Udaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχουν εφαρμογές για γρήγορη επεξεργασία των επαφών μου ; (βέβαια να μην έχουν μόνο αυτήν την δυνατότητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς πολύ σκέψη: MyPhoneExplorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoaredes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς πολύ σκέψη: MyPhoneExplorer Σωστα η κορυφαια Χωρίς πολύ σκέψη: MyPhoneExplorer Σωστα η κορυφαια Χωρίς πολύ σκέψη: MyPhoneExplorer Σωστα η κορυφαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Όχι , δεν έχει κάν αυτό που θέλω η παραπάνω . Όχι συγχρωνισμό . Επεξεργασία ονόματος , προσθήκες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Όχι , δεν έχει κάν αυτό που θέλω η παραπάνω . Όχι συγχρωνισμό . Επεξεργασία ονόματος , προσθήκες κλπ Το δοκίμασες δηλαδή και είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει τα πιο πάνω? Εγώ πάντως - μιας και κουβεντιάζουμε - μια χαρά τις συγχρονίζω με τον Η/Υ μου, τις κρατάω backup, τις επεξεργάζομαι, διαχειρίζομαι το ημερολόγιο/ραντεβού/γεννέθλια και τα ξυπνητήρια, βλέπω τις φωτογραφίες/αρχεία του κινητού κτλ κτλ Υ.Γ. Ελπίζω να εγκατέστησες και το αντίστοιχο "κομμάτι" της από το Google play... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τις ανεβάζεις στο Gmail και τις επεξεργάζεσαι από εκεί. Αλλιώς δοκίμασε το Airdroid, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω μπορείς με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα