original. Αν με ρώταγες ποιό θα χρησιμοποιούσα αν καταλάμβανε τον ίδιο χώρο με το DVD2One και ήθελα back up μόνο την ταινία τότε θα σου έλεγα σίγουρα το DVD Shrink. Κάνει κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο transcoding. Βέβαια, αν θες να κάνεις όλοκληρο το DVD transcode, τότε θα σε κουράσει λίγο γιατί θα πρέπει να το κάνεις manually κομμάτι-κομμάτι (vts δηλαδή). DVDXCopy 2.5.2...Εδώ θα διαφωνήσω ριζικότατα με το φίλο sierra σε αυτά που είπε πιο πάνω και θα έρθω και σε αντίθεση με κάποια γνώμη που είχα εκφράσει στο παρελθόν (σε άλλο topic) για τον εν λόγω prog. H ποιότητα που βγάζει είναι απλώς καλή (χειρότερη του DVD2One & DVD Shrink), αλλά κάνει φοβερά κακό volume management. Δηλαδή, DVD που η ταινία του μόνο ήταν περίπου 5.9 GB, αυτό μου την έβγαλε γραμμένη σε 3.45 GB. Καταλαβαίνεις για τι waste of space μιλάμε. Και το συγκεκριμένο πράγμα μου το έκανε σε άλλες 2 ταινίες που δοκίμασα να φτιάξω. Ένα άλλο που δεν μου άρεσε στο πρόγραμμα αυτό είναι το ότι δεν μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από ένα audio stream & 1 subtitles set. Το καλό του είναι ότι είναι πολύ απλό στην χρήση του, διαβάζει κατευθείαν από DVD (και το DVD Shrink το κάνει αυτό, αλλά όχι πάντα επιτυχώς) και το γράφει κιόλας με πολύ καλό compatability στα διάφορα standalones. Intervideo DVDCopy...Εδώ τι να πω; Η χειρότερη μ@λ@κία που έχω συνατήσει ποτέ μου. Πάναργο encoding (πολύ πιο αργό από του IC), απαίσια ποιότητα, πολλά artifacts και jerky playback...ΜΑΚΡΙΑ!! CloneDVD...Θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν το DVD2One με άλλο interface. Η ποιότητα του είναι ψιλο-εφάμιλη αυτής του DVD2One και η τελευταία του έκδοση (1.1.7.1) δεν έχει τα προβλήματα των προγενέστερων. Δεν μπορεί να διαβάσει encrypted (CSS) DVD (το DVD Shrink μπορεί!!) και σου δίνει όλες τις επιλογές του DVD2One πλην της επιλογής τύπου bitrate. Μπορεί επίσης να γράψει το transcoded DVD σε DVD-R, με πολύ καλή συμβατότητα στα standalones. Αυτά όσον αφορά τα διασημότερα DVD transcoding προγράμματα. Όπως καταλαβαίνεις Neted, τα εξειδικεύμενα πράγματα που θες να κάνεις (pseudo-διατήρηση των menu), τα προγράμματα αυτά δεν τα κάνουν. Όπως πολύ σωστά σου είπε ο Mάριος πας σε λύσεις re-encoding και DVD Authoring (που βγάζουν και την καλύτερη δυνατή ποιότητα). Άρα εκεί θα πρέπει να ασχοληθείς σθεναρά με CCE, AviSynth και τουλάχιστον DVD Maestro (για την auhtoring μεριά). Αν βέβαια το authoring που θες να κάνεις δεν είναι και τόσο πολύπλοκο μπορείς να ασχοληθείς και με το IfoEdit ή IfoUpdate που είναι και τσάμπα αλλά βέβαια δεν χαρακτηρίζονται και από την ευκολία του one-keystroke! Επίσης αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις transcode ολόκληρο το DVD χρησιμοποιώντας ένα εκ των DVD2One, DVDShrink, CloneDVD, IC και μετά να χρησιμοποιήσεις το IfoEdit και να κρατήσεις τα menu σου όπως τα θες και όποια θες. Bέβαια είναι μία διαδικασία που είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι 100% επιτυχημένη! Τώρα για το ποιά προγράμματα, εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ, για να γράψω το transcoded Video_TS σε DVD-R...ένα θα σου πω...η τελευταίες εκδόσεις το CopyToDVD και ιδίως η τελευταία η 2.2.3.176 με έχει κερδίσει αφάνταστα, με καλύπτει απόλυτα (όπως και οι προηγούμενες) στα setings που έχει (δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει) και η εγγραφή του είναι 100% compatible με ότι standalone το έχω βάλει. Πριν από αυτό χρησιμοποιούσα το RecordNow Max 4.5. Πραγματικά πολύ καλό πρόγραμμα, με πολλά settings (θα σου αρέσει φαντάζομαι... ) και πολύ καλή συμβατότητα. Μιας και το ανέφερες πιο πάνω...το Nero δεν το χρησιμοποιώ καθόλου στο θέμα DVD και για να είμαι αληθής ούτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου. Δεν με ενδιαφέρει αν οι τελευταίες του εκδόσεις διορθώνουν πολλές μ@λ@κίες στην εγγραφή από τις προηγούμενες (το θέμα συμβατότητας πάντως σε κάποιες συσκευές ακόμα να λυθεί)...το πρόγραμμα αυτό θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μόνο για Data Back-up σε CD ή DVD. Ουφφφ...αυτά! Πιάστηκε το χέρι μου!! Ελπίζω να σε κάλυψα, όπως ελπίζω να κάλυψα και άλλα παιδιά εδώ μέσα με παρόμοιες ερωτήσεις. Όπως είπα και στην αρχή του post μου, αυτές είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες με τα διάφορα προγράμματα transcoding και re-encoding & DVD Authoring και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μετατραπεί το thread αυτό σε trascoding flaming. Αυτά...Happy backups to all of u guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 ego pantos me liga logia xrisimopio to DVDShiring!!! Einai aplo grigoro kai exei arketa kali piotita! Kaliteri apo Dvd2one! kai einai kai free!!!!!!!!!!!!!! So simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Wow, να'στε καλά ρε! Ετοιμαστείτε για PMs τώρα χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 kanw flag to topic mia kai egw 8a kanw akoma xeiroteres erwthseis apo ton neted soon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μιας και το ανέφερες πιο πάνω...το Nero δεν το χρησιμοποιώ καθόλου στο θέμα DVD και για να είμαι αληθής ούτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποτέ μου. Δεν με ενδιαφέρει αν οι τελευταίες του εκδόσεις διορθώνουν πολλές μ@λ@κίες στην εγγραφή από τις προηγούμενες (το θέμα συμβατότητας πάντως σε κάποιες συσκευές ακόμα να λυθεί)...το πρόγραμμα αυτό θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μόνο για Data Back-up σε CD ή DVD. Χμμμμ, για να καταλάβω, με το nero συνεχίζεις να γράφεις τα data-dvd έτσι? Το CopyToDVD είναι επιοικώς απαράδεκτο για data! Δε μπορείς να οργανώσεις καταλόγους κατ'αρχάς! Εκτός αν δεν είδα κάτι. Το nero τι ακριβώς πρόβλημα είχε? Δε παίζαν τα δισκάκια σε κάποιες standalone συσκευές? Για data-dvd είναι οk? Κατεβάζω και το RecordNow Max τώρα να δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μόλις δοκίμασα το RecordNow και απ'ότι διαπιστώνω παρ'όλο που σε αφήνει να φτιάξεις δομή καταλόγων δεν είναι και τόοοσο εύχρηστο(πρέπει να μετονομάζω όλα τα paths αν θέλω να τα κάνω όπως θέλω!), ενώ στο nero φτιάχνω καταλόγους, drag, drop όπου μ'αρέσει και τελειώνει η ιστορία. Αλλά πείτε μου, υπάρχουν probs και σε data-dvd από nero? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με το dvd-shrink αρκετά συχνά: Διαλέγω το dvd απ'τον σκληρό που το έχω rippάρει με smartripper σε backup mode και στα μισά περίπου του analysing πετάει error: Dvd shrink encountered an error and cannot continue this operation. invalid nv_pck: nv_vobu_ea The reason is: Unknown. Any clue? :? **edit** Με dvd-decrypter όλα καλά :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 @NeTeD: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να γράφεις data DVD με το Nero. Τα γράφει μια χαρά κι έχεις και την ευκολία που θες. Τώρα για το πρόβλημα που λες πιο πάνω, παρουσιάζεται μόνο όταν κάνεις rip ένα DVD με Smart Ripper και έχει broken blocks. Τότε μόνο το DVD Shrink βγάζει αυτό το μήνυμα. Δεν μπορεί να κάνει analyze στην αρχή την αλυσίδα των vts. Με το DVD Decypter δεν παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontos_Harry Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Έχω αγοράσει κα γω πριν 2-3 μηνες το Sony DVD+-RW 405 αν θυμαμαι καλα. Με αυτό το άθλημα δεν έχω ακόμα ασχοληθεί....έχω παραμείνει στα DIVX...Προχθές πήρα από ένα φίλο καμμια 15 ταινίες σε DVDR... Έχω 2 επιτραπέζια DVD player. To ένα ενσωματωμένο σε μια 32αρα Wscreen TV το αλλο σκέτο... Συμπέρασμα το ενσωματωμένο δεν έπεξε κανένα DVD το άλλο 3-4 και με μεγάλο ζόρι κάποια άλλα...Είδα καποιες μεγάλεσς ταινίες 2-3 ωρών σε 1 DVDR η εικόνα ηταν ικανοποιητική μπορώ να πώ. Στα περισσότερα δεν είχα chapters σπαστικό γιατί δεν μπορούσα να μετακινηθώ στη ταινία...όλα ηταν με trancoding to DVD2one. Τι DVDR προτείνετε και τι πρόγραμμα για να κάνω on fly backup τα DVD μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Το προβλημα ασυμβατοτητας οφειλεται στο προγραμμα εγγραφης (το nero που χρησιμοποιουν πολλοι) και φυσικα στα media τα δισκακια δηλαδη Φτηνα media σε πολλες stand alone συσκευες δεν παιζουν Για dvd προσωπικα ή περιμενεις το AO6 της pioneer +_ ή αγοραζεις το sony 510A Για μεθοδους εγγραφης (οn the fly αντιγραφες δεν γινονται με ταινιες του εμποριου) o astakos εγραψε ενα ολοκληρο κατεβατο πανω... διαβασε το και για αποριες εδω ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Tora pou oloi grapsate na grapso kai ego tin gnomi mou pou den diaferei apo tin dikia sas: 1 Periptosi: DVD<4,7GB Tote kaneis me to Decrypter ena ISO to DVD kai meta kaneis write to ISO ayto pali me to Decrypter. 2 Periptosi: DVD>4,7GB Pio kalyteri piotita exeis me to DVD2DVDr ! Akolouthoun ta: Instant Copy, DVD2One, Clone DVD kai DVDShrink. Ego proteimo to Clone DVD epeidi kanei kai burn katetheian molis teleiosei to transcoding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 @NeTeD: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να γράφεις data DVD με το Nero. Τα γράφει μια χαρά κι έχεις και την ευκολία που θες. Τώρα για το πρόβλημα που λες πιο πάνω' date=' παρουσιάζεται μόνο όταν κάνεις rip ένα DVD με Smart Ripper και έχει broken blocks. Τότε μόνο το DVD Shrink βγάζει αυτό το μήνυμα. Δεν μπορεί να κάνει analyze στην αρχή την αλυσίδα των vts. Με το DVD Decypter δεν παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα! [/quote'] Δυστυχώς συμβαίνει και με το DVD Decrypter (v. 3.1.6). Κατέβηκα για λίγες μέρες Ελλάδα και είχα φέρει μαζί μου 3x120GB δίσκους για μεταφορά δεδομένων. Έκανα ISO backup 20 περίπου ταινίες και πολλές από αυτές παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα στο DVDShrink. Επίσης υπάρχει ο συνδυασμός Do It Fast 4 You, Do It CCE For You, Reauthorist και Scenarist που προτείνει ο doom9 και τον βρίσκω πιο απλό πλέον (σε σχέση με όταν δεν είχε το Reauthorist κομμάτι). Επίσης για συμβατότητα εγγραφής προτείνω και εγώ τα Princo 4x και για δημιουργία του ISO το ImgTool v0.89 και πάλι από το doom9. Μετά με ένα απλό mount στα Daemon-Tools και από εκεί DVD copy με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.