maxdore217 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά μια γενική ερώτηση που έθιξε το πάνω παιδί και δεν έχει απάντηθεί ακόμα απ το σύνολο που τον έχουν πάρει, μιας και θα είναι και πολυ τώρα ποια. Με scart απλό τι συμπεριφορά έχει με το βουτό στον ήχο και πόσο καθαρή είναι η εικόνα σε παλιά tv crt ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Με scart σε παλιά tv δεν έχω παρατηρήσει κάποια παρεμβολή στον ήχο. Η εικόνα είναι πολύ πιο καθαρή απ ότι με έναν αλλο lifeview δέκτη που είχα δοκιμάσει. Γενικά να προσέχετε τα καλώδια scart σας, πολλά κακά ξεκινάνε από κει, λόγω κακής ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία φίλε μου ευχαριστώ. Απλά μου ήρθε και εμένα sms να παραλάβω και γιαυτό η ερώτηση γιατί έχει συμασία το πως θα αποδίδει γιαύτο που τον αγοράζεις. Να φανταστώ ότι μέσα η συσκευασία έχει σκέτο τον αποκωδικοποητή χωρίς κανένα καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία φίλε μου ευχαριστώ. Απλά μου ήρθε και εμένα sms να παραλάβω και γιαυτό η ερώτηση γιατί έχει συμασία το πως θα αποδίδει γιαύτο που τον αγοράζεις. Να φανταστώ ότι μέσα η συσκευασία έχει σκέτο τον αποκωδικοποητή χωρίς κανένα καλώδιο Ναι δεν έχει καλώδιο , μόνο το δέκτη και το τηλεκοντρόλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakosaia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον δεκτη Ariva T65. Εκανα update στο λογισμικο γιατι ηταν λιγο παλιο. Το προβλημα ειναι τωρα οτι δεν μπορω να βρω τα καναλια. Πανω στην οθονη που εχει ο δεκτης δειχνει αυτο "noCh''. Οταν διαλεγω να κανει αυτοματη αναζητηση καναλιων μετα απο λιγα δευτερολεπτα με πεταει παλι στο κεντρικο μενου. Αμα διαλεξω να κανω εγω την αναζητηση η οθονη ειναι μαυρη δεν δειχνει τιποτα και δεν μπορω καν να επιστρεψω στο μενου. Ακομα και οταν πατησω τις εργοστασιακες ρυθμισεις με βγαζει στην οθονη που δειχνει την επιλογη χωρας και γλωσσας και μολις πατησω το οκ με βγαζει στην οθονη αναζητησης καναλιων και μετα απο πολυ λιγα δευτερολεπτα με πεταει παλι στην προηγουμενη οθονη με τις επιλογες χωρας και γλωσσας. Μηπως γνωριζει καποιος κατι γι' αυτο το θεμα; Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια γιατι δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ξαναπέρασε το firmware update (Το τελευταίο) και αμέσως μετά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fillcinefil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μήπως μπορεί κανένας να μου πεί γιατί στο eshop.gr υπάρχουν καμιά δεκαριά κομάτια στα μεταχειρισμένα του. Δηλαδή αν δε με πιάνετε γιατί τα επίστρέφουν; Παίζει κανα πρόβλημα με τον δέκτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosvam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μήπως μπορεί κανένας να μου πεί γιατί στο eshop.gr υπάρχουν καμιά δεκαριά κομάτια στα μεταχειρισμένα του. Δηλαδή αν δε με πιάνετε γιατί τα επίστρέφουν; Παίζει κανα πρόβλημα με τον δέκτη; Τον έχω εδώ και κατί μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως πρόσφατα δοκίμασα τον φθηνότερο δέκτη της Crystal Audio που είναι στα 22€ περίπου, και είχε αρκετά καθαρότερη εικόνα από τον T65. Ίσως να φταίει και το καλώδιο που ήταν διαφορετικό βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 τον έχω και γω τον Τ65, κανένα θέμα μέχρι τώρα!δε θυμάμαι όμως αν έδωσα 39ε τον Δεκεμβρη ή 35 όπως είναι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το θεμα ειναι απο crazy sunday του Δεκεμβρη οποτε 35 θα τον πηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα