xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Διαθεσιμο και παλι λεμε! edit: Τι εγραψα ο Θεος;; Στο ποστ του zenbook στις προσφορες πηγαινε.. :P Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2012 από xristoforos89
Antwni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Με 800 ευρώ??? Δεν νομίζω ότι αξίζει... Εγω δεν είδα πουθενά να λέει στα 700 που έγγραφε παλιά!
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικα προτεινω να κανεις λιγη υπομονη για να βγει καμια καλη Χριστουγεννιατικη προσφορα. Ολο και καποια καλη θα..σκασει! 1
alexpwnz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω... 'Ετσι κ αλλιώς έχω περιθώριο μεχρι αρχές - μέσα Ιανουαρίου , μιας κ δεν το χρειάζομαι άμεσα... Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί αρκετά! Τουλάχιστον ξεκαθάρισα ότι για τόσα λεφτά δεν αξίζει να κοιτάω κάρτες τύπου 610m.. Οπότε θα κοιτάω πιο πολύ για 7670m! Εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ, είναι πχ αξίζει να δώσεισ 670 ευρώ για έναν dell i5 με την 7670m, ή να αξίζει πιο πολύ να δώσεις 760 ευρώ για έναν i7 hp/acer με την ίδια καρτα;
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Παρε εναν i5 και εναν ssd και θα σου πω εγω ποσο..γατακι θα φαινεται ο i7 σε συνδυασμο με τον δισκο στις 5400 στροφες.
LambisElef Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα περίμενα τα Χριστούγεννα. Αν το θες τώρα εγώ θα πήγαινα στο hp και θα του έβαζα και μια επέκταση εγγύησης, παρόλου που θα ξέφευγα λίγο. Αν δεν μπορείς, πας στο Dell. Και όσον αφορά τα pavilion εγώ έχω εδώ και ενάμισι χρόνο το pavilion της υπογραφής μου και δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα