nike1600 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, εβαλα και εγω την γνωστη προσφορα την forthnet αλλα πηρα το huwei...Ενας φιλος που ειχε forthnet θα μου δωσει το Thomson αλλα πως το συνδεω και τι κωδικους θελω? Δεν εχω ιδεα απο routers οποτε μην αρχισετε να βριζετε ...
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 το thomson 10 φορες καλυτερο απο το Huawei.οταν το κουμπωσεις πανω στην γραμμη σου καντο ενα hard reset αν το ειχε χρησιμοποιησει ο φιλος σου και μετα αστο.μονο του θα παρει τα στοιχεια της συνδεσης σου χωρις να κανεις κατι εσυ.αν θες μπορεις να μπεις εσυ ο ιδιος μεσα στο ρουτερ 192.168.1.254 και να περασεις εσυ τα στοιχεια σου που σου εστειλαν σε μυνημα στην καρτελλα broadband connection και μετα Internet services.αλλα για μενα καντο hard reset βαλτο στην γραμμη μετα και θα σεταριστει μονο του.μετα μονο το wireless αν θες να φτιαξεις.
nike1600 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ok θα το κανω reset αλλα το wifi θα λειτουργει?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ναι το wi fi θα ειναι ηδη κλειδωμενο με τον κωδικο και το ονομα που αναφερει απο κατω.οταν μπεις στο ιντερνετ κανονικα δηλαδη αφου περαστουν τα στοιχεια ειτε αυτοματα ειτε απο σενα μετα αλλαξε και τα στοιχεια του wireless για να μην τα βρει καποιος με κατι generators που υπαρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα