vapapako Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Σήμερα είδα ότι το iphone5 πωλείται πλέον ξεκλείδωτο στο store του apple.com στην τιμή των 639$ δηλαδή μαζί με τον φόρο περίπου 550€ ..Η ερώτησή μου είναι αν το παραγγείλω από εκεί το στέλνουν Ελλάδα κανονικά ? Και αν ναι με τη χρέωση? Sent from my iPad using Insomnia
vapapako Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Έχω άτομο στην Νέα Υόρκη που μπορεί να το αγοράσει από εκεί ας πούμε 550€ μαζί με τον φόρο.Ξέρουμε αν μου το στείλει με μεταφορική τι θα πρέπει να πληρώσω και αν θα υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο κτλπ?? Sent from my iPad using Insomnia 1
xtraktor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Έχω άτομο στην Νέα Υόρκη που μπορεί να το αγοράσει από εκεί ας πούμε 550€ μαζί με τον φόρο.Ξέρουμε αν μου το στείλει με μεταφορική τι θα πρέπει να πληρώσω και αν θα υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο κτλπ?? Sent from my iPad using Insomnia σκεψου το τελωνειο και το θεμα με το 4G που εκει εχουθν διαφορετικά πρωτόκολλα σε σχεση με Ευρώπη
georgeadams Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Σε ότι αφορά το LTE, τα iPhone 5 που πωλούνται για το δίκτυο της Verizon υποστηρίζουν τις ίδιες συχνότητες με αυτά που πωλούνται στην Ευρώπη: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Έτσι, λογικά, δε θα έχεις πρόβλημα όοοοταν ενεργοποιηθεί υποστήριξη LTE στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το τελωνείο, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πόσα και αν θα πληρώσεις...
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ανειναιξεκλείδωτο δεν εχεις πρόβλημα συνδεσης. ΑΛΛΑ. Και γνωστός να στο στειλει απο ΝέαΥόρκη, θα πληρώσεις τα μαλλιά σου τελωνείο. Μονο αν στο φέρει κάποιος που έρθει ταξίδι. Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά εγω εχω φίλη που θα έρθει το γενάρη από ΗΠΑ/Καναδα και θέλω να μου φέρει το 5άρι 16gb. Ποσο ακριβώς θα μου κοστίσει (τι φόρος υφίσταται); Ποια εκδοση ακριβως θα πρέπει να ζητήσω να μου φέρει για να παιξει στην ελλαδα (vodafone); Τι πρέπει να προσέξει με το τελωνείο; (προφανώς θα της πω να το ανοιξει και τα το εχει στην τσαντα της) με την εγγυηση τι παιζει; Θα έχει ελληνικά; Τι άλλα αρνητικά παιζει να υπάρξουν;
Heatspreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα που φτάσαμε... Όπως τα παλιά χρόνια που κοιτάγαμε να μας φέρουν απ' έξω κάποια πράγματα, επειδή δεν υπήρχαν εδώ. Τώρα υπάρχουν απλά είναι πολύ πιο ακριβά. "Θα μου το φέρει ο θείος μου από την Αμερική", λέγαμε...
iMarilina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά εγω εχω φίλη που θα έρθει το γενάρη από ΗΠΑ/Καναδα και θέλω να μου φέρει το 5άρι 16gb. Ποσο ακριβώς θα μου κοστίσει (τι φόρος υφίσταται); Ποια εκδοση ακριβως θα πρέπει να ζητήσω να μου φέρει για να παιξει στην ελλαδα (vodafone); Τι πρέπει να προσέξει με το τελωνείο; (προφανώς θα της πω να το ανοιξει και τα το εχει στην τσαντα της) με την εγγυηση τι παιζει; Θα έχει ελληνικά; Τι άλλα αρνητικά παιζει να υπάρξουν; Φορος δεν ξέρω θα ρωτήσει η φίλη σου. Θα ζητήσει UNLOCKED από το apple store για να δουλεύει εδώ. Τελωνείο δε θα έχει αν το φέρει ανοιχτό στην τσάντα της. Εγγύηση έχεις εδώ μέσω IMEI Ελληνικά θα έχει εννοείται μέσα στο μενού (Γιατί το ρωτάτε όλοι αυτό, αν είναι δυνατόν χαχα) 1
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ναι για unlocked ειδα και εγω αλλα δινουν το Α1428 ενώ στην Ελλάδα η voda πουλάει το 1429. Παιζει να ζητησει το 1429 ξεκλειδωτο για gsm ή θα της δώσουν κανενα cdma και θα τα κλαίω τα φραγκα?
iMarilina Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ναι για unlocked ειδα και εγω αλλα δινουν το Α1428 ενώ στην Ελλάδα η voda πουλάει το 1429.Παιζει να ζητησει το 1429 ξεκλειδωτο για gsm ή θα της δώσουν κανενα cdma και θα τα κλαίω τα φραγκα? Θα ζητήσει ξεκλείδωτο και θα σιγουρευτεί ότι είναι GSM, τα CDMA τα έχει μόνο μια εταιρία στην αμερική (Sprint). Οποτε θεωρητικά δεν παίζει αλλα ας το σιγουρέψει ρωτώντας.
pcakias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα,Σήμερα είδα ότι το iphone5 πωλείται πλέον ξεκλείδωτο στο store του apple.com στην τιμή των 639$ δηλαδή μαζί με τον φόρο περίπου 550€ ..Η ερώτησή μου είναι αν το παραγγείλω από εκεί το στέλνουν Ελλάδα κανονικά ? Και αν ναι με τη χρέωση? εγω παρηγγειλα απο το σαιτ apple.com και μου το εφερε γνωστος. η χρεωση στη βισα μου ηταν 539 ευρω απο 689$ μαζι με φορους. ξεκλειδωτο και πολυ ωραιο. και στα δικα σου, ευχομαι!
pOLoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εγω παρηγγειλα απο το σαιτ apple.com και μου το εφερε γνωστος.η χρεωση στη βισα μου ηταν 539 ευρω απο 689$ μαζι με φορους. ξεκλειδωτο και πολυ ωραιο. και στα δικα σου, ευχομαι! πως στο έστειλε?
basilis5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 εγινε χρεωση σε ελληνικη καρτα απο το αμερικανικο καταστημα ή ειχες αμερικανικη βιζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα