Προς το περιεχόμενο

γνωμες ? xperia sola η lumia 800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαμε για δυο διαφορετικα κινητα με διαφορετικο λειτουργικο ,το sola το ειχα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος με την αποδοση του αν και απο εμφανιση ειναι ωραιο. μειονεκτηματα ηταν η λιγη ram 512mb και οτι αν και ειχε διπυρινο cpu ωρες ωρες lagare.

ειναι με android το οποιο σημαινει ανοικτο λειτουργικο και οποιος θελει το σκαλιζει.

τα windows του lumia 800 θα μεινουν στασιμα στην 7.8 εκδοση ,το λειτουργικο του ειναι γρηγορο και επισης απο οτι το ειδα μια φορα σε μαγαζι εχει εντυπωσιακο form factor και ειναι εξισου ωραιο ,αλλα αν θες να σκαλιζεις παρε το sola .

αυτα απο μενα

Δημοσ.

το 800 ειναι πανέμορφο και με εντυπωσίασε πολυ η οθόνη του . τωρα για το λειτουργικό δεν τρελάθηκα κιόλας .το σολα καλο όμορφο αλλα δεν ξερω νομίζω οτι θα εκπλήρωσή της απαιτήσεις μου . αν και δεν σκαλίζω πολυ μουσική θελω να παίζει καλα και να κρατά η μπαταρια να ειναι εύχρηστο στην πρακτικότητα του στο να παρω αμέσως τηλ και μηνύματα και ίντερνετ.

στο 800 ποιο χρώμα θα περνατε ασπρο η μαυρο αλλο κόλλημα απο κει :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα smartphones οι μπαταριες τελιωνουν γρηγορα αρα θα το φορτιζεις καθε βραδυ ακομα και να εχει φτασει στο 50% για να εισαι απλα σιγουρος. Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο ευχρηστο απο τα windows phones. Εγω θα επαιρνα το μαυρο. Το ασπρο ομορφο ειναι αλλα ειναι glossy και οχι matte.

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Το nokia δεν παίρνει sd κάρτα,έχει όμως περισσότερα MP (8) κάμερα από το sola (5),αν κ αυτό δε σημαίνει ντε κ καλά χειρότερες λήψεις.Ίσως να έχει κ χειρότερες λήψεις βέβαια δε γνωρίζω B)

Στα χαρτιά επίσης ελαφρώς καλλύτερη μπαταρία το 800 και στα ποσοστά SAR,μαύρο χάλι κ τα δύο! <_<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...