pano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ^Kαι μετά από κανά χρόνο,μετακομίζεις σε κινηματογράφο; Eκείνο που θέλω να πω είναι να μην είμαστε και τόσο υπερβολικοί,γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να χαλάμε τα λεφτά μας στον βωμό της ''εμπειρίας θέασης''.
Age4Greeks Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καμία δόση υπερβολής φίλε, έχουν γίνει έρευνες και μελέτες πάνω στο θέμα. Και είναι ακόμη πιο αυστηρές. Ιδανική απόσταση για θέαση 1080p υλικού θεωρείται 1,6 Χ τη διαγώνιο της οθόνης. Δες και τα παρακάτω: http://www.hdtvtest.co.uk/Article/How-Far-Should-I-Sit.php Diagonal measurement × 1.6 (corresponding to 30-degree viewing angle)[edit] Viewing an HDTV from a position where the display occupies a 30-degree field of view is widely quoted as the SMPTE (or SMPTE 30) recommendation (equivalent to about 1.6263 times the screen size in a 16:9 TV). This recommendation is very popular with the home theater enthusiast community,[21][22] appears in books on home theater design,[23] and is also supported by a white paper produced by Fujitsu.[24] http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship 1
Bermudakias33 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ^Kαι μετά από κανά χρόνο,μετακομίζεις σε κινηματογράφο; Eκείνο που θέλω να πω είναι να μην είμαστε και τόσο υπερβολικοί,γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να χαλάμε τα λεφτά μας στον βωμό της ''εμπειρίας θέασης''. Λεφτά χαλάς μόνο όταν παίρνεις μικρότερη οθόνη από αυτή που πρέπει.Στην ουσία, τα πετάς. Στα 5 μέτρα θέλεις 65+ (και πάλι μικρή είναι.) 48 ίντσες κάνουν για μέχρι το πολύ 3 μέτρα.(και θα λες ότι έχεις κανονική ΤV, όχι μεγάλη)
pano Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Tότε τι να πω ρε παιδιά,για να το λέτε κάτι θα ξέρετε παραπάνω. Ορίστε από μένα, σύμφωνα με τα λεγομένα των παιδιών, μια πρόταση για το υπνωδωμάτιο του φίλου https://www.skroutz.gr/s/9003715/Samsung-UE70KU6000.html
@topos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν εχει φτιαχτει ακομα τηλεοραση που να θεωρειτε υπερβολικα μεγαλη. Οπως επισης κανενας δεν ξεκινησε τοπικ->"Αγορασα πολυ μεγαλη τηλεοραση και τωρα στρβωθηκα" Εγω το χω αποφασισει, μονοδρομος ο projectorας για πραγματικη κινηματογραφικη εμπειρια, αλλα δεν εχω βρει σπιτι να βολευει. 1
pano Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 , αλλα δεν εχω βρει σπιτι να βολευει. Σιγά το δύσκολο,ρε συ.
@topos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εκει που ειμαι τωρα ο χωρος οπου εχω βαλει την 50' h6200 εχει περιπου 2.60 μηκος(~220πλατος). Το σπιτι ειναι ψιλοταβανο αλλα κατεβαινει δοκαρι στους 40ποντους (μπροστα και πανω απο την tv) Ακριβως απεναντι ειναι παραθυρο με ανοιγμα ~50ποντους. Οποτε θα επρεπε να να το βαλω στο ταβανι με επεκταση ~1-1,5μετρο που θα βρισκοταν ακριβως πανω απο τον καναπε και πιθανοτατα να τον κουτουλουσα. Στο σπιτι που μαλλων θα βρεθω το καλοκαιρι ειναι το σαλονι ειναι μικρο σχετικα και τετραγωνισμενο με τζαμαρια στην μια πλευρα και τζακι στην αλλη. Θα το κοιταξω βεβαια μολις μπω καλυτερα αλλα χλωμο το βλεπω. Εννοειτε πως αν ειναι να μπω στην διαδικασια θελω 100+ ιντσες. Υ.γ Αν ασχετο, αυτοι οι benq 1070/80κτλ ποση αποσταση χρειαζοντε για 100ιντσες?
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ^Συγγενής μου έχει 100άρα οθόνη στα 4 μέτρα απόσταση περίπου ,το ταβάνι έχει ύψος όσο έχουν κλασικά οι καινούργιες πολυκατοικίες,θέλεις να ρωτήσω ποιόν προτζέκτορα(είναι 3D) έχει;
@topos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ^Συγγενής μου έχει 100άρα οθόνη στα 4 μέτρα απόσταση περίπου ,το ταβάνι έχει ύψος όσο έχουν κλασικά οι καινούργιες πολυκατοικίες,θέλεις να ρωτήσω ποιόν προτζέκτορα(είναι 3D) έχει; Το πες και μονος σου, 4 μετρα. Εμενα εβγαινε ~2.5 μετρα αποσταση. Απο οσο εψαξα αυτοι οι φθηνοι fhd benq/optoma 1070/1080 θελουν 12 feet(~3.7μετρα)αποσταση για 100inch προβολη.
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ε το καινούργιο σπίτι δεν έχει minimum αυτή την απόσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα