mentoras99 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το oblivion ειναι ισως η καλυτερη ταινια που ειδα περυσι. Και την εχω κρατησει στα αρχεια μου για μελλοντικη θέαση ξανα στο μελλον. Πραγματικα μου αρεσε πολυ, αψογη απο πολλες αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ωραία ταινία ήταν. Όχι εξαιρετική αλλά καλή. Και απίστευτο soundtrack από τους M83. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorC Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Και καλυτερη ισως το after earth, to elysium και περισσοτερο μου αρεσε το the host με το soundtrack του τελους radioactive... http://open.spotify.com/track/6Ep6BzIOB9tz3P4sWqiiAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά οι ομοιότητες του moon με το oblivion, είναι σα τις ομοιότητες της κότας, με τη γαλοπούλα. Μη λέμε ότι ναναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^Κλεμμενο σεναριο απο το Moon δεν λες καλυτερα... Οντως ο Kosinski χειριζεται πολυ καλα το περιβαλλον στις ταινιες του και μακαρι να δουμε περισσοτερες καλες ταινιες στο μελλον. Δε πάει έτσι... Καταρχήν οι 2 ταινίες μοιράζονται μόνο ένα κοινό στοιχείο, δηλαδή αυτό της διαπίστωσης του πρωταγωνιστή πως δεν είναι αυτός που νομίζει ότι είναι, αλλά ένας κλώνος. Η ταινία όμως ούτε ξεκινάει εκεί, ούτε σταματάει σε αυτό το σημείο. Αλλιώς και το σενάριο του Moon είναι κλεμμένο από το Island, το Matrix, το 2001 και από 1000 άλλες ταινίες και βιβλία... Τι νόμιζες, ότι ιδέες όπως η κλωνοποίηση και η αναζήτηση από τη μεριά των πρωταγωνιστών των "πραγματικών" τους εαυτών ήταν επινοήσεις του Moon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αλλο να ειναι κατι εμπνευσμενο απο αλλες ταινιες και βιβλια και αλλο να μοιραζεται την ραχοκοκαλια της. Δεν θα κατσω να το αναλυσω ενα χρονο μετα την προβολης, την αποφαση μου για την ταινια την εχω παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ποια ραχοκοκαλιά; Το βασικό twist είναι ότι ο Cruise δουλεύει για κάποια εξωγήινη Α.Ι. και όχι για την ανθρωπότητα, ότι νομίζει πως πολεμάει εξωγήινους ενώ στη πραγματικότητα πολεμάει ανθρώπους και ότι έχει την εντύπωση πως η ανθρωπότητα κέρδισε το πόλεμο ενω τον έχει χάσει... Ολα αυτά υπάρχουν στο Moon; Το ότι είναι κλώνος είναι απλά μέρος του twist. Αλλιώς ξαναλέω, το Moon είναι αντιγραφή από το the Island. Πώς σου φάνηκε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^Κλεμμενο σεναριο απο το Moon δεν λες καλυτερα... Οντως ο Kosinski χειριζεται πολυ καλα το περιβαλλον στις ταινιες του και μακαρι να δουμε περισσοτερες καλες ταινιες στο μελλον. επειδη το Moon ειναι τοσο πρωτοτυπο και δεν εκλεψε απο κανεναν: http://video.repubblica.it/spettacoli-e-cultura/la-denuncia-del-filmaker-moon-e-copiato-da-me/116548/114978 γελανε και οι πετρες. Αλλο να ειναι κατι εμπνευσμενο απο αλλες ταινιες και βιβλια και αλλο να μοιραζεται την ραχοκοκαλια της. Δεν θα κατσω να το αναλυσω ενα χρονο μετα την προβολης, την αποφαση μου για την ταινια την εχω παρει μονο κοινο scifi trope εχουν. οτι ο πρωταγωνιστης ανακαλυπτει πως ειναι κλωνος. αυτο δεν κανει την μια ταινια, αντιγραφη της αλλης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 η ταινια τα σπαει τωρα οπως τα εσπαγε και πριν απο εναμιση χρονο που βγηκε. Την εχω δει 3-4 φορες και καθε φορα πηγαινε νερακι.Του πανε πολυ αυτες οι ταινιες του Τομ. Επομενη που περιμενω σαν τρελος με αυτον ειναι το Edge of Tomorrow. Eχω μεγαλες προσδοκιες απο αυτο, ελπιζω να αξιοποιησουν το Time travel/continuum plot device που εχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 δυστυχώς με το Edge of Tomorrow είναι αναμενόμενο να μην δούμε τόσο gore όσο στο manga από το οποίο πήρε το story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πολυ ωραια ταινια με εξαιρετικη ατμοσφαιρα,το μονο που δεν με ειχε αρεσει ηταν το τελος αν θυμαμαι καλα....100% worth watching για fans science fiction 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Απο τις καλυτερες-ατμοσφαιρικες-φουτουριστικες ταινιες ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 To sountrack της ταινιας ηταν υπεροχο. Ολα τα κομματια, τα ακουω συχνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Χτες ξαναειδα την ταινια, 2 χρονια απο τοτε που την ειχα πρωτοδει. Πραγματικα, για εμενα προσωπικα, παιζει να ειναι και η καλυτερη ταινια της δεκαετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Tι μουσικάρα μαμώ την σαιεντολογία μου μέσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα