Προς το περιεχόμενο

Δεκτης DVB-Τ HD Ferguson Ariva T65 @ Eshop Crazy Sundays = 34.90

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά με την γκρίνια το ματιάσατε .. Ακόμη στην φάση της Συγκέντρωσης Προϊόντων είναι η παραγγελία μου αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! :cry:

13-12-2012 Άλλαξε η κατάσταση και είναι ετοιμο να σταλεί !

Επεξ/σία από Galaxy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παρελαβα σημερα.Απο χτες ηταν στο καταστημα.Ειναι πραγματικα πολυ καλη κατασκευη , ναι το ζαπινγκ κανει 1.98 δευτερα αλλα δε με απασχολει καθολου.Γενικα πολυ ικανοποιημενος απ την αγορα σε σχεση με κατι αλλους που ειδα σε γνωστους μου.

• Like 2

Το παρέλαβα και εγώ πριν λίγο . Καλή κατασκευή εξωτερικά , σχετικά μικρή . Στα κανάλια η αλαγή θα έλεγα οτι είναι μια χαρά , δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αργό σε βαθμό να με ενοχλεί .

Σε θέμα multimedia δοκίμασα όλα τα στικάκια που έχω και παίζαν όλα μια χαρά , από 8άρι - 32άρι , και απο δίσκο ακόμη έναν 2.5'' - 320 GB ( από παλαιότερη προσφορά εδώ ;-) ... ) που ξέρω οτί δεν χρειάζεται πολύ ρεύμα δούλεψε και αυτός !! Σαν αρχεία παίζει ότι δοκίμασα mp4 , avi , 1080 p , 720 p κτλ , ήχο ΟΚ αλλά φυσικά DTS όχι , στο firmware που τον πήρα .

Το τηλεκοντρόλ πολύ καλό , ιδανικό μέγεθος ..όχι σαν κάτι άλλους που στο χρεώνουν εξτρά ...

Δεν βρήκα ρύθμιση να δείχνει ώρα στην πρόσοψη αλλά δεν νομίζω να το φλασάρω και γι'αυτό το λόγο αλλά να είχαμε να λέμε ...

Όλα καλά λοιπόν για τα γούστα μου και ευχαριστώ όσουν είπαν την γνώμη τους και τον topic starter Themos3 , φυσικά !

• Like 1

Δεν βρήκα ρύθμιση να δείχνει ώρα στην πρόσοψη αλλά δεν νομίζω να το φλασάρω και γι'αυτό το λόγο αλλά να είχαμε να λέμε ...

Όλα καλά λοιπόν για τα γούστα μου και ευχαριστώ όσουν είπαν την γνώμη τους και τον topic starter Themos3 , φυσικά !

Θα το βρείς στην επιλογή "κατάσταση αναμονής" στο μενού... έχει δύο επιλογές "γρήγορη εκίνηση" που φαίνονται ίδιες, αλλά η δεύτερη έχει και το ρολόι... πρόβλημα στην μετάφραση των Ελληνικών είναι αυτό...

• Like 2

Θα το βρείς στην επιλογή "κατάσταση αναμονής" στο μενού... έχει δύο επιλογές "γρήγορη εκίνηση" που φαίνονται ίδιες, αλλά η δεύτερη έχει και το ρολόι... πρόβλημα στην μετάφραση των Ελληνικών είναι αυτό...

'Οντως ούτε που φαντάστηκα οτί ήταν 2 επιλογές εκεί !! Δουλεύει και το ρολόι τώρα μια χαρά λοιπόν , Ευχαριστώ !!!

Παιδιά Θέλω ένα φτηνό, όσο πιο φτηνό γίνεται.Από eBay από όπου να ναι.βρήκα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει, είναι, sd mpeg2, θα κάνει δουλειά;

Swyped από το S2 μου με τη χρήση Insomnia App

εαν ειναι για mpeg2 φυσικα οχι! για 4 θα πρεπει να ψαχνεις...

και γω περιμενω τον Τ65' date=' αντε να δουμε[/quote']

Απλά επειδή εκπέμπουν σε 576i sd είναι το σήμα mpeg 2, έτσι θέλω κάτι φτηνό εκτός αν έχουν σκοπό να μας τα ξανά πάρουν αργότερα για εκπομπή σε 720 η 1080

Swyped από το S2 μου με τη χρήση Insomnia App

Νομιζω πως κατω απο 25 γιουρια δυσκολα θα βρεις κατι.Το να δωσεις 10 παραπανω για να παρεις κατι καλο δεν ειναι υπερβολη ειναι value/money. Εκτος αν πραγματικα δεν υπαρχουν τα 10 ευρω οποτε παω πασο.

ο δεκτης ειναι πραγματικα καλος,ειδα αλλα που πηραν γνωστοι μου στα ιδια χρηματα και βγαζανε βουιτο στον ηχο(ασε που ηταν πισω σε ολα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...