Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια παρακολουθω συζητησεισ διοτι φτιαχνω ενα καινουργιο πυργο...τ λετε για επεξεργαστη AMD FX 6100 3.3GHZ 6 CORE κ μιτρικη ASUS M5A78L LE ...πειτε μου τη γνωμη σασ.....ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.....

Δημοσ.
Δημοσ.

Αν κι έχει δίκιο ο GP7, ανεξαρτήτως συνόλου εγώ προτείνω με κλειστά μάτια τον FX 6300 αν θες να πάρεις FX 6xxx επεξεργαστή.

Ναι μεν 25-30€ πιο πάνω, αλλά είναι νεότερης τεχνολογίας (piledriver) με ότι αυτό συνεπάγεται σε επιδόσεις. Εγώ τον προτίμησα κι είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

φιλε να θες να πας σε FX 6xxx πας μονο στον fx6300, το μονο πρόβλημα ειναι οτι ο 8120 που ειχα Χ8 δεν εχει ουτε 10€ διαφορα απ τον 6300. ναι μεν ειναι ποιο παλιος αλλα 2 επιπλεον cores. αυτην την επιλογή την αφήνω στην κρίση σου και στις απαντήσεις των άλλων μελών.

παντός η άποψη μου ειναι να μην πάρεις τον FX6100 !!! ειναι άκυρη και άχρηστη επιλογή !!! αν δεν βγενεις οικονομικα κιτα και τον FX4300.αν και Χ4 και αυτος μια χαρα ειναι....αλλα καλύτερα μασε κανα € και τραβα σε κατι καλυτερο!!

• Like 1
Δημοσ.

O 8120 ειναι για συγκεκριμενες συνθεσεις.

Συμφωνώ κι εννοείται κιόλας, πάντως όχι για gaming.

Ο 8120 δεν έχει καθόλου καλύτερη overall απόδοση από τον 6300 και είναι και προηγούμενης γενιάς, ειδάλλως θα τον είχα προτιμήσει σίγουρα. Ο 8320 θα ήταν η επιλογή μου αν είχα 40 € παραπάνω, αλλά δεν τα είχα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...