Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η ταινία ήταν πολύ καλή. Απορώ πως δεν κατάλαβε κάποιος το σενάριο ή την ιστορία. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω για το προβλέψιμο , γιατί πλέον τα μόνα μη προβλέψιμα στοιχεία είναι τα τελείως κουλά όπως το τέλος στο jump street που ο άλλος μαζεύει το πουλί του από το δρόμο με το στόμα. Επίσης για τα Plotholes. Ο καθένας μπορεί να λέει γιατί έγινε κάτι ενώ μπορούσε να αποφευχθεί απλά και έξυπνα. Και εγώ ρωτάω γιατί μπαίνουν γκολ στα γήπεδα εφόσον μπορείς να παίξεις την τέλεια άμυνα. Γιατί λάθη συμβαίνουν. Τώρα κάτι τελείως κουλό δεν είχε η ταινία και όταν τα θέματα που καταπιάνει είναι τόσο βαριά χαρτιά , πάλι καλά να λέμε. 7/10 εύκολα.
KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ειδα το Oblivion απροετοιμαστος, δεν ηξερα το παραμικρο γιαυτην ενω οι κριτικες απο οτι ειχα δει ηταν αναμικτες. Οποτε η χαρα μου οταν την τελειωσα, ηταν απεριγραπτη. Σαν καποιος πεινασμενος που χορτασε την πεινα του μετα απο καιρο. Η ταινια ειναι εξαιρετικη, μακραν οτι καλυτερο απο τα υπολοιπα tentpole σκουπιδια που βγηκαν φετος και σιγουρα μια απο τις καλυτερες scifi ταινιες των τελευταιων χρονων. Αψογες ερμηνειες,εμπνευσμενο design,δυνατη δραση και κυριως μια ενδιαφερουσα ιστορια με χαρακτηρες για τους οποιους νοιαζεσαι. Σιγουρα το σεναριο δεν προσφερει κατι καινουργιο,εχει αρκετα χολυγουντιανα κλισε και καποια ελαττωματα, αλλα αυτο που μετραει ειναι ολα τα στοιχεια δουλευουν αψογα μεταξυ τους και δινουν μια ευχαριστη πραγματικη κινηματογραφικη εμπειρια,τοσο για τις αισθησεις μας,οσο και το μυαλο μας. Και αυτο ειναι αρκετο για να σε κανει να αγνοησεις τα οποιαδηποτε plotholes, τα οποια προσωπιακ εγω δεν παρατηρησα. Καπου διαβασα οτι ειναι throwback στο κλασικο scifi του 70 και πραγματι αυτο ισχυει, οι επιρροες απο την χρυση δεκαετια του scifi ειναι εντονες. Και οπως ηταν φυσικο, η ταινια πατωσε στο σινεμα. Δειγμα οτι η ανθρωποτητα αποβλακωνεται η οτι το marketing τα εκανε θαλασσα; Δεν ξερω, αλλα αν τετοιες ταινιες αποτυγχανουν, δικαιωνουν την βιομηχανια να παραγει ασταματητα τα ιδια fastfood προιοντα για τις ανεγκεφαλες μαζες. και αυτο ειναι μεγαλο κακο για ολους. τεσπα, οποιος δεν την εχει δει και ειναι fan της καλης scifi και οχι των εμετων απο εμπορους σαν τους JJ και Bay, δεν πρεπει να την χασει. 11
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Όποιος μπήκε στο account του Killik να βγει αμέσως. 7
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ειδα το Oblivion απροετοιμαστος, δεν ηξερα το παραμικρο γιαυτην ενω οι κριτικες απο οτι ειχα δει ηταν αναμικτες. Οποτε η χαρα μου οταν την τελειωσα, ηταν απεριγραπτη. Σαν καποιος πεινασμενος που χορτασε την πεινα του μετα απο καιρο. Η ταινια ειναι εξαιρετικη, μακραν οτι καλυτερο απο τα υπολοιπα tentpole σκουπιδια που βγηκαν φετος και σιγουρα μια απο τις καλυτερες scifi ταινιες των τελευταιων χρονων. Αψογες ερμηνειες,εμπνευσμενο design,δυνατη δραση και κυριως μια ενδιαφερουσα ιστορια με χαρακτηρες για τους οποιους νοιαζεσαι. Σιγουρα το σεναριο δεν προσφερει κατι καινουργιο,εχει αρκετα χολυγουντιανα κλισε και καποια ελαττωματα, αλλα αυτο που μετραει ειναι ολα τα στοιχεια δουλευουν αψογα μεταξυ τους και δινουν μια ευχαριστη πραγματικη κινηματογραφικη εμπειρια,τοσο για τις αισθησεις μας,οσο και το μυαλο μας. Και αυτο ειναι αρκετο για να σε κανει να αγνοησεις τα οποιαδηποτε plotholes, τα οποια προσωπιακ εγω δεν παρατηρησα. Καπου διαβασα οτι ειναι throwback στο κλασικο scifi του 70 και πραγματι αυτο ισχυει, οι επιρροες απο την χρυση δεκαετια του scifi ειναι εντονες. Και οπως ηταν φυσικο, η ταινια πατωσε στο σινεμα. Δειγμα οτι η ανθρωποτητα αποβλακωνεται η οτι το marketing τα εκανε θαλασσα; Δεν ξερω, αλλα αν τετοιες ταινιες αποτυγχανουν, δικαιωνουν την βιομηχανια να παραγει ασταματητα τα ιδια fastfood προιοντα για τις ανεγκεφαλες μαζες. και αυτο ειναι μεγαλο κακο για ολους. τεσπα, οποιος δεν την εχει δει και ειναι fan της καλης scifi και οχι των εμετων απο εμπορους σαν τους JJ και Bay, δεν πρεπει να την χασει. Aυτο.
grotenfrod Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Κρίμα που χαλάνε τόσα λεφτά, που έχουν μερικές αξιόλογες ιδέες και τις χαντακώνουν σε προχειρογραμένα σενάρια και βαρετούς διαλόγους. Ό,τι και να λέμε η ταινία έχει πολλά plot holes και καταλήγει σαν το φτωχό συγγενή των 2001, moon, independence day. Το moon με ελάχιστο budget κατάφερε να γίνει νέο κλασικό scifi. To oblivion δυστυχώς είναι μια ταινία που σύντομα θα έχω ξεχάσει. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Για πες μερικά Plot holes? Γιατί ακούω για δαύτα αλλά δεν τα πήρα πρέφα.
KREATOR13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ανηκουν στην κατηγορια plot holes αλλα κανα δυο ενστασεις οπως μου ερχονται στο μυαλο και που εχουν αναφερθει ξανα αλλωστε. 1)Οταν το σκαφος εισερχεται στο ΤΕΤ γιατι δεν κανει dna scan για να διαπιστωσει ποιοι ειναι οντως μεσα2)Αυτος ο στρατος απο τομ κρουζ τοσο γαματος ηταν που κατεστρεψε ολη τη γη και οι ανθρωποι δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα αλλα στο τελος ενας μονο καταφερνει και καταστρεφει το ΤΕΤ,νομιζω οτι αυτο το σημειο, του πολεμου που προηγηθηκε δηλαδη δεν το διευκρινιζει αρκετα η ταινια,παρα δειχνει ενα προλογο-ξεπετα και μετα τα υπολοιπα γνωστα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2013 από KREATOR13
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 1)δηλαδη τι παραπανω θα αποκαλυπτε το dna scan, περα του οτι υπηρχαν δυο ανθρωποι στο σκαφος; κατι που ηξερε ηδη το ΤΕΤ ουτως η αλλως.2)μα ο ανθρωπινος πολιτισμος κατερρευσε μετα την καταστροφη της σεληνης. οι κλωνοι του Τομ Κρουζ απλως εξουδετερωσαν την οποια αντισταση ειχε απομεινει. ειδικα το 2, το εξηγει ο exposition character του Morgan Freeman.ποσο ακομη πιο ξεκαθαρο να γινει;
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω καν γιατι σβηστηκε το ποστ μου αλλα its okay. Επισης το μονο που θα μπορουσε να χαρακτηριστει plot hole, αν και ειναι debatable, ειναι το το χρονικο διαστημα που εκανε να φτασει η σαρκοφαγος στην ΓΗ
KREATOR13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Συμφωνω με το 2 του Κιλλικ,θα ελεγα οτι με πειθει καπως
grotenfrod Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ένα τεράστιο plot hole για εμένα είναι το ότι εξ αρχής το ΤΕΤ θέλησε να έλθει σε επαφή με τον 42 αντί να διορθώσει το "glitch" απλά με μερικά drones. Επίσης ο ανθρωπομορφισμός όταν τον αφήνει να περάσει και να μιλήσει μαζί της γιατί...γιατί έτσι. Επίσης η αναγκαιότητα χρήσης των ανθρώπων τεχνικών για τις επιδιορθώσεις των drones και τέλος οκ δέχομαι πως εξαπατήθηκαν οι κλώνοι τεχνικοί. Ο στρατός των κλώνων που πολεμούσε στην αρχή τους γήινους πως πείσθηκε; Επίσης δίνεται η υπόνοια πως οι scavengers έχουν επιτεθεί πολλές φορές στον τεχνικό. Μια φορά αυτός δεν έτυχε να δει τα πτώματα; Μεγάλο ρίσκο από το ΤΕΤ για να συντηρήσει το όλο ψέμα. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 1)δηλαδη τι παραπανω θα αποκαλυπτε το dna scan, περα του οτι υπηρχαν δυο ανθρωποι στο σκαφος; κατι που ηξερε ηδη το ΤΕΤ ουτως η αλλως. Ότι π.χ. είναι 2 άνδρες αντί για 1 άνδρας + 1 γυναίκα; 1
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ότι π.χ. είναι 2 άνδρες αντί για 1 άνδρας + 1 γυναίκα; μα δεν ξερουμε καν πως δουλευε το σκανερ και τι ακριβως μπορουσε να δει. το μονο που ξερουμε ειναι οτι ανιχνευε ανθρωπους,τους οποιους δεν μπορουσε να ξεχωρισει, οπως φανηκε απο το γεγονος οτι ο Tom χρειαζοταν καθε φορα να λεει τα στοιχεια του. επισης ο Freeman εξηγησε οτι ο λογος που ντυνονταν ως scavengers, ηταν για να ξεγελανε τα drones. αρα το σκανερ δεν ηταν γενικα τοσο εξελιγμενο. 1
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ένα τεράστιο plot hole για εμένα είναι το ότι εξ αρχής το ΤΕΤ θέλησε να έλθει σε επαφή με τον 42 αντί να διορθώσει το "glitch" απλά με μερικά drones. Επίσης ο ανθρωπομορφισμός όταν τον αφήνει να περάσει και να μιλήσει μαζί της γιατί...γιατί έτσι. Επίσης η αναγκαιότητα χρήσης των ανθρώπων τεχνικών για τις επιδιορθώσεις των drones και τέλος οκ δέχομαι πως εξαπατήθηκαν οι κλώνοι τεχνικοί. Ο στρατός των κλώνων που πολεμούσε στην αρχή τους γήινους πως πείσθηκε; Επίσης δίνεται η υπόνοια πως οι scavengers έχουν επιτεθεί πολλές φορές στον τεχνικό. Μια φορά αυτός δεν έτυχε να δει τα πτώματα; Μεγάλο ρίσκο από το ΤΕΤ για να συντηρήσει το όλο ψέμα. Κάποια στιγμή μιλάει για το brain control *δεν έχω σποιλερ ταγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα