Προς το περιεχόμενο

Space Hulk

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει και το patch 1.3, με επιπλέον υλικό και κάποιες βελτιώσεις:

-2 νέα (μίνι) campaigns, των 5 αποστολών το καθένα

-μετάφραση όλων των κειμένων στα Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ρωσικά

-επιπλέον βελτιώσεις στο performance, σε συνέχεια της μετάβασης στο iOS

-περεταίρω προσαρμογή των κανόνων σε εκείνους του επιτραπέζιου

-πλήρης αναδιάταξη του κώδικά των achievements

Και, εφόσον προλάβουν (αλλιώς στο επόμενο update)

-επιπλέον skin για τους Genestealers

-πλήρης υποστήριξη χειριστηρίου στο Steam Big Picture

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
  • Super Moderators

Ενόψει της κυκλοφορίας του expansion pack Wolves of Fenris, o κατάλογος από βελτιώσεις/bug fixes για την έκδοση 1.4 (υπόψη ορισμένες βελτιώσεις αφορούν την έκδοση για iPad):

Features/improvements:
Space Wolves chapter
Fang of Fenris campaign

Rule change so automatical unjam now happens after next genestealer action.
Improved AI speed with pre-calculated pathfinding
Added End Turn shortcut key ‘T’ 
Added option for a confirm end turn dialog box
Multiplayer system changed to only match 2 players with the missions they both have as unlocked
Changed Sword of Halcyon Mission 5: Inner Sanctum fail condition.
Can now play locked missions in Hotseat mode
Added sound effects when receiving a Multiplayer invitation or when opponent accepts or declines a Multiplayer invitation
Added support for alt-tab when waiting for a player to join an always online game
Added Cancel button on the request game in Multiplayer screen
New network version, old clients will have to update to this version
Updated the Steam plugin
Moved AP cost and field info above point of touch on IOS
Asset bundles system for iOS to download campaigns saving disk space

Bugfixes:
Fixed the bug when genestealers death animation was not played sometimes.
Fixed genestealer move animation jumping back to tile when performing auto-unjam.
Fixed the sound cutting bug
Fixed the bug related to multiplayer online state was sometimes not correctly updated
Fixed bug in the “Rescue” mission in PvP when Terminator carrying the C.A.T was killed
Fixed Campaign banner look on mission debriefing on IOS 

Ακολουθεί coop και coop campaign, αλλά αυτά μετά την κυκλοφορία του expansion.
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Τρίτη πρωί (CET) κυκλοφορεί το expansion.

Ελαφρώς off-topic, το Steam δεν εμφανίζει στα upcoming releases τα DLC; Δε νομίζω, όμως ουτε το DLC του Blackguards είχα δει, ούτε το Wolves φαίνεται τώρα.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

To πρώτο patch μετά την κυκλοφορία των Space Wolves:

1.4.2
----
Features/improvements:
Added a possibility to select Genestealer’s direction when entering from the lurk zone

Bugfixes:
Fixed Space Wolves animations for Lightning Claw Units
Corrected Assault Cannon manual text
Fixed the flamed shader on genestealers in PC mode
Fixed the AI freezes in the SoD:Defend mission
Fixed SoH:Inner sanctum - fail condition on 3 Terminators dead has been removed
Fixed Defilement of Honour Unit prefabs setup
Fixed SoH Unit prefabs setup
Fixed Menu GUI bug on continue last / mission select
Fixed voice over sound playing over each other on genestealer reveal
Removed voice over sound from move and fire
Fixed sound cutting bug when going back and forth in the mission briefings
Fixed all Air Ducts in DoH (“Dead ends” had blockers)
Fixed Steam achievements so they are syncs from steam on game start
Fixed sustain fire bug in close combat
Added better Broodlord kill/sustain fire battlelog text

Δεν έχω δει καθόλου το DLC (ας όψεται το AoW III και το Warlock II...) αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η Full Control δεν αφήνει το παιχνίδι στην τύχη του -και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ για το τι θα καταφέρουν με Jagged Alliance: Flashback.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators

Aνέβηκε ήδη στο Steam το patch που προσθέτει co-op play στο παιχνίδι.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και ένα νέο mini-campaign 5 αποστολών, το Harbinger of Torment, ειδικά σχεδιασμένο για 4πλο co-op, παρότι υπάρχει δυνατότητα να παιχτεί ακόμη και σε single player mode.

• Super Moderators

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το Space Hulk (παρά τις αντιρρήσεις που είχα για την αρχική τιμολογιακή πολιτική) έχει εξαιρετική υποστήριξη.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε και ήταν σταθερό, με κάποιες αδυναμίες και 1-2 χτυπητά λάθη, διορθώθηκε, η Full Control δεν κρύφτηκε, το προσπάθησε και το προσπαθεί να φτιάξει κάτι καλύτερο. Άκουσε τις προτάσεις των χρηστών, ενσωμάτωσε ό,τι μπορούσε (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο κέρβερος της Games Workshop από πίσω). Εντωμεταξύ, 925 mb ήταν το σημερινό update, και έχουν υποσχεθεί και συνέχεια.

Και, θα το γράψω και εδώ, παρότι το έβαλα και στις προσφορές, στα €5,49 που έχει αυτή τη στιγμή στο Humble Bundle store, όποιος έχει αγγίξει στη ζωή του Warhammer 40K αξίζει να το δει. Ούτε 1 εισιτήριο κινηματογράφου δε βρίσκεις με αυτά τα λεφτά.

Κι αν υπήρχε τρόπος να προσθέσουν ένα campaign όπου με περιορισμένους πόρους και σύνδεση του αποτελέσματος της μίας αποστολής με την επόμενη, θα προχωρούσες όσο πάει, θα ήταν απλά έπος για τους φίλους του tbs.

• Like 2

Εγώ το έχω ξεκινήσει πριν λίγες μέρες αλλά δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα. Παίζω σε linux πάντως αν είσαι μέσα μετά τις 1-2 το βράδι sk θα παίξουμε :). Νομίζω σε έχω στα friend στο steam e?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το game είναι στην κυριολεξία σαν να παίζεις παρτίδα σκάκι. Το παραμικρό λάθος στρατηγικής χρεώνετε με death. Πολύ καλός τίτλος.

Έχω φτάσει στην 9η αποστολή και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί μου δίνει melee units αφού οι genestealers τους κάνουν αλοιφή.

Και εγώ αυτό δεν έχω καταλάβει. Τα melee είναι απλά ψωμί για να τους αφήνεις πίσω να καθυστερούν τα genesealers.

• Super Moderators

Τους melee πρέπει να τους χρησιμοποιείς αμυντικά (ειδικά όσους έχουν ασπίδα). Τα Lightning claws είναι, θεωρητικά, περισσότερο επιθετικό όπλο, αλλά και πάλι ρισκάρεις αν έρχεται (τερατό)λαός από πίσω και δεν καθαρίσεις το χώρο στο γύρο σου.

Σε άμυνα, με τα νώτα καλυμένα, sergeant με ασπίδα μου κάλυψε ωραιότατα την υποχώρηση. 

Μέχρι στιγμής όλα τα mellee τον πίνουν κανονικά ακόμα και σε defence. Από τι το έψαξα λίγο αυτή η εμφανή αδυναμία των melee είναι λόγο ότι το game στην ουσία είναι ένα board game για δύο και όχι ένα single player και κάπως πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δύο. 

• Super Moderators

Γενικά, είναι last resort κατάσταση, δηλαδή και στη μυθολογία του Warhammer 40K έτσι και φτάσουν στις γραμμές σου οι Tyrranids, κλάψε με Αυτοκράτορα, κλάψε με, σήμερα 'τι με χάνεις.

Οπότε, έχει μια "λογική" αυτό. Συν του ότι, πρακτικά, ζάρι είναι. Σου σκάει το ασόδυο εκεί που θέλεις ένα ρημάδι τρία+ και μετά τρέχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...