Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω έναν Intel i7-2600Cpu, 3.40Ghz με 8GB RAM, Windows 7 64bit, κάρτα γραφικών MSI N470GTX και motherboard MSI Military Class 2 P67A GD65.

Είναι δυνατό μηχάνημα και το έχω για να κάνω μοντάζ σε έναν Premiere.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Τον τελευταίο καιρό κρασάρει αρκετά συχνά, τα πάντα παγώνουν και απλά πρέπει να το κάνω reboot από το κουμπί εκκίνησης του κουτιού. Άλλες φορές κολάει χωρίς κανένα προφανή λόγο, άλλες φορές όταν τρέχουν εφαρμογές με γραφικά, τίποτα πολύ βαρύ όμως(σελίδες στο ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια των windows κτλ). Συχνά πετάει και ένα μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ότι έκανε recover. Όταν πετάει αυτό το μήνυμα η οθόνη μαυρίζει για μια στιγμή και μετά από λίγη ώρα συνήθως κρασάρει ολοκληρωτικά. Κατέβασα αρκετούς drivers για την κάρτα γραφικών αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω έναν Intel i7-2600Cpu, 3.40Ghz με 8GB RAM, Windows 7 64bit, κάρτα γραφικών MSI N470GTX και motherboard MSI Military Class 2 P67A GD65.

Είναι δυνατό μηχάνημα και το έχω για να κάνω μοντάζ σε έναν Premiere.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Τον τελευταίο καιρό κρασάρει αρκετά συχνά, τα πάντα παγώνουν και απλά πρέπει να το κάνω reboot από το κουμπί εκκίνησης του κουτιού. Άλλες φορές κολάει χωρίς κανένα προφανή λόγο, άλλες φορές όταν τρέχουν εφαρμογές με γραφικά, τίποτα πολύ βαρύ όμως(σελίδες στο ίντερνετ, ταινίες, παιχνίδια των windows κτλ). Συχνά πετάει και ένα μήνυμα ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ότι έκανε recover. Όταν πετάει αυτό το μήνυμα η οθόνη μαυρίζει για μια στιγμή και μετά από λίγη ώρα συνήθως κρασάρει ολοκληρωτικά. Κατέβασα αρκετούς drivers για την κάρτα γραφικών αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορώ να κάνω;

μπας και εχεις κανεναν ιο ? εχεις ψαχτει καθολου σε αυτον τον τομεα?

λες για την καρτα γραφικων απ οτι βλεπω.

μπας και εβαλες καινουριους drivers πανω απ τους παλιους ?

θερμοκρασιες κιταξες ? οταν κρασαρει ο driver απ την καρτα, η περασες drivers πανω απ αυτους που ειχες η το κουλερακι της εχει πιασει σκονη και χνουρια !!!!

αν ολα τα παραπανω ειναι οκ τοτε παμε σε τροφοδοτικο η μνημες.

για να βγαλεις ακρη, πρωτα καθαρισε καλα τα κουτι σου απο σκονες και χνουδια. ολα τα πραγματα μεσα πρεπει να ειναι "τζαμι"

μετα κατευασε ενα απο τα 2 iso antivirous γραψτο σε δισκακι και κανε ενα scan απο εκει.

http://www.avira.com...r-rescue-system

https://support.kasp...uses/rescuedisk

οταν τελειωσεις με αυτο, θα πρεπει να κανεις σωστη εγκατασταση τους drivers απ την καρτα.

κατευαζεις τους τελευτεους απ την nvidia, κανεις απεγκατασταση τους παλιους, μετα μπενεις σε ασφαλη λειτουργια και κανεις εναν καθαρισμο απο αυτους με το driver sweeper. αυτο το περνεις απο δω http://www.guru3d.co...er_sweeper.html

αν παλυ μετα απο ολα αυτα εχεις προβλημα ειναι στανταρ η τροφοδοτικο, το οποιο δεν μπορει να δωσει σωστο ρευμα στην καρτα και κρασαρει ο driver, η οι μνημες.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα κάνω όλα αυτά που μου είπατε και θα σας πω αν συνεχίζει το πρόβλημα. Το τροφοδοτικό δεν ξέρω ποιο είναι, που μπορώ να κοιτάξω? ευχαριστώ ξανά πολύ άμεσοι, μόλις ηρεμήσω με κάτι τρεξίματα θα πέσω με τα μούτρα!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα κάνω όλα αυτά που μου είπατε και θα σας πω αν συνεχίζει το πρόβλημα. Το τροφοδοτικό δεν ξέρω ποιο είναι, που μπορώ να κοιτάξω? ευχαριστώ ξανά πολύ άμεσοι, μόλις ηρεμήσω με κάτι τρεξίματα θα πέσω με τα μούτρα!

το τροφοδοτικο θα το δεις με το που βγαλεις την λαμαρινα-καπακι του υπολογιατη σου. τερμα πανω αριστερα ενα μεγαλο κουτι που φευγουν καλωδια απο αυτο και κουμπονουν στα υπολοιπα υποσυστήματα πχ dvd-rom, σκηλρο δισκο.

εχει ενα αυτοκολιτο επανω που γραφει ποσα watt ειναι και την μαρκα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...